Age of Conan - rendkívüli ajánlat az év végéig

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A Funcom komoly akcióval próbálja magához csábítani a játékosokat: aki az év végéig letölti a próbaverziót, gyakorlatilag bármeddig ingyen játszhat az Age of Conannel.
A Funcom komoly akcióval próbálja magához csábítani a játékosokat: aki az év végéig letölti a próbaverziót, gyakorlatilag bármeddig ingyen játszhat az Age of Conannel.



Hasonlóval a Warhammer Online készítői próbálkoztak legutóbb, igaz, ők nem szabtak ennyi korlátot az elvileg bármeddig használható triallal kapcsolatban. Azért a Funcom ajánlata sem tűnik rossznak: aki január 1-ig letölti az Age of Conan próbaverzióját, a huszadik szint eléréséig ingyenesen játszhat az MMORPG-vel gyakorlatilag addig, ameddig akar. A Funcom nagy reményeket fűz az új lehetőséghez, hiszen nem egy újdonsült állandó játékoshoz juthatnak majd így, aki esetleg a jövőben fizetne is a további Conan-tartalmakért.

8.
8.
HomoLudens
#7: Mert ez fizetős MMO nem az alapjáték ára az ami megfogja a népet
7.
7.
generationx
Minek, ha már itthon is a játék bontatlanul 990 FT?
6.
6.
Seducer
#2: a játék elenyészo része single ha tobbet játszottál volna a kezdo szigetnél talán tudnád de igy felesleges ilyenek irni mert csak sajátmagadról állitasz ki szegénységi bizonyitványt
5.
5.
Optimus Prime
#2: Engem meg az, hogyha a női karakterről le is veszek minden ruhát még mindig van rajta egy tetkószerű tanga. :)
2.
2.
Seib
meg az hogy a játék felét singe player módban kell tolnod a "night" módban... az rettentően idegesített engem.
1.
1.
HomoLudens
lvl20? Az nincs egy hét gyakorlattabbaknak 3 nap...

Az MMO-k igazából akkor kezdődnek mikor elérted a max lvl-t , de a Conan egyik legnagyobb hibája, hogy nincs high end tartalom kidolgozva, másik meg hogy rettentő kiegyensúlyozatlanok a karakterek, és még mindig akad bug rendesen, pedig hangulata jó volt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...