Mass Effect, FEAR 2 vagy Grid két régi GS mellé

Új akciót hirdetett a Gamestar. Ha megrendelsz kettő bármilyen 2009-es számot, választhatsz mellé egyet a három különböző ingyenes játék közül!
  • Írta: Daks

Kommentek

#25
azt hiszem megrendelem a októberit, meg a novemberit és kérek mellé egy Mass Effectet :)
#24
pfff, már itt is fent van :D nekem a decemberin kívül megvan az összes szám :D
#23
#16: Nosztalgiaképp elolvastam a Gurus X-Wing Alliance tesztet. Szuper volt! :) A mai újságok egyre ponyvább stílusban egyre kevesebb értékelhető tartalommal jönnek ki. Persze a fiatalság olvasási szokásai alapján, erre van igény kb. A különbség az, hogy míg a 8-10 évvel ezelőtti lapokat bármikor fel tom csapni és elolvasni, még a Levrovokat is, addig egy mai lapot sokszor fárasztó olvasni, annyira felszínes, és giccses. Kár, hogy ide jutottunk.
#22
LOL, én megvettem a Gyémánt Kiadást, aztán ugyan az mintha a PC-DVD-t vettem volna meg. Csak járt hozzá egy kiegészítő lemez, amit ingyenesen le lehet tölteni.
#21
#21: Igen, tudom, külön dobozban.
#20
Ja, de az nem gyemant kiadas.
#19
20# Egyébként az új PCG-ben is Mass Effect a teljes játék és a magazin BRAND NEW ! ! !
#18
Köszi de inkább maradok PcGurunál :). Annyira a GS nem jön be.
#17
Én meg is redneltem:D
#16
bmeg nem hiszem el egy hete vettük meg mind a kettőt 5k-ért
#15
#16: Hát A COV az bizony ott volt anno.... ;)
#14
#12: Bizony egy régi PC-Guru simán megenné a mai újságokat. Emlékszem a több oldalas tesztekre, amik nem képekel voltak tele, hanem szöveggel, és bizony helyből megették a mai csili-vili újságokat. Sajnos az emberi igénytelenség ide is begyűrűzött, és bizony a csili-vili képekkel agyontüzdelt újságokra van igény.
Amikor a régi PC-Guru felbomlott, ott hagytam abba a havi újságvásárlást. Azóta a netről szerzem be azt az infót, ami érdekel.
Nagyon hiányzik a régi tartalmas cikkek. De, hogy mást ne mondjak egy COV-al vagy egy COV évkönyvel ezek a Gamestarok nem említhetőek egy lapon...
#13
Ha Xbox 360 Mass Effect lenne elgondolkoznék rajta (sőt 6 újságot rendelnék egyből). Persze így is remek ajánlat, csak nem nekem.
#12
A Grid-et elfogadnám...
#11
gondolom kulfoldrol ez sem mukodik....
#10
#11: Hát az biztos, hogy egy 2001-es GURU sztem odaveri bármelyik mai lapot. :) De anno volt pl. Computer Panorama, vagy 576 azok is jó lapok voltak. Ma viszont ha vennék akkor GS-t vennék. Minőségi olvasnivalót viszont már valóban nem jelent. Bár neten se könnyű ilyet találni...
#9
#8: én ezt nem nevezném minőségi olvasnivalónak...és nem kell rögtön a másiknak esni
#8
Jó módszer a beragadt készletek kipucolására. Hogy mennyire éri meg az relative. Én a játékot venném meg csak 2kért, bár a GS-t jobbnak tartom már mint a mostani PCGurut, mégse vagyok már nagy PC újság olvasós, nekem a mostani írók stílusa nem igazán jön be. Inkább régi számokat olvasok a nosztalgia miatt. :)
#7
Mé kell fikázni!
Akkor is jó ajánlat és kapsz némi olvasnivalót is. És legalább minőségit, nem olyan moslékot, mint a pécék guruja:D
#5
Csak kicsit éri meg.:D