A kalózok körében is népszerű a Modern Warfare 2

Rendhagyó toplista következik, melyből kiderül, idén melyik játékok voltak a legnépszerűbbek a torrentezők körében - a Modern Warfare 2 ezúttal is győzött.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#41
A kalózkodás a tengeren, illetve a partokon, hajón, mozgó elkövetők által végrehajtott szervezett rablás! :D
#40
Igen így jobb lenne, mert ugyebár "jobb a sűrű fillér mint a ritka forint".
#39
#44: Bocsi elírtam:A költségek pedig nem 5x-ek!
#38
Szerintem azért nem mindegy, hogy fizetésem 10-15 vagy 2-3 %-át költöm el egy játékra. Amíg az EU-ban 10 Euro az átlagórabár nálunk 2 ugyanabban a munkakörben. A költségek pedig 5x-ek. Szerintem ha a kiadó 2-3e Ft körüli árakon letölthetővé tenné a gamét akkor is elérné ezt a hasznot. Ugyanis a terjesztés teszi ki a költségeknek kb az 50%-át. Gondolj bele hány kézen megy keresztül amíg eljut hozzád. Mind haszonra tesz szert és nem is kevésre.
#37
#41: Senki nem mondta h feltorhetetlen ( ne abba koss bele amirol szo sincs ), en csak mondtam h nem azert mert "draga" lenne hozza irni.
#36
NÉGYMILLIÓ ÚRISTEN! ezeknek nincs pénzük vagy mi? :S Egyébként én is letöltöttem a CoD6ot, kipróbáltam (ert ugye demó nincs...) és másnap meg is vettem. DE CSAK KIPRÓBÁLTAM!!! :D
#35
#38: A vedelmen nem tudnak atmenni. Blu rayt mar 800-1k korul szerezhetsz egy, irot is 40-r. Hulyeseg hogy azert nincs mert h draga lenne.
Ps 1 korszakban mikor 1 szar cd volt 1000ft egy iro meg 80k ugyanugy irtak.
#34
#36: a ps3 is fel volt törve már akkor, amikor az xbox...de nem éri meg másolt játékkal játszani mert kell venned egy bluray irot, és a bluray lemezek sem olcsók+ kb 20 gigás fájlokat kellene leszedned...
#33
#30: Miért ne adnák drágán, a sok buta ember így is megveszi... A röhej az, hogy a szememben ez gyenge program.
#32
Makulonben meg Microsoft Bill Gatesnek mindig is nagy volt a feje hogy a mi rendszereink feltorhetetlenek a mi masinaink orok eletuek...hackerek meg megmutatak neki hogy dehogyis nem.A PS3 miert nincs meg feltorve?XD
#31
#28 Szentem igazad van
#28
Hát igen ki is érdemelte ez a játék hogy a legjobb legyen mert naon cool. Viszont ezt a steamest szerintem nem kellett volna bár az sak azoknak nem jó akik nem engedhetik meg maguknak azt a lukszust hogy 10kért vegyenek gameet pedig sak egy kis hétvégi multizásra vágynak ugyan a cod 4 el ez nem fordult elő. Azt azért is szerették olyan sokan viszont ugye az MW2höz nem nagyon vannak még patchek ha vkinek van vmi híre ezzel kapcsban az pls majd egy privát üzit Lökjön már előre is köszi. Amúgy mindenkinek Boldok Karácsonyt és kellemes Ünnepeket kívánok majd az esti rádióban találkozunk. :)
#27
na vajon PS3-as lista mér nincs :P
#26
25: Jaja ez igaz!X360-on is ugyanígy csökkentek az árak.Remélem nem fog feljebb menni.
#25
mindenki megszeretné venni azt a játekot ami tetszik neki itt a külömbseg az h amerikában vagy a nagyobb országokban ahol egy átlag munkás keres kb 1000eurót annak semmi egy 50eurós játék viszont a szegényebb orszagokban néha egy játék fél vagy akár háromnegyed fizetes, ezt kellene orvosolni s akkor sokkal több játékvásárló lenne.
#24
Furcsa dolog ez a kalózkodás. Magyarázatot mindig lehet rá találni, de mentséget sosem. Mert ha egyszer nincs rá pénzed, nem veszed meg és kész. Nem játszol vele. Ez ugyan olyan mintha szeretnék egy Ferrarit, de nincs rá pénzem és valszeg soha életemben nem lesz, az még nem jogosít fel engem Ferrari lopásra. Csak játékok esetében ez annyival másabb, hogy az eredeti játék nem tűnik el ha ellopjuk. Úgyhogy igazából csak azok károsítják meg a kiadót, akik össze tudnák szedni a játékra a pénzt, de inkább letöltik. Mert akinek nincs rá pénze, az akkor sem venné meg, ha nem lehetne letölteni.
#23
#19: jah főleg pcre, ezért már ki se kéne adni a következő részeket rá mert mégtöbben letöltik megvétel helyett és annyi neki, csak veszteség a pc verzió :D.

Érdekesség képpen aki nem tudja, majdnem századrészét adták el annak amit letöltöttek.
#22
23: Hidd el nekem, ha 1000 Ft lenne egy játék akkor is sokan letöltenék, egyébként úgy látom Mo-n jó irányba indultak el az árak, ps3 átlag 13.000 lett a 17.000-ből.