Játékokat állít le, dolgozókat küld el az EA

Az Electronic Arts több játék fejlesztését is leállította most ősszel, jövő tavaszig pedig nem kevesebb, mint 1500 dolgozójától készül megválni.
  • Írta: Daks

Kommentek

#14
Igen az új Moha az jól jön majd reméljük azt nem érinti a válság de durva lehet modern harcban a moha
#11
ez az EA mostanában miket művel... tonna számra gyártyák a játékokat. és nincs pénzük? nagyon soher lehet a vezető XD még szerencse hogy a VALVe nem teljesen az övéké :P
#10
AKKOR NEM CSAK ÉN ESTEM A VÁLSÁG ÁLDOZATÁUL:(
#8
Pedig mostanában nem rossz az EA... Mirrors Edge és Brütal Legend 2-t a népnek!
#8
ez aztán odab*sz már elnézést a kifejezésért
#7
gondolom hogy örül az az 1500 dolgozó aki munkanélküli lesz!
#6
Na ennek megint sok értelme volt. Adtak a Black Boxnak időt, pontosabban 3 évet hogy 2011-re elkészítsenek egy új NFSt. Erre tavaly kirúgásokkal összevonták a két részre osztott csapatot, és idén még rúgnak ki tőlük, egy részet Tajvánba küldik a Wordl Online miatt. Ha így haladunk mire elkészülne a játékuk, nem marad senki a csapatból. Megjegyzem pletykák szerint egy Underground 3 vagy Hot Porsuit 3 készül 2011-re, (U3 esélyesebb).

#5 - A Criterion megmondta, hogy nem Burnoutot készítenek, hanem saját első The NFSen alapuló játékot. A Criterion vezetője amolyan hatalmas áttörésként jellemezte az általuk megálmodott NFS-t. Criterionba még nem csalódtam szóval, kíváncsi leszek rá.
#5
En csak attol felek hogy nehogy a dead space 2 fejleszteseit is lealitottak volna ..kar lenne erte es az ea redwood shores bol is lessz leepites es bizony a dead sapce t ok fejleszetettek...
#4
Két év múlva már senki nem fog emlékezni, hogy itt bizony volt válság. (játék berkeken belül értem persze). Akkor meg, hogy ki tuja szolgálni a közönséget fel fog venni egy rakás embert.
Ezért hiába küld el mindenkit, vagy minimális összeget spórol meg vagy végül deficit lesz neki.
#3
nem ezekre a játékokra dobnak ki 275-öt, hanem a Playfishre, akik aztán majd a szép summából jobb játékokat termelnek, ha így csinálják hamar visszajön a 275 milla. Félek a Burnoutos NFS teljesen más lesz mint a shift, pedig a shift kifejezetten jó volt:) Madden folytatása alap, Dead Space 2-t akarok:D
#2
Hú hát ez az EA terjeszkedik az biztos.
#1
Jó lenne, ha a legrégebbi piacukat próbálnák meg visszaszerezni. Mert amit a PC-sekkel művelnek mostanság az kritikán aluli.