Folytatódhat az Alpha Protocol

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 5.
  • Pletyka
Link másolása
Bár az első résszel sem készültek el, a kiadó egyik munkatársa szerint már néhányan a csapatból azon ötletelnek, miként folytathatnák az Alpha Protocolt.
Bár az első résszel sem készültek el, a kiadó egyik munkatársa szerint már néhányan a csapatból azon ötletelnek, miként folytathatnák az Alpha Protocolt.



A jelenlegi álláspont szerint valamikor tavasszal kerülhet boltokba az Obsidian legújabb akció-szerepjátéka, igaz, az Alpha Protocolnak már hosszú hónapokkal ezelőtt meg kellett volna jelennie. S bár a pontos dátum még mindig nem ismert, a kiadó Sega egyik munkatársa kikotyogta, hogy náluk már többen játszanak a játékkal, s elő is álltak néhány használható ötlettel egy esetleges folytatás kapcsán. Jó tudni, hogy ilyen magabiztosak a srácok a játék sikerét illetően, bízzunk benne, hogy mi sem csalódunk majd!
8.
8.
Norbes
ocsem,, nezzetek meg a trailert az elsot a youtuben, , nem akartam elhinni hogy grafika :O ,,ez melto grafika a 2011 hez

6.
6.
Macifasz
#5: LOOOOOL! Mondjuk csak a harmadik elolvasésra esett le..de...lol.:-D
5.
5.
drat576
#4: lehet hogy neked az anál jobb, de ezt nem itt kéne megvitatni, az oldalt rengeteg kiskorú nézi :)
3.
3.
TJJJ
Nagyon várom, olyan érzést kelt, mintha olyan Metal Gear Ac!dos lenne, csak kártyák nélkül! Kíváncsi vagyok, de nagyon, trailerei is nagyon ütősek.
2.
2.
drat576
Szintén nagyon várom a gémet, én már most hiszem hogy az AP egy ütős alkotás lesz mert az Obsidian egy remek csapat, a műfaj pedig a kedvencem, úgyhogy én már most örülök a második résznek, legalább lesz mégegy akcióban dús RPG-nk.
1.
1.
Macifasz
Nagyon várom a játékot, bár ez a folyamatos tologatás kicsit elvette a kedvem. De reméljük nem tólják el megint fél évvel, ahogy tették ezt a Mafia 2-vel...amit lassan mér másfél éve tólnak:-((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...