Jövőre is lesz Guitar Hero és Call of Duty

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Szenzációs hír következik, az Activision a minap bejelentette, hogy jövőre sem maradunk újabb Call of Duty és Guitar Hero játékok nélkül. Meglepődtetek, ugye?
Szenzációs hír következik, az Activision a minap bejelentette, hogy jövőre sem maradunk újabb Call of Duty és Guitar Hero játékok nélkül. Meglepődtetek, ugye?



A kiadó nagyvonalakban vázolta jövő évi terveit: 2010-ben is lesz új Guitar Hero és Call of Duty megjelenés. A két sorozat milliárdokat hozott már a cég konyhájára, butaság is lenne veszni hagyni az aranytojást tojó tyúkot. A Guitar Hero terén nincs sok tippünk, főleg egy-egy zenekarra koncentráló játékokra számítunk (ugye a Van Halen megjelenése is hátra van még), míg a Call of Duty-t nézve jövőre Treyarch-év várható, azaz a pletykák szerint hidegháborús környezetben játszódó hetedik részt nem az Infinity Ward fogja szállítani. Kíváncsian várjuk a bejelentéseket!
61.
61.
szanszi
#64: MI VAN???? Hasonlítsd össze! Mind ugyanaz! Mi vagyunk a hős amerikaiak, leöljük a gaz nácikat, kicsi szar csőpályák, szar szkriptelt játékmenet, +sztálingrád - partraszállás kampányok, valami árkád lövölde (cod1 flakvierling, cod uo B-17 lövész, cod 2 flakvierling, cod 3 nemtudom, cod 4 ac-130 spectre.) Idióta MI. Történelmileg hamis, hiteltelen. Ez nem hasonló???? Szó szerint nem ugyanaz, de a lényege ugyanaz. Egyedül a cod 4 lóg ki a sorból, mert annak összefüggő története van, modern köntösben.ENNYI. Próbálj elvonatkoztatni a szemed által látott kép és a lényeg, a tartalmak között. Akkor látod hogy a cod sorozat bizony EBEN-GUBA!
60.
60.
petyusa
#62:Hasonlítsd már össze a COD 1-t a 2-vel a 2-őt a 3-mal, az 1,2,3-at

a 4-el,

4-et az 5-tel.JA, + a COD 1-ez van az United Offensive, a Road to Victory, a Finest Hour,a 2-hez pedig a The Big Red One.

ÚGYHOGY!!!
59.
59.
Bako
Sokkal jobb lenne, ha nem új CODokat fejlesztenének, hanem csak új küldetéseket a korábbi CODokhoz. Mint egy DLC csak nagyobb hangvételben.
58.
58.
szanszi
Teljesen érthető hogy évente adnak ki codot. Ugyanaz a motor, ugyanolyan kicsi csőpályák, semmi újdonság, ezt pikk-pakk összehányják 1 év alatt. A sok birka meg örül.
57.
57.
petyusa
A COD 6 a besteim közé tartozik, vagyis a Treyarch nagy alkotása.Úgy hogyha ilyen gamekat csinálnak, akkor rajta, jöhetnek.

De hogyha 2 évente ad ki COD-okat az Infinity Ward, meg a Treyarch, akkor még csöcsebb lenne.
56.
56.
jonyj
az igaz én is úgy hallottam h Vietnámba fog játszódni,de az a nagy gond h mit fognak utána már mutatni a játékba?Kitalálnak egy olyan háborút ami még meg sem történt?:)
55.
55.
frankek
Infinity Ward the best!!!!!!

Infinity Ward a legjobb!!!!!
54.
54.
tomy88trance
Na előszőr is, én se azért írom úgy hogy cod 6 meg cod 4 mert úgy van kitalálva, hanem mert így könnyebb megjegyezni, mivel a páros részek infinitysek általába, a páratlanok meg Treyarch, ezen nem kell fentakadni. Igen valóban két év fejlesztés eredménye a cod mw 2, ahogy a waw is, még is a különbség ég és föld. Szóval részemről tök mindegy ,hogy jön-e jövőre cod -e vagy se ,mert úgyis Treyarch-os lesz és én azt magasról le... szóval engem ez nem izgat, 1 évig meg nem fognak codot fejleszteni ,mert az kevés idő lenne rá. Remélem most már mindenki ért mindent ! :)
53.
53.
M@RK96
meg de figyeljetek de ez az hogy évente kidobnak egy cod-ot nem ám azt csinálnák hogy most mondjuk kijött mw 2 nem ám csinálnának egyet 2 évig és az meg téllek kurva jo lenne mert most kijött egymás után két jo játék(Waw,Mw2)ezzel most eljácanak az emberek.Meg ha 2évig csinálkák akor sokal jobban fogják várni az emberek..Nem tom nekem ez a vélemányem.
52.
52.
M@RK96
#52: de bazz ha most a fojtatása ennyi erővel a cod 1,cod 2,cod 3,cod,5 is egy sorozat mert mind 2. világháborus rész szóval..

51.
51.
M@RK96
jha nem lenne jo veszni hagyni:D

de amugy én ugy hallotam de asszem még a gamekapocs küldte hogy a call of duty 7 vietnámba fog játszodni.

amugy meg hidegháborúú minek kikel lóni meg tervezni kell rakétákat vagy mi???? ez szerintem nem lenne egy jó ötlet



50.
50.
Bins
#52: mér a call of duty world at war-ba mi utal arra hogy az ötödik rész? hamá itt tartunk? am mivel a cod mw is külön megkapta a 4. részt akkor ez mér ne kapná meg a 6.-at? csak nem mutatna szépen a címben az a sok szám azt azért nem rakták oda a 6ost...
49.
49.
Ricss2020
Ez baromság hogy a hetedik része... hisz az MW2-t is ha ugy nézzük folytatása a CoD4MW-nek olyan mint a Half Life episode 1-2 az is folytatás vagy mondjuk ugy kiegészitő, semmi a nevében nem utal arrra hogy a 6.odik része lenne az MW2 ha még ugy lenne hogy Call of Duty 6 Modern Warfare 2 akkor aszondom oksa a 7.edik rész nev kifejezést használni nah m1... legjobb a CoD2 MULTI :D:P
48.
48.
tomy88trance
Ja és nem mellesleg, a Waw egyedül a beépített zombi módja miatt sikeres, és nem azért ,mert olyan hű de jó lenne a multi, bétába próbáltam,de elég is volt, az mw 2 meg olyan iszonyat hangulatos ,hogy már tényleg azt érzi az ember,hogy háborúzik, és tele van olyan apróságokkal ,amik még inkább feldobják a játékélményt, a véleményem az végső soron, hogy az Infinity tudná tartani az iramot, a Treyarch viszont komoly gondba lenne,ha évente jelennének meg codok.
47.
47.
tomy88trance
Az mw 2 hatalmas játék lett, ami veri az eddigi összes részt, a teyarchnak magasra tették a lécet, szóval nem hiszem,hogy érdekelni fog a következő rész,ha nem az infinity fejleszti.
46.
46.
Giga0509
#48: Tényleg.Bár nekem black cat ugrott be,így ebben a fekete ruhában.De neki szőke haja volt ha jól emlékszem úgyhogy hülyeséget mondtam.
43.
43.
jonyj
Az oké hogy csinálnak meg sok pénzt hozz be nekik mert baró játékok meg minden,nincs semmi gondom velük,csak pl. a COD-ál egy idő múlva már nem tudnak újatt mutatni,és egy másik cég mi van ha kiad egy jobb játékot?Akkor már sokat nem fog érni COD,szóval nagyon fel kell tuningolnia a cégnek a COD-ot hogy továbbra is nagysikerű játék legyen
42.
42.
peterpal7
A képen a csaj nem úgy néz ki mint a Pókembebe a csaj (mi is a neve? :D)
41.
41.
rolodinye
Call of Duty:Hidegháború,szidjuk az oroszokat!
40.
40.
markus3
En a guitar hero nak nem latom ertelmet ....de nahh
39.
39.
gerelysa20
Guitar Hero Avenged Sevenfold-ot a népnek!!! :)
38.
38.
mephi
Sajnos ezt a COD sorozatot utolérte az EA féle "minden évben kidobjuk, hiszen veszik mint a cukrot" hozzáállás. Sokan örülnek, hogy jön az új rész, de engem már egy ideje nem vonz ez a játék. Eltemettem, mint az NFS szériát.

Sajnálom, pedig egy időben nagyon kedvencem volt.

Gondoljatok bele, hogy mi lenne, ha egy Dragon Age-t. Szűk két év alatt fejlesztették volna.

De ez a sors vár az Assassins Creedre is...
37.
37.
ChainGun112
lehet off: kiváncsi lennék egy guitar hero:jonas brothers-re xD:D

sztetek lehetséges ilyen?:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...