Újabb ingame jelenetek a Dante's Infernóból

  • Írta: Gt17
  • 2010. február 2.
  • Hír
Link másolása
Ez az év sokak szerint a hack & slash játékoké, s mindez nem is alaptalan feltevés: mellettük szól a jövő héten megjelenő Dante's Inferno is. A videó erősen spoiler tartalmú!
Ez az év sokak szerint a hack & slash játékoké, s mindez nem is alaptalan feltevés: mellettük szól a jövő héten megjelenő Dante's Inferno is. A videó erősen spoiler tartalmú!



"A csábító földi élet bűnösei a Pokolban nyerik el méltó büntetésüket, úgy, hogy az élettelen testük az anyaföldben porhad el, addig esendő lelkük az örökkévalóságig szenved itt, a kárhozat birodalmában. Az Inferno kényelmetlen hely, forró és büdös, de ha egyszer átléped a Pokol tornácát egy misztikus utazásban vehetsz részt – ahogyan azt már hétszáz évvel ezelőtt megírta a híres firenzei költő, Dante Alighieri az Isteni színjátékban. A Redwood Shores pedig a rímes irodalmi alapot most egy véres-belezős akciójátékba emeli át, kifordult Bibliai utalásokkal, a XII. század olasz folklórjából is építkezve. Uraim, a Purgatórium kapui nyitva állnak!"

13.
13.
tyler001
hát...:P én már játszok vele :) (tudom h tört de akkoris :D) eez...ez a game kegyetlen durva...a stroy..a gameplay..a fight....áh...naggyon egybevan...és nincs töltés semmi....csak megy a story végig...5*-os játék nálam..;) bessttt csak megéri ^^
12.
12.
Takuma Sato
Hát ezt már tegnap elött látam, de már várom a jövöhetet, hisz akkor már egy boldog büszke Dante's Inferno tulajdonos leszek.
11.
11.
Gt17
5*



sajna nem:).Csak a felső sort a többit Zoenn másolta ki az előzetesből.
10.
10.
dawe001
Nagyon váróós, hétfőre jön a death edition:DD
9.
9.
pjoco
Érdekes de nekem nem tetszik videó alapján kipróbálni meg nem tudom sajna, mert csak PC-m van! :(
8.
8.
tronlegacy
Rohadt jó előzetes, biztos megveszem.
7.
7.
Tokodboy
Magyar felírattal fog megjelenni?
6.
6.
fojesz
Idézet Zoenn előzeteséből.
5.
5.
triplet
"A csábító földi élet bűnösei a Pokolban nyerik el méltó büntetésüket, úgy, hogy az élettelen testük az anyaföldben porhad el, addig esendő lelkük az örökkévalóságig szenved itt, a kárhozat birodalmában. Az Inferno kényelmetlen hely, forró és büdös, de ha egyszer átléped a Pokol tornácát egy misztikus utazásban vehetsz részt"



Ezt te írtad Gt17 vagy másoltad valahonnan? Mert ha te írtad akkor riszpekt:D

Rakom ki MSN-re kiírásnakXD. Am a játék nagyon várós, a demót 6x végigvittem, nálam tuti vétel:)
4.
4.
tyler001
huuha..én meg már alig várom a délutánt hogy játszhassak vele :D:D:D sztem állat lesz :P:P aki meg eredetibe meg akarja venni azmég vár vele :) ennyi :D én nembíromki :P
3.
3.
juhaszroli
Hú már nagyon várom :DD
2.
2.
rapture
A demo szerintem jó kis kedvcsináló ehhez a remek kalandhoz.Várós:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...