Saját Rock Band játékot kap a The Who is?

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 28.
  • Pletyka
Link másolása
Könnyen lehet, hogy jövőre a The Beatles után a The Who lesz a következő zenekar, amely saját Rock Band játékot kap a Harmonix-EA párostól.
Könnyen lehet, hogy jövőre a The Beatles után a The Who lesz a következő zenekar, amely saját Rock Band játékot kap a Harmonix-EA párostól.



Az információkat Roger Daltrey, a nagymúltú zenekar énekese szivárogtatta ki, aki a The Republican című lapnak adott interjút a napokban. Szó esett többek között a zenekarról, szóló karrierjéről, s persze a The Beatles: Rock Bandről is, amely kapcsán Daltrey nem volt rest megemlíteni, hogy jövőre bizony ők is kapnak majd egy saját játékot. A The Who egyébként már eddig is többször szerepelt a Rock Bandekben, persze ennek ellenére még semmi akadálya annak, hogy jövőre már a The Who: Rock Banddel játszhassunk!
19.
19.
air 2
Lassan már jön a Balázs Pali Rock Band is!
18.
18.
Jocilus
OMG!Honnan jöttek ezek?Elég furán néznek ki...Amúgy még én sem hallottam róluk.
17.
17.
columbo
Az egy 10-ből meg van, ugye?
16.
16.
simon 555
csak a DRIVE romlott el....
15.
15.
columbo
Na skacok behalt az x360:) Nincs 3 ledes jelzés, csak szimplán nem olvas be semmit sem(egy kis kattogás hallatszik, aztán ki írja hogy open tray). Karácsonykor lett véve, kiflesselve csak nyár végén lett(addig csak eredetei játékokkal nyomtuk) szal nem értem, miért ment tönkre, pedig vigyáztunk rá, dvd-ét nem néztünk vele(talán csak 3-szor 11 hónap alatt) a játékokat verbatinra írtuk! Sőt nagyon kíméltük, volt olyan hónap hogy csak pár órát játszottunk vele(ebben a hónapban mindössze két órát!) Na mindegy remélem nem kopasztanak le minket a javításával:)
14.
14.
Scoo
The Who. Hát szerintem a Rock Band célközönsége nem igazán rajong annyira a Who-ért, hogy egy komplett játékot szánjanak rá.
13.
13.
Quent1n
#13: Látod ahány ember annyi ízlés. Nekem pont a Metallica nem jött be kivétel a Queen Stone Cold Crazy számát. Ezért jó hogy nagyjából mindenkire figyelnek. Bár egy Rock Band 3 jöhetne inkább.
12.
12.
Horvi14
áhh... Beatles meg The Who. A Rockband sosem jött be... sztem ezek a GH Metallica mellett elbújhatnak :P de ennek ellenére plíz legyen már inkább Guitar Hero : Slipknot !! :D (főleg h mostmár van dj-is :P )
11.
11.
Zakharov
lehetne rammstein rock band is
10.
10.
simon 555
most lehet kovezni de még énsem hallotam roluk:Dlehet a zenéjuket már hallotam de gozom sincs kik ezekXD

mellesleg megjegyezném,hogy a képen ugy néznek ki mintha be lennének szíva:D
9.
9.
Miháj
#1: erre én nem lennék büszke
8.
8.
lesi20
És a magyarukra ki gondol?

Kozso Rock band

Vagy zámbó dzsimi SINGSTAR

Sőt egy magyar gta is jó jöhetne

Győzike Theft Auto.

7.
7.
Quent1n
Ötletek: Queen, Deep Purple, Oasis, Dire Straits, Led Zepellin, ZZ Top, Green Day, Ramones, Pink Floyd na én kb ezeket látnám szívesen egy exkluzív RB vagy GH játékban.
6.
6.
tombar
jobb ötlet pl. qotsa

amúgy ez tök általánosítás h ha egy híres zenekarra mindenki azt mondja h ááá mennyire gyökér vagy h nem ismered... ez csak úgy kijött

nem ismerhet mindenki mindent. am the whoból mindenki csak Moont ismeri meg 2-3 számnál többet nem. pedig igazság szerint nem is maga a zenéjük minősége hanem inkább a műfajok kialakítása és ha úgy tetszik a mod divat hitelesítése és elterjesztése volt a nagy munkásságuk. meg szerintem sok olyan banda lenne akit érdemes lenne belerakni a sorozatba, csakhát ugye a divatzenészek post zenekarokat nem nagyon ismerik. pl kapásból 10ből 2en tudnának más számot mondani a behind blue eyes és a baba oriley kivételével. ennyi erővel billy idolozhatnánk mert senki nem játszik billyt vagy tom prettyt esetleg elliot smitht.

nyugottan megkövezhettek de ez valahogy most kijött belőlem
5.
5.
Aramisz93
#1: Azért ez gáz. Mármint, ha egy The Mars Volta-ról vagy Wolfmother-ről nem hallottál azt még úgy értem, de hogy a The Who-ról egyáltalán nem hallanni. Biztos hallottál már tőlük számot, csak nem tudod hogy ki is az előadó.
4.
4.
drip
Ááá The Who-ról nem hallani ? WTF ?! Pedig rohadt nagy hatással voltak a zenei világra érdemes utánuk nézni akkor ;)
2.
2.
thynice
A helyszínelők zenéjét ők csinálták például!
1.
1.
Daigoro
ezekről sem hallottam még soha életemben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...