iPhone-ra is megjelenik a Red Alert

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Alig tíz napot kell várni, s iPhone-ra is megjelenik a Command & Conquer: Red Alert - nem, nem direkt átirat lesz, inkább amolyan telefonra igazított verzió.
Alig tíz napot kell várni, s iPhone-ra is megjelenik a Command & Conquer: Red Alert - nem, nem direkt átirat lesz, inkább amolyan telefonra igazított verzió.

Picit színesebb, szagosabb lesz, az egységeket is össze-vissza válogatták ki a számítógépes részekből, s az irányítás az érintőképernyőn keresztül működik majd, már amennyiben az Electronic Arts tisztességesen át tudta ültetni a telefonra. Multiplayer nem lesz, helyette tizenkettő egyjátékos csatára számíthatnak a rajongók. Az iPhone-os Red Alert október 23-án jelenik meg.

9.
9.
Dagobert_bácsi
jó lenne egy ilyen telefon csak annyi a hátránya hogy annyi pénzért csak 2 mp-s kamera van benne és az elég kicsike :S
8.
8.
Auchen
Már kb. 2 hónapos hír. Sajnos nekem nincs IPhone-om, de örülök a hírnek.
7.
7.
logoffmeister
jáááj, a régi szép red alertes emlékek :) ha tényleg jó lesz, és remélem lesz belőle egy demó is, akkor mindenképpen beszerzem a teljeset
6.
6.
meridarider
van egy Warfare.Inc nevű játék szifonra ami szintén RTS és hibátlanul játszató, sőt a multi touch miatt nagyon könnyű is kijelölni stb...

szerintem a red alert el jópár órát elfogok tölteni:)
5.
5.
bledzer
Crysist akarok iphonera, most azonalXD
4.
4.
Ecneb
Véleményem szerint a jövőbeli játékok, programok és minden ami csak létezik xboxon, psp, ps-en pc, az mind mind a hordozható platformokra fog átkerülni. Addig fektessünk be az ilyenekbe amíg lehet, mert később még drágábbak lesznek!!
3.
3.
Raam989
1.
1.
Maxxer
Ps 1-en rengeteget nyomtam vele, írtó jóvolt akkoriban . Talán még mais megállja a helyét .:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...