Mozgásban a Silent Hunter ötödik része

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 6.
  • Videó
Link másolása
Több mint kétperces kedvcsinálót adott ki a Ubisoft a Silent Hunter ötödik részéről, melyben szemügyre vehetjük a tengeralattjárós sorozat némileg megújult motorját.
Több mint kétperces kedvcsinálót adott ki a Ubisoft a Silent Hunter ötödik részéről, melyben szemügyre vehetjük a tengeralattjárós sorozat némileg megújult motorját.



A bukaresti csapat emellett megragadta az alkalmat és bejelentette: a 2010 elején megjelenő ötödik rész hivatalos címe kibővült a Battle of the Atlantic alcímmel. A videóból leszűrhető, hogy az új Silent Hunter is meglehetősen pofásan néz ki, igaz, ez már évek óta a sorozat védjegye. A tenger, az eső és az éjszaka sötétje egyébként nem csupán látványosak, de a játékmenetre is hatással vannak - aki itt helyt akar állni, kösse fel a nadrágját!
8.
8.
winhate
Inkabb eros gfx card kell hozza
7.
7.
Scoo
Na már csak egy gép kellene ami elbírja majd ezt a szép vizet. Nagyon tetszik.
6.
6.
turankettes
#5: Én is így vagyok ezzel a játékkal, és a bemutatkozási sablonszövegem is hasonló :D Imááádooom
5.
5.
boldi89
Ez igen nem rossz ismerek egy függő gyerek itt ahol lakom már aludni sem bir és csak németűl hajlandó velem komunikálni arról nem is beszélek hogy úgy mutatkozik be mindenki hogy hallo ich bin das boot kapitan.Ich liebe dich meine boot. súllyos eset...
3.
3.
bzsp
tényleg szép grafja van. a víz egyszerűen tökéletes.
2.
2.
cross56
Ez gyönygörű te úristen. Kivéve a tüzet,és a füstöt. :S de nagyon hangulatos
1.
1.
tjames
Mondom mi köze a Silent Hill-nek a tengeralattjáróhoz??? Meg mi az hogy jön az új rész, mikor az ezelőtti is fél éve jelent meg...

Hossz percek kellettek mire rájöttem hogy nem Hill, hanem Hunter

:D

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...