Lehúzhatja a rolót a Pandemic?

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 17.
  • Pletyka
Link másolása
Ha igazak a pletykák, a 2007-ben felvásárolt Pandemic lehet az Electronic Arts nagy leépítési, átszervezési akciójának első nagyobb áldozata.
Ha igazak a pletykák, a 2007-ben felvásárolt Pandemic lehet az Electronic Arts nagy leépítési, átszervezési akciójának első nagyobb áldozata.

A minap felröppent pletykák szerint 200 embert küldtek el a csapattól, ami a stúdió alkalmazottjainak többségét jelenti, a maradék munkatársat az Electronic Arts másik részlegeibe szervezték be. A Pandemicet 1998-ban alapították, s olyan címeket kaptunk tőlük, mint a Star Wars: Battlefront, a Destroy All Humans!, a Mercenaries vagy a Full Spectrum Warrior. A sikert látva a Bioware-rel párhuzamosan 2007-ben vásárolta fel őket az óriáskiadó EA, ahol legutóbb a The Saboteur című második világháborús lopakodós játékon dolgoztak. A hírek szerint a három hét múlva megjelenő játék és a további készülő címek az Army of Two-t is jegyző EA Montreal szárnyai alá kerültek. A Pandemic alatt egyébként eddig is rezgett a léc, a botrányos The Dark Knight-ügy miatt a csapat ausztráliai részlegét már bezárták.
10.
10.
geri q
#8: és akkor mi van? mitha a valve-nak olyan sok játéka lenne... wtf? mégis jókat csinálnak és akkor mivan ha kevés game? nem lettek jók az edigi codok? jah amúgy a paintball game-eket is ők gyártják és egész jók tudnak lenni multi-ba :P
9.
9.
gamerplayer
pandemix...nem hiszem, ahoz tul ismertek :D

na jo tom h hülyeség amit irtam de vannak az EA-nél szarabb fejlesztök is(mármint az EA-n belül:)
8.
8.
Mathia$
#7: Azért több jó játékuk van mint szar, sztem a sims is jó :)

Ha szar akkor Activision, nekik csak a CoD meg a Guitar/DJ/Band Hero a jó gamejeik. :D
7.
7.
wildláma
a pandemicnek volt a logója egy gázálarc?

a Saboteurt én is várom, szerintem az jó lesz, így is úgy is multiplatform, meg a sztori is eléggé jónak hangzik meg amúgy is nincs sok "mászkálós" WW2-es játék.

amúgymeg kit érdekel ha a The Dark Knight (TDK :P) szar lett, az EA-nek mennyi szar játéka van? példának okáért Sims :D najó az szarnak szar de attól még sikeres úgyhogy ez van. Amúgy a LOTR: Conquest is jó lett volna, mert lkb ugyan az mint az SW: Battlefront, csakhát azért az SW-nek nagyobb a rajongói tábora
6.
6.
The Lone Drow
A Full Spectrum Warrior az nekem tetszett, viszont a The Lord of the Rings: Conquestel nagyot buktak, nagyon nagyot csalódtam abban a játékban...
5.
5.
Kocsis92
adták volna oda nekik a battlefront 3-mat azzal megmentették volna a céget..:(
4.
4.
Mathia$
#2: csak egyedulamromra akarnak törni a piacon és a jó fejlesztőket lenyúlják, gárdákat szétfoszlatják. Majd nevetünk megint egy nagyot amikor majd újra a Rockstar felvásárlásáról dumálnak majd :D



Azért annyi esélyt adhattak volna a csapatnak, ha jó eladásokat produkál a Saboteur akkor legalább valami hasonló modern kori game-t összedobnak később.
3.
3.
Csoola
remélem a saboteur már kész van mert azt vártam eddig is, és nem találják ki hogy hoppá akkor csusznak vele emiatt (3 héttel a megjelenés elött illik talán készen lenni 99%ban)
1.
1.
CD klon
Ne má én szeretem a Pandemic játékokat :(

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...