Idén sem bővül a Half-Life széria

A Valve még mindig hallgat a nagysikerű Half-Life széria befejező részéről, de egy pletyka szerint idén sem fog bővülni a sokak által kedvelt sorozat.

Kommentek

#20
Rájöttek, hogy a steam-mel betegre kereshetik magukat, minek szaroznának holmi játékokkal!
#19
Most úgy csináltok mintha 2 év olyan sok lenne. Elárulom, az első és a második epizód között is majdnem két év van.
#18
én csalódtam bennük,de őszintén szólva vhogy számítottam is rá hogy ez lesz...milyen büszkén jelentették be anno hogy évente fognak új half life részt kiadni...persze,hogyne...azt már itt vagyunk half life nélkük már lassan 3 éve...
#17
Csak ne az legyen, hogy ennyi varakozas utan 6 ora jatekidovel kiszurjak a szemed.
#16
Engem sem zavar, ha kesik, csak melto legyen majd a folytatas is az elozo reszekhez, mert azok tenyleg nagyon jok !!! :)

u.i.: Persze, azert 1-2 even belul erkezhetne... ;)
#15
#15: Szerintem azt azért nem engedik meg maguknak hogy Duke-t csináljanak belőle. Attól azért komolyabb cég, nem akkora lúzerek ment aki a Duket "csinálják".
Végülis az EP2 végét nyitva hagyták, szóval mindenképp kell a folytatás, mert ha nem, akkor nagyon le fogja őket irni a játéktársadalom...
#13
na az fasza lesz! csak nehogy az episode three-ből is duke nukem legyen! :S
#12
Épp a minap játszottam végig másodszor az EP2-t. De most már jöhetne az EP3, mert én imádom a HL-t az első rész óta, és igen kiváncsi vagyok hogy mi lesz a vége a sztorynak.
Ez is olyan lesz már mint az Alan Wake, az is évek óta készül. Mondjuk arról már legalább láttunk trailert meg screenshotokat. De az EP3-ról semmi. 1-2 nyomorult kép kering a neten, de azokból se lehet kivenni semmit... Remélem hogy ha kijön valaha, nem fogunk benne csalódni...
#11
Lehet hogy a Half-Life 2: Episode Three-nek 100 órás játékideje lesz :)
#10
Engem nem zavar hogy késik a játék de akkor legalább hozzanak össze valami frankót. Jó jó a half life eddig is nagyon jóó volt csak nehogy ekezdjék követni az ubisoft példáját. Hogy évekig húzok egy játékot asztán meg jól elcseszem.. eszt lehet hogy nem kéne.
#9
#9: Team Fortress 2. Fantasztikus. Elragadó. A legjobb multiplayer élmény. Folytonos update csomagok, hogy sose unatkozz.
És hogy el ne felejtsük:
http://www.youtube.com/watch?v=kHXQhCPCk2Q
:))))
#8
Amíg nem a Valve jelenti ki nem hiszem el. A 3 év már így is sok, a Source-ből még a L4D2-be is ki tudtak facsarni újat és szebb grafikát. Inkább csak HD textúrák kellenek, maga az engine még megállja helyét. főkép, hogy nem kell másik gépet venni hozzá.
#7
az a para hogy már eléggé elavult a source engine és akkor mire elkészülnek jobb lesz másik grafikus motort alá pakolni, bár én bizok bennük, imádom a half lifeot!
#6
én azt hallottam h a portal 2-t csinálják, és ha kész lesz belerakják az orange box 2-be :P
#5
#2: ja igen azon is dolgoznak jó néhány modder csapat hogy az opposing force-ot is át rakják source-ra meg a blue-shift-et is szal ha hívatalos címek nem jelennek meg akkor ott vannak még mindig a jó kis mod-ok:))
#4
Bazz,nem igaz...meddig akarják még húzni? igazán kiadhatnák már az EP3-at...
#3
hát nem tudom de nem csak 1 half-life meg jelenés lesz ... hol van a tactical intervention ??? de maga a black mesa source az amit télleg nagyon várok és elárulok én is valamit hogy a black mesa source az még a half-life source-ot is lefogja körözni mivel a bms-ben benne van a multi de a hls-ben meg külön van -.-'' hogy több pénz legyen de amugy télleg nagyon jó lesz a bms de főleg azért mert ingyen lesz :DDD
#1
De a Left for Dead 3 azert biztos keszul, h a jo ***** :D
#1
én egy külföldi oldalon úgy olvastam hogy alyx-nek lesz vmi néma süket barátja és h mutogatással akarnak kommunikálni és h ezt akarják motorizálni vagy vmi ilyesmi volt meg half-life 2:opposing force-ot is ígértek nékünk