Need for Speed: World Online - a készítők a játékról

  • Írta: ATi0021
  • 2009. november 2.
  • Hír
Link másolása
A múlt héten kaptunk néhány hivatalos forrásból származó Need for Speed: World Online képet; ezúttal a készítők a hivatalos blogban írnak a játék készületeiről.
A múlt héten kaptunk néhány hivatalos forrásból származó Need for Speed: World Online képet; ezúttal a készítők a hivatalos blogban írnak a játék készületeiről.

 

Ahogy azt már tudhatjátok, a World Online-ban ismét ellátogathatunk a korábbi részekben megismert Rockport és Palmont City-be, melyek a Most Wantedben és a Carbonban szerepeltek először. A World Online készítői szerint nagyszerű ötlet volt a régi területeket felidézni, ezt erősíti meg az NFSUnlimited.net, NFSCars.net fórumain olvasható rengeteg pozitív visszajelzés, ahol további klasszikus területeket, mint a Carbon Kanyont vagy az Underground 2-es Bayviewt is viszont látnának a  sorozat rajongói. Az előbb említett két város (Rockport és Palmont) nem éppen a kornak megfelelő grafikát képviselik, így adja magát a kérdés, hogy az EA is tisztában van-e ezzel és mit tesz ez ügyben. Nos, mindenki megnyugodhat, a 2005-ben és 2006-ban debütált városok, hála az EA Black Box kemény munkájának új, szebb, gazdagabb külsőt kap. Erről szemléltetésképp kaptunk néhány képet is, ahol a "before" feliratú képen az eredeti, majd az "after" feliratún már a felújított formában láthatjuk ugyanazt a területet.

A készítő csapatban helyet kapott öt művész, akik hónapokat töltöttek azzal, hogy megújítsák Rockport és Palmont városát, melyek ezúttal össze vannak kötve. Ez nagyon fontos lépés volt, hiszen az EA szeretett volna egy nagy online játszóteret adni, ami mint végül kiderült, elég nehéz feladat volt. A két várost szeretnék úgy összekötni, hogy ne legyen töltés idő. Jelenleg is ezen folyik a munka, hogy a technikai korlátokat átlépve végül megvalósuljon mindez, már csak a jobb játékélmény miatt is. A másik nehézség a területek stílusa volt, hiszen Palmontra a "west coast", L.A stílus jellemző, míg Rockport inkább keleties stílusú, mint New York és Új-Anglia. Soha sem voltak szomszéd városok, így további kemény munka várt a művészekre, hogy a két eltérő stílusú város között megtalálják az összhangot. Ilyen módon kerültek ki táblák, melyeken a városok neve olvasható vagy néhány audió klip, melyek a hely eredeti történelméből idéznek, így nyújtva folyamatosságot a két város között, mindezt persze kiegészítve még néhány új híddal és úttal.

Most térjünk vissza, egy korábban már említett dologhoz: Bayview. A készítők blogjukban erősítik meg, hogy jelenleg nincs tervben, hogy Bayview helyet kap a World Online-ban, egy dolgot ugyanis megtanultak Palmontból, vagyis amikor egy olyan város kerül napsütésbe, amit eddig csak sötétben láthattunk, előkerül rengeteg dolog, amit utólag kell javítani. Összegezve, hatalmas munka lenne Bayviewt a jelenlegi igényeknek megfelelő szintre felhozni. A másik, hogy Bayview elsődlegesen PS2-re készült, míg Rockport volt az első igazi, következő generációs város - így még érthetőbb, miért is lenne nagy munka Bayview újra portolása, hiszen Ííy is rengeteg időbe került Rockportot és Palmontot még szebbé és részlet gazdagabbá varázsolni. Ez nem azt jelenti, hogy Bayview már nem kérdés, csupán egyszerűen most nem aktuális.

Végezetül a World Online csapat befejezte az első zárt bétát Tajvanon: a készítők, már izgatottan várják a reakciókat és ötleteket.
15.
15.
Dagobert_bácsi
hoki lesz lefogadom, a Most Wanted óta nem jött ki jó rész, talán még a Carbon ami játszható, de a többi HOKIIIIII, és ez sem lesz külömb szerintem
14.
14.
X360_FaNbOy
jól néz ki.....képek alapján hozza a szvsz-i NFS feelinget
13.
13.
CoDer
Egész jól néz ki! Ugyan azok a kocsik vannak mint a Carbonban (a képeken).
12.
12.
ATi0021
2 - A játék ingyenes lesz az egész világon.

3 - Végleges verzió 2010 júniusában jelenik meg, de előtte lesz egy EUUSA béta teszt is. A mi régiónk egy a helyi igényeknek megfelelő verziót kap majd, ezért késik nálunk a tesztelés.

7 - Még nem tisztázott, a dolog teljesen. Maga az alapjáték ingyenes ez igaz. De lehetnek különleges extra tartalmak vagy szolgáltatások pénzért. Erről , hogy legyen-e ilyen még az EA sem döntött.

9 - Ha jól emlékszem a Tajvani bétánál Core 2 Duo E2180, 1GB RAM volt, olyan Carbon környéki az igénye. (..esetleg még 256MBos VGA?)
11.
11.
Pisti88
Biztos hogy nagy lesz a gépigénye!
10.
10.
Pisti88
Szerintem naon jó lesz ha behoznák végre a jó kurva anyjukat!

De sztem jó lesz,mert már a undercover is naon jó sztem!
9.
9.
tombar
csak tudnám h milyen gép kell hozzá...

am kíváncsi lennék h mennyibe fog kerülni. egyébként hatalmas ötlet volt és még várnék plusz félévet Bayviewért.
8.
8.
milan32
most ez mikor jelenik meg?
7.
7.
laca009
5 milyen vétel? ez egy free mmo bameg xD ismered F2P=free to play vagy P4F=play for free xD
6.
6.
peterpal7
Nem biztos hogy fog... régebben úgy volt hogy csak keleten jelenik meg.
5.
5.
daveth
Ha a gépigénye is alacsony lesz, akkor tuti vétel.

Csak jöjjön már Európába!
4.
4.
daft_pete
Hát már télleg nem ártana megerősíteni hivatalosan is, h lesz európában... (remélem lesz)
3.
3.
laca009
Miért nem nyögik már ki hogy át jön az nfswo europába -.-
2.
2.
petimanus
Woohoo! Várom! Pletykák szerint ingyenesen lehet játszani(csak a játék árát kell fizetni), így egyenlőre baromijó :D Reméljük ezzel kicsit sikerül feldobniuk a Need For Speed nevet.
1.
1.
n_csacsi
húú nagyon jó lesz már alig várom :D gondolom ez is jövőre fog csak megjelenni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...