Látványos Nier kedvcsináló érkezett

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 22.
  • Videó
Link másolása
Egy gameplay jeleneteket is tartalmazó videó keretén belül ismerhetjük meg Niert, aki mindent megtesz azért, hogy megmentse egyetlen lánya életét.
Egy gameplay jeleneteket is tartalmazó videó keretén belül ismerhetjük meg Niert, aki mindent megtesz azért, hogy megmentse egyetlen lánya életét.


A Square enix szeretne a hack & slash műfajban is maradandót alkotni, ezért már egy ideje nekiláttak a Nier fejlesztésének, amelyben egy apa szerepébe bújhatunk, aki mindent megtesz azért, hogy megmentse lányát. Képes szembeszállni a legádázabb lényekkel, és félelmetesen forgatja kardját a rá támadók testében.
13.
13.
Giga0509
#14: Ja,ok.



Batri egyébként a 7-es kommentedre: Darksidersben ha veszel egy másik fegyvert akkor már 2 gombot kell nyomogatni,az X a kard támadás,Y az új fegyver (nálam most a kasza) és így már lehet rendesen combozni.
12.
12.
Batri
#13: amikor bejelentették tényleg igy volt... de azóta változott, legalábbis ezt irták vhol... a vidi végén is ott van mind2 konzol.
11.
11.
Giga0509
#12: Hát lehet hogy ez valami 3. verzió,vagy nem tudom mostmár.De az biztos hogy lesz 1-1 exkluzív a 2 konzolra.Itt is ezt írják



http://www.gamekapocs.hu/hir/16750/TGS+2009:+Bemutatkozik+a+Nier+Gestalt+is
10.
10.
Mathia$
#11: akkor mégis nekem volt igazam mert én is így tudtam. :)

(meg E3on is így vol!)
9.
9.
Giga0509
#7: Nem...A Nier Gestalt 360 exkluzív,a Nier Replicant pedig PS3 exkluzív.2 külön játék,csak a világ ugyanaz.
8.
8.
Mathia$
#7: hát, nem a combo zavar , sőt azt kedvelem mivel ez a stílusnak az alapvető lényege(!) és nem hiszem hogy kihagynák. mindössze a karakterek kinézete és a környezet ne legyen túl irreális (úgy tűnik nem lesz az) és nagyon fog tetszeni a game nekem és még sokaknak.
7.
7.
kae-chan
6.
6.
Batri
#5: a vidiben látott verzió multiplatform lesz, ez megjelenik EU-ban és USA-ban is... és lesz egy másik történet, ami Ps3 exkluziv viszont azt csak japánban adják ki...

az utolsó mondatodra: én pedig remélem, hogy japános lesz, és az eddigi vidikből olyan a hangulat és a szereplők. remélem nem olyan 1 gombot nyomogatós lesz mint a Darksiders, hanem lehet combo-zni
5.
5.
Mathia$
#5: ó dehülye vok volt benne hack n slash xd
4.
4.
Mathia$
Ez akkor most valszeg a boxos verzió volt mert nem láttunk sok hack n slash mozdulatot. A környezet nagyon hasonlít a god of war 1ben egy helyre, ami nem baj sőt nagyon tetszik. bejövős játék, csak ne legyen túl japános és nagyon tetszeni fog.
2.
2.
Razielhu
egyszerűen imádom a Square Enix-nél dolgozók fantáziáját :D

amilyen szörnyeket ezek ki tudnak találni... respect :)

a zene meg épp olyan epic, mint amilyennek lennie kell, várom nagyon!!!

1.
1.
Takuma Sato
Nem mondod komolyan?????

Hát ez ez ez ....................

Most látok róla elöször vidit, és nagyon remélem, hogy még sokat fogunk kapni ilyenekből. Már régebben megakadt a gémen a szemem, jó kis képek készültek belöle. Remélem nem kell csalódnóm a játékban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...