LEGO Universe - bődületes mennyiségű látnivaló

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 9.
  • Videó
Link másolása
Az idei CES egyik legérdekesebb játékos attrakciója a LEGO Universe volt: Las Vegasban végre mozgás közben is láthattuk a NetDevil új MMO-játékát.
Az idei CES egyik legérdekesebb játékos attrakciója a LEGO Universe volt: Las Vegasban végre mozgás közben is láthattuk a NetDevil új MMO-játékát.

Ugrás a galériához

Huszonhárom új screenshot, egy renderelt trailer és hat gameplay videó futott be a minap a kiállításról, így végre tüzetesebben is szemügyre vehetjük az építőkockák alkotta virtuális világot. A LEGO Universe picit más lesz, mint a hagyományos MMORPG-k: stílusában viccesebb és komolytalanabb, játékmenetében pedig egyszerűbb. Természetesen építkezni is kell majd - a videókból kiderül, hogyan.













12.
12.
The Lone Drow
Nem feltétlenül készül ez kicsiknek :). Amúgy még ha nekik is készül nem árt néha egy ilyen lazább játék, én kipróbálom :)
11.
11.
Barnez
Ha nem lesz havidíjas, akkor tolom, mint állat!
10.
10.
adikas
Szerintem sokszor jobb egyedül játszani mert némely bot értelmesebb mint egy másik játékos,főleg ha sokan vagyunk,wowbol bőven tapasztaltam.
9.
9.
Giga0509
#11: Nem mondta hogy nem lesz jó,hanem hogy neki nem jön be...
7.
7.
Leon050
Lool ez de pofás lesz :D szerintem kipróbálom majd :D
6.
6.
Kocsis92
#6: erre gondolhattál volna azelőtt, hogy megveszed:D am azért MMO, mert sokkal élvezetesebb lesz ez a játék társakkal, mint egyedül kuporogva. Ha meg single LEGO játékokat akarsz, ott a Star Wars meg ezek.. btw azok is jobbak 2fősen:D
4.
4.
n_csacsi
Nálam tuti siker már most! :D
2.
2.
HomoLudens
#1: Mert az nem game play.
2.
2.
Bazsa95
Nekem is tetszett. :) De kiváncsi vagyok h mikor fog ez a játék megjelenni meg nekem nagyon tetszik. Valaki írja már le nekem! Előre köszönöm.

1.
1.
mnmn1
Beszarok az elso vidi mien jol nez ki! LOL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...