Úton a harmadik Mortal Kombat film?

A sokadik pletykát hallottuk a minap egy harmadik Mortal Kombat film kapcsán: a hírek szerint a Warner Oren Uziellel tárgyal a forgatókönyv megírásáról.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#18
Remélem hogy igazak a pletykák .Engem csak két dolog agaszt .

1. Jó lenne hogy ha a film teljesen követné a stori hangulatát és nem kétéveseknek való cencurázott esti mese lenne és ez talán még a MK2-öt is alá múlná.

2. Az maga lenne a rémálom ha a rendezö Uwe lesz (lásd Blood Rayne, A király nevébe az a f..sz kalap nem rendezö hanem egy idegbeteg.
#17
ps3
Nah meg ugye 15 év alatt fejlődtünk annyit hogy az első 2 részhez képest odab...szós filmet kapjunk!!!Kuriózomm..mindenféleképpen!
#16
#8: A Warner nem dolgozik Uwe-val.
#15
3 része még nincs sztem te vagy a mase vagy a sorozatot látad,az nekem jobban tetszett mint a 2film viszont azt figyelembe vvéve ,hogy nem mai nagyon jó,amúgy én úgy tudom a 3. rész Sub Zero életét fogja bemutatni.Remélem jó rendezőt kap és több jó filmre is lehet majd számítani.
#13
én egy MK rajongói oldalon olvastam még tán 2 éve h 2011-12re jön egy új MK film háát nem hazudtak
#12
Szasztok! Itt talán valaki tud gyors választ adni nekem arra kérdésre, hogy a DS Liteon vannak-e flippergombok, tehat annyi gombja van-e, mint a SNES controllerének? Jövő hönappban beruházok egy ilyen kis masinára (a PS3-am mellé) -feketére-, és hiába nézegetek képeket róla a googleon, nem látni sehol azokat a fránya flippergombokat. Előre is köszi! Hi!
#11
Nem akarom elrontani senkinek a kedvét, én kb 2 éve néztem meg a két részt, és a véleményem az ami az előttem szólóké, de már van egy 3. része is. Egy torrent oldalról MK Trilogy néven szedtem le. Erről a 3. részről amit láttam egy """""""""""""""""normális"""""""""""""""""" 3. rész lenne, ha nem lenne túl "gyerekes", és rosszabb mint a 2. volt.
#10
2010-re ígérték.Hát akkor mégsem lesz.Az első rész nagyon tetszett,a második már nem,remélem jó filmet csinálnak belőle,az első nyomdokain.
#9
Mi lenne, ha kivételesen 18 éven felüli filmet csinálnának belőle(tehát lennének benne kivégzések, mint a Mortal Kombatba!) és nem azt néznék, hogy minél jobban kitolják a korhatárt +nézőkért.
#8
#8: Így van, így van:D
#7
tjamesModerátor
Óóóó persze hogy jöhet! Remélem Uwe Boll fogja rendezni, s akkor garantált elsöprö siker!
#6
#4: "mellesleg amolyan reboot epizód lenne" Szerinted ez mit jelent zsenikém?
Részemről jöhet!
#5
Akár remake, akár folytatás én várom! :D És sztem a 2 igenis nézhető volt :)
#4
Amúgy a Warner remake-ben gondolkozik, nem folytatásban.
#3
azdedurva hogy 15 éve volt :O amúgy jöhet persze!
#2
JÖHET!