Késik az új Splinter Cell, a RUSE és az I Am Alive

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 14.
  • Csúszás
Link másolása
Sokadszorra csúszik az új Splinter Cell, de elnapolták a RUSE és az I Am Alive megjelenését is, az utóbbi kettő boltokba kerülési dátuma ráadásul bizonytalan egyelőre.
Sokadszorra csúszik az új Splinter Cell, de elnapolták a RUSE és az I Am Alive megjelenését is, az utóbbi kettő boltokba kerülési dátuma ráadásul bizonytalan egyelőre.



A Splinter Cell: Conviction alapos átalakításon esett át, az eredeti koncepciót gyakorlatilag kukába dobták a fejlesztők, s pár hónappal a tervezett megjelenés után egy teljesen más folytatással álltak elő. Az új rész filmszerű, komor hangulatú egyjátékos kampánnyal, teljesen önálló, osztott képernyővel is bíró kooperatív móddal és egy új, Deniable Ops nevet viselő multiplayer játékkal várja a rajongókat. A Ubisoft bejelentette, hogy a játék csak áprilisban jelenik meg a korábbi, februári időpont helyett.

Csúszik a Tom Clancy's RUSE és az I Am Alive is. A kiadó mindkét játékot a következő üzleti évben (2010 április eleje - 2011 március vége) akarja megjelentetni, de pontosabb dátumot nem volt hajlandó elárulni. Valószínűleg a RUSE hamarabb kerül majd boltokba, hiszen a stratégiának jelenleg is zajlik a bétatesztje, s a kipróbálás után bátran állíthatjuk, a játék már most remek állapotban van. Az I Am Alive ritkán hallatt magáról, a mostani késést azzal magyarázták a fejlesztők, hogy a játék motorját lecserélték a Splinter Cellére, ezért elhúzódtak a fejlesztések.
21.
21.
demon68
már mióta csúszik ez a splinter cell, adják már ki végre
18.
18.
T-bag
Ó,hogy fognák meg a zsebemet!Remélem nem hiába váratnak minket.
17.
17.
fojesz
#16: Miért írtuk volna el? Egy naptár segítségével könnyen utánajárhatsz, hogy lesz 2010 április eleje, 2011 március vége is, illetve a köztes időszak is létezik feltehetően...
16.
16.
Takuma Sato
Sajnálom, hogy késik a Splinter Cell.
14.
14.
Dcrysis02
#14: Láttad a legutóbbi SC:C videót?

Bugzik mint az állat, és a MI sem a legjobb. Inkább egy jó rész jöjjön mintsem egy félig kész haszonleső játék.
13.
13.
Gaben X
a tököm tele van az állando csuszkákal minden olyan játékal az van ami engem érdekel a fejlesztők meg szopjanak le egy lovat már bocsi de már kajak unalmas fogadok a RAGE meg sem fog jeleni a végén már csak a DOOM 4 ben bízok.
12.
12.
Ca$h
11.
11.
Beau
Az I Am Alive lassan már nem lesz életben. Én már csak I Am Dead-nek mondom.Pedig mennyire vártam.
10.
10.
Skullman
I am alive már csak az alap ötlet miatt is megérdemelne egy piros pontot. De már kicsit idegesítő, hogy ennyit tökölnek vele.
9.
9.
Sogi
nekem az akkori splinter is tetszett, legjobban annak örülnék, ha mindekettő kijönne;> viszont ez mégsokkaldesokkal jobban bejövős, csak lenne már itt... de ha idő kell, akkor azzal viszont ne spóroljanak a minőség érdekében
8.
8.
JcGross
Francba! A februárig is örökkévalóságnak tűnt 1 perccel ezelőtt, akkor most?
7.
7.
fojesz
#4: Nézd meg a galériában a 2007-es képeket. Úgy. :) Sok mindenben más volt, ha jól emlékszem az volt a lényeg, hogy Sammel menekülni kellett, elvegyülni a tömegben á la Assassin's Creed.
6.
6.
Giga0509
#4: Nem,csak most keltem és most átnéztem a híreket :D
5.
5.
hedzsooo
Azert, amit eddig lathattunk az I'm Alive-bol, az nagyon kecsgteto volt, en varom nagyon.

Az Alan Wake-et nem kulonben, az szerencsere hamarosan jon, pedig az is kesett, nem is kicsit (ha jol emlekszem, a Microsoft anno meg azzal demonstralta elsokent a dX10-el keszult jatekokhoz adta ehetosegeit). ;)
4.
4.
Aramisz93
Giga most hajtasz hogy csak te legyél kint a főoldalon?:D



Am én kiváncsi lennék hogy nézett ki az a kútba dobott Splinter Cell.
3.
3.
Giga0509
#1: Remélem nem,azt várom a legjobban ezek közül.2. a SC,Ruse meg nem érdekel.
2.
2.
Mathia$
dekár :(

az i'm aliveról meg már olyan régen semmi nem jött...
1.
1.
tjames
I'm Alive...szerintem fiókban.... azon is annyit tolnak már, hogy a végén még előről kezdik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...