Venezuelában játékok mérgezik az embereket

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Hugo Chavez venezuelai elnök szerint a játékok méregként hatnak a játékosokra, megtanítják őket ölni és megszerettetik velük a cigarettát, a drogokat és az alkoholt.
Hugo Chavez venezuelai elnök szerint a játékok méregként hatnak a játékosokra, megtanítják őket ölni és megszerettetik velük a cigarettát, a drogokat és az alkoholt.

Chavez rádiós nyilatkozatában méregnek nevezte a PlayStationt, miután az szerinte ölni tanítja a játékosokat. A politikus nyilván az összes videojátékra gondolt egy kalap alatt, mert nem Xbox-fanboyként ismerjük. Állítólag látott már olyan játékot, amiben az ő feje is szerepelt, a cél pedig Chavez megölése volt, de azt is borzasztónak tartja, hogy néhány játékban csak úgy szórakozásból kell városokat felrobbantani. Tovább is ment: a játékokat fegyverként árulják a kapitalista országok, hogy reklámozhassák, majd eladhassák cigarettáikat, alkoholos italaikat és a drogokat. Nem ez az első eset egyébként, hogy Venezuela lázadozik a játékok ellen: legutóbb az országot szerepeltető Mercenaries 2 ellen emelték fel a hangjukat azt feltételezve, hogy a játék egy valós venezuelai támadásra buzdítja az embereket.
23.
23.
Sakee
HA Chavez így vélekedik,akkor mit szólhatna Putyin vagy az elődei ,hogy a játékokban igen soxor a szovjetek/oroszok a rosszak ?? :)
22.
22.
OldM4n
Szerintem menjünk, és jól támadjuk meg Venezuelát. De persze előtte nyomjunk el egy joint-ot... csak hogy igaza legyen.
17.
17.
drat576
Hát az igaz, hogy a játékokból sokat lehet tanulni, jobbak mint a Macgyver :), de az ilyen "híreknek" még mindig nem értem a hírértékét, csak lejjebb tolja egyel az oszlopot, elvéve a helyet a fontosabb megcsámcsognivalóktól
16.
16.
Griewer
18: Nem csak a komcsiknál bevett dolog ez, mindenütt ;-) -de amúgy tudjuk jól, hogy ott akarják lejáratni a játékokat, ahol tudják. Szarni rá oszt pont :D
15.
15.
Teuton
Mindketten kommunisták (Kína és Venezuela), és komcsiknál bevett dolog a félrevezetés, hazudozás, felelősség-nem-vállalás és még sorolhatnám.

Az ilyesmire nem is érdemes odafigyelni.
14.
14.
kriszdrum
Nah ez megint egy nagy baromság! Nem hittem volna hogy egy politikusnak ennyi esze van! hányszor kell még elmondani hogy azok akik a videójátékok miatt valami csúnyát művelnek azok amugy is betegek! Nem a videójátékok tették őket azzá.Én is játszottam a mercenaries-el és nagyon tetszett.De még nem fordult meg a fejemben hogy zsoldosnak állok és elfoglalom Venezuelát.
13.
13.
pyro
11.
11.
szajoli
#11: De ha mégsem képzelem oda és mégsem próbálom ki ? Ott bukik az elmélet . Saját életed , úgy baszod el ahogy akarod következménye meg úgyis lesz a tettednek (kivéve ha kisebbség :D )
10.
10.
szabi113
"megszerettetik velük a cigarettát, a drogokat és az alkoholt"



......mondta, miközben koka levelet rágcsált, és mélyeket slukkolt a szivarjába :D :D
9.
9.
zgreen
#11 Bocsi de szerintem anyira nincs igazad akiben benne van a hajlam az videojatek nelkul is megcsinalja.tobbszor hallotam ojat hogy reszgen bele kotot megvert osze vert tort ... jatek miat meg kevesbe sokszor es amejik csinalta is huje gyerek volt en pl nem tudnam elkepzelni hogy egy adag manhuntozas utan fogjam es levagjam vkinek a fejet akar.akin meg latszik hogy huje vagy akarmi azt meg kuldjek viragot szedni
8.
8.
zgreen
Szerintem hujeseg drogozni cigizni inni mas miat szoktak elkezdeni Arvasag Csaladon Beluli Eroszak stb mindenki a jatekokat okolja mindenert az igazi problemakal meg nem nagyon torodnek ijen alapon az alkoholt is hibaztathatnak es sokal nagyobb igazuk lenne.
7.
7.
Horvi14
5: erre inkább nemmondok semmit...

Persze valami ok mindig kell !!!! mingyár énis elkezdek cigizni,drogozni meg piálni mer a játékokból ez menő!! jézusom... a játékokat mostanában nagyon nemszeretik :S
6.
6.
bete32
Baszki ez mindenre rájött! Engem a CoD képzett veterán katonává, a Need for Speed sorozatból tanultam meg erőszakosan vezetni és a Total War sorozatnak köszönhetően vagyok 12 országban körözött tábornok. Asszem most lerohanom Venezuelát egy csapat 70-es Ork wariorral.
5.
5.
Hororo
mgs4 miatt kezdtem el speciel a cigit..
4.
4.
I
Nem tudom, én még nem láttam olyan játékot, amiben jól kivehető lett volna bármilyen cigaretta vagy alkohol márka.^^
3.
3.
mnmn1
eloszor egy buzi pornosztar aztan egy elnok mi van a vilaggal??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...