Need for Speed: World Online látnivalók érkeztek

  • Írta: ATi0021
  • 2009. október 24.
  • Hír
Link másolása
Négy új hivatalos kép és két videó érkezett a Need for Speed-sorozat legújabb részéről, az online vizekre evező World Online-ból.
Négy új hivatalos kép és két videó érkezett a Need for Speed-sorozat legújabb  részéről, az online vizekre evező World Online-ból.


Eközben Tajvanban jelenleg is zajlik a játék nyitott béta tesztelése, hogy jövő nyáron már a lehető legkevesebb hibát tartalmazza majd a végleges verzió. A képek mellett megtekinthetjük a játékot egy teszter által feltöltött gameplay videókon is.




28.
28.
MictiaN
27.
27.
laca009
de amugy én is örülök a wo videoknak és remélem jönnek a többi gameplay-ek is meg hogy jön ide Eu-ba meg US-be is hogy legyenek nagy versenyek :D
26.
26.
christopher24
pont mint a Most Wanted

szerintem jó játék lesz

nemhiszem h nagy gépigénye lesz
25.
25.
ATi0021
28 - A lagg amiatt van, hogy a tiltás ellenére USA és EUban elő játékosok is leszedték, és ugye nekik messze van az Ázsiai szerver, és emiatt laggolnak. De az Ázsiában levő teszterek azt mondták, hogy nekik nincs lagg gondjuk. Szóval, ha lesz EUnak szánt verzió azzal nem lesz lagg. :)
24.
24.
MictiaN
nekem csak az nem tetszik, hogy laggolnak a kocsik :s am elég jónak tűnik :)
23.
23.
alvarezlopez
Ha valóban MMO lesz, akkor ez tuticsőd.
22.
22.
laca009
töllem loptok bameg xD ez szánalom
21.
21.
drip
Komolyan mondom még tetszik is =O
20.
20.
Mathia$
23: már a Shift se az.



Hulladék: Carbon,ProStreet,Undercover xd
19.
19.
NightVison
Nah ez NFS nem olyan hulladék, mint az utolsó 3 rész
18.
18.
Rabit Wars
Ez nekem teljesen a NFS Most Wanted jutt nekem erről ezsembe nekem az volt a legjobb NFS az összes többi között :D , remélem jó lesz ez is.
17.
17.
Mathia$
Kár hogy nem lesz konzolokra :)
16.
16.
bzsp
télleg jó, de nem úgy volt, h csak keleten lesz az online?
15.
15.
szab92
Nem is nez ki olzan rosszul.
14.
14.
cross56
ez rohadt jó lesz!! Végre újra beindul az NFS
13.
13.
ATi0021
A Most Wanted és a Carbon területét gyúrták össze. Teljesen ingyenes lesz. Sőt a tiltás ellenére nem csak ázsiaiak szedhetik le. Mo.ról is lehet vele játszani, csak erősen javallott a Google Translate a kínai nyelv miatt. Az egyetlen baj, hogy csak Ázsiai szerverek vannak, és emiatt nagyon laggol.



Térkép: http://worldonline.nfsgame.net/images/29.jpg
12.
12.
petimanus
Én tippem, hogy azért ez a címe, hogy Need For Speed World Online, mert a Need For Speed eddigi nagy, neves városai lesznek összekötve. Tippem és a Screenshotok alapján a Most Wanted és a Carbon, meg az Undercover városa lesz megcsinálva, autópályákkal összekötve. Elvégre ha full multi lesz, szerintem egyértelmű egy nagy szerver. Vagyis ha mondjuk egy 100 játékos/ szerver(minimum) esetén csak az egyik városban simán kialakulna egy forgalmi dugó :D
11.
11.
X360_FaNbOy
szép és jó lessz..nyugi!....csak majd menjen én vasamon is :P

azért nem nagyon akarom h tulzásba vigyék a grafikát...
10.
10.
Theodor
#13: Pont ez esetlett nekem is már az első videó után, kicsit fura lesz ha az elődökből rakják össze..:S
8.
8.
eGo-bOy
8: a nevében is benne van, aki meg nem jött rá az meg is érdemli h nem tudja h mi ez a nagyszerű game :D
8.
8.
petimanus
A vidikben egy az egyben a Carbon városa köszönt vissza. Legalábbis én hajszál pontosan ugyanolyan tereptárgyakat, épületeket, útvonalakat fedeztem fel.

Törésmodel lesz benne?
7.
7.
eGo-bOy
Én eddig azt figyeltem meg, hogy az Underground óta megjelent részekből vettek ki elemeket és csinálták meg a játékban a várost, tehát pl arcade stílus az Underground, a vízzel teli hordók Underground 2, a táblák Most Wanted, a kocis mögött suhanó levegő Carbon :) mondjuk nem is baj, mert aki játszott az összessel az tudja velem együtt, hogy mind1ikben volt valami amit egy másik verzióban is szívesen láttunk vna a már nagyszerű ötletekkel párosulva :) sztem a grafika is szép főleg hogy még csak Béta verziós minden :) szal MW+Undercover keverék úgy naggyából sztem.. :)
6.
6.
klemid
Olyan U2-ős vagy én nemtom. Szval jó.
5.
5.
Ecneb
Van amit sokan nem unnak meg, én nem vagyok köztük...
4.
4.
shooter1234
#1,# 2: A Gépigénye kb. a Carbonéhoz fog hasonlítani. Bizonyos extra cuccokért kell majd benne fizetni, amúgy meg nem lessz havidíjas. A Most Wanted meg a Carbon térképeit gyúrták össze, és elvileg váltakozó napszakok lesznek benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...