Aliens vs. Predator Classic 2000 a Steamen

Link másolása
Mától a Steamen is megvásárolható az első Aliens vs Predator játék, méghozzá a modern PC-khez optimalizálva és tartalmazva minden extrát.
Mától a Steamen is megvásárolható az első Aliens vs Predator játék, méghozzá a modern PC-khez optimalizálva és tartalmazva minden extrát.


Az eredeti pályákat mindhárom fajjal játszhatjuk, ezek a tengerészgyalogos, Alien és Predator. A játék tartalmazza a Gold Edition és Millenium Expansion csomagot, amelyeknek hála néhány bónusz pályához is hozzájutunk. A játék egyelőre nem támogatja a multiplayert, de ez hamarosan változni fog sőt, az egész csomag mindössze 5 dollárba kerül.

Érdekel a klasszikus Aliens vs. Predator?
Irány a Steam!
11.
11.
Extol
Én megvettem végignyomtam, jó volt kicsit nosztalgiázni, nem tartott sok ideig, pedig Director's Cut fokozaton teljesítettem az összes mapot.
10.
10.
Pukhi-zik
nem arrol van szo, h 1000ft , arrol h egy 10 eves szaron még kaszalni akarnak.. Sokan itt egy nagy akciot latnak, en meg az uj jatek érkezesenek meglovaglasat, némi plusz haszonert.. miért nem egy éve volt ez az akcio? hat mert az uj avp hire lehetöseget ad, ujra eladni ezt a 10 eves micsodat - ami jo is volt anno ,csak ma mar ingyen kellene osztogatni..
9.
9.
Optimus Prime
3 euró, mintsem 5 dollár. Egyébként, ha még EU-ban is dollár lenne akkor az már 6 lenne (5$+20% VAT=6$). Így viszont cirka 830 Ft, ami szerintem pont a szegényebb rétegnek kedvező. Főkép amennyit a játék nyújt.
8.
8.
Mortician
#10: Engem se vet fel a pénz, de 1000 Ft nem összeg ezért...
7.
7.
Mortician
#8: Kb 1000 Ft-ért egy játék? Rettenetes összeg...
6.
6.
Pukhi-zik
mekkora lehuzas, te jo ég..
5.
5.
pjoco
Ez nagyon zsír! Köszike!
4.
4.
Juhi95
Legalább lesz mivel játszani amíg nem jön ki a 3.:)
3.
3.
Giga0509
Ezaz!!!lehet megveszem :D próbáltam a Gold Editionnel,sikerült is megcsinálni de valahol a 3. pályán mindig kilépett mert hibát észlelt :(
2.
2.
laca009
1 mert az már olyan szintetn szét lett játszva az avp fanok részéről hogy az már nem nosztalgia és classic... és most eljött az avp 1 classic amit eddig nagyon nehezen lehetett játszani a mai pc-ken ... ja és eddig szerintem senkinek sem fordult meg az agyában hogy avp-zzen multiban :P a régi verzioval:))
1.
1.
megalonagyix
Miért nem akkor már az AvP 2? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...