A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a héten sem számíthatunk túl sok újdonságra, a Dark Void és a Silent Hill: Shattered Memories egyébként sem kihagyható darab, így átvészelhetjük a következő napokat.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#17
Dark Void demot pár perce fejeztem be....háát, nekem nem igazán tettszik, nem mondhatjuk hogy szánalmas, mert mégiscsak egy játék amin dolgoztak és pénzt kőltöttek rá, de engem sem játékmeneteileg sem grafikailag nem győzött meg, az irányítással nem volt bajom..
#16
#4: az becsapós, szerintem már eléggé a vége fele jársz, mondjuk ha beszerzed a DLC-ket az is még egy pár órácska játék, meg persze ott az újrajátszás lehetősége :) én jelenleg a TES4-gyel húzom ki a Mass E. 2-ig, legalábbis ez a haditerv :)
#14
kiváncsi vok a Dark Void-ra. ígéretes játéknak tűnt a vidik alapján,
#13
#10: dehogyis!!!!!!!!!!!
ha tps akkor UC2
#12
Háth a Dark Void demója szvsz tré lett...:S
ultradani igazad van és skullman neked is....:)
#11
Alien vs. Predatorig még sok idő van. A Dark Void meg nem olyan amivel ki lehetne bírni addig. Bukás szaga van.
#10
én a darkvoid demóját kipróbáltam ps3-ra az irányitás élég nehézkes ha tps akkor LOST PLANET 2
#9
dehogy folytatás,az egy sorozat ami a tv2-ön ment!!!
#7
Az új Silent Hillre kíváncsi vagyok, a többi nem érdekel.
#6
Hát PC-re nincs nagy felhozatal,de azért a Dark Void jó lesz!

Demoja is bejött,csak az irányításán kell állítani!! ;)
#5
ScooModerátor
Dark Voidot vártam, egészen addig amíg nem láttam a demo-t és pontozták le a kiritikusok. Itt a GK-n lesz róla teszt? Remélem.
#4
Haaat, nekem + a Mass Effect 2.-reszeig ott a Dragon Age: Origins, nagyon bejon, de durva hosszu (pedig a Gothic-okon hozzaszoktam,h 1 RPG PC-en is lehet igen csak osszetett, szivatos es hosszu :) ), eddig kb. 52 oram van benne es a jatek-vilag kb. csak 60%-at fedeztem meg fel...a tortenetben + kb. 35%-nal jarhatok, DE 2 het talan eleg lesz. :D
#2
Dark Void
#2
#2: bocs a dupláér de valamiért nemküldte el a fele üzenetemet.. a Dark Void ot várom nagyon alig várom h játszam vele ^^