Hamarosan visszatér sokak kedvence, Alice

  • Írta: Ghost
  • 2009. november 2.
  • Videó
Link másolása
American McGee sohasem a szokványos játékairól, hanem az elvont világban játszódó, beteges atmoszférával rendelkező alkotásairól volt híres.
American McGee sohasem a szokványos játékairól, hanem az elvont világban játszódó, beteges atmoszférával rendelkező alkotásairól volt híres.


Úgy tűnik, hogy ismét nem hazudtolja meg önmagát, hiszen a Return of Alice fantasztikusnak ígérkezik, ahogy azt az első trailer is bizonyítja. Reméljük, hogy a remek hangulatot és az érdekes helyszíneket ismét feleleveníthetjük a 2011-ben érkező játékban.
7.
7.
drat576
kicsit baljós érzetet kelt bennem hogy csak PC, pedig én is azon küldöm, de nem tudom, hogy fel tud-e érni a klasszikus első rész színvonalához majd eme alkotás, mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok rá (legalább a cicus megvan :)
6.
6.
laptos
végre a régi nagy kedvencem visszatér. ez a hír legalább akkorát ütött nálam mint annó a star wars force nleashed pc-re érkezése. 2011... várjuk nagyon
4.
4.
HomoLudens
2011 De messze van még és csak PC-re? Addigra annyira vén lesz a gépem hogy lehet elsem indúl rajta.
3.
3.
drip
Azta a rohadt na ennek a hírnek most nagyon örülök...imádtam az első részt ! Ezt is szeretettel várjuk :)
2.
2.
Scoo
Gondolom mivel az elmúlt évek nem hozták azt a iskert és elismerérs amit anno szerzett McGee gyorsan visszatér oda ahol nem tud hibázni. Se baj, mert sokaknak úgyis kimaradt az első feldolgozás.
1.
1.
MadDragon
Oh remélem azért Fakutya visszakapja a régi hangját.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...