Megjelent az Aliens vs. Predator demója

Link másolása
A mai naptól tölthető az új Aliens vs. Predator demója. Az anyag csak multiplayerben játszható és csak egy játékmód, a Death Match próbálható ki benne.
A mai naptól tölthető az új Aliens vs. Predator demója. Az anyag csak multiplayerben játszható és csak egy játékmód, a Death Match próbálható ki benne.


Ebben a módban mindenki mindenki ellen harcol, s ugyan egyelőre egyetlen - a Refinery nevet viselő - pálya érhető el, viszont a három játszható faj, azaz az alien, a predator és a tengerészgyalogos már egyaránt választható. A demó a Steamről, az Xbox Live-ról illetve a PlayStation Networkről tölthető le.
61.
61.
szabi0206
Hol lehet letölteni a demót?

Egy linket küldjetek légyszi, márt én is nagyon vártam és már izzok hogy kipróbáljam

Köszi
60.
60.
mykice
Nagyon jó játék, csak rá kell érezni az irányításra.. Pl Aliennél eleinte elég furcsa volt de utána már egész kellemes :D

Most jöttem rá arra is hogy Shift et megnyomod hosszan, ki jelöli az embert ilyen ,,felhő" szerűséggel majd space és neki ugrik!! xd



*Tényleg van vállfegyver a predatoroknál + kerek frizbi , akna szerüség, meg lándzsa....és elég nehezen vesz észre az ember inkább csak akkor ha fogyóba van az energia olyankor vibrálsz!

De persze pillanatok alatt mögé kerülök és kitépem a fejét gerincestől xd:D
59.
59.
caleb007
Igazából szerintem nem rossz. Legalábbis nem rosszabb mint akármelyik deathmatch játék. Akit meg idegesít, h kivégzés közben kinyírják, az ne csináljon kivégzést. Igazából ez olyan, hogy ha egy gombnyomással ki akarsz nyírni valakit, annak az az ára, hogy addig védtelen vagy. Különben meg az nem igaz, hogy nincsenek az erőviszonyok kiegyenlítve. Én emberrel is tudtam nyerni meccset, aliennel is és predatorral is. Csak más stílusban kell játszani.
58.
58.
Samu
#55: Egyetértek!Ez még csak demo!Reménykedünk a single jóságában...és azért biztos többféle lehetőség és cucc lesz a végleges game multijában!

Várom!!!
56.
56.
laca009
steamen nagyon nagy bukás az első nap csak úgy tudunk játszani ha egy groupot keresünk ahol sokan játszanak vele és joinolunk különben nem talál szervert meg embert sem ...
55.
55.
CrowMark
Nagyon nagy szerencse kell hogy felmenjen valaki legalább 1 szerverre, mert nekem még nem sikerült és még sok másnak. Az eddig olvasottak alapján, ezt a játékot sem a Multiplayer mód miatt fogjuk megszeretni szerintem, bár ez még csak a demo. Nem is bánom. Multiplayernek nekem ott van a Quake Live. Reméljük a Single Player ütni fog majd.
54.
54.
elite_hun
Megjegyzem ez a 2009-es E3-ról a demo. csak azért adták ki hogy ne sírjon a szánk

#53:De van váll fegyver!!! azt is fel lehet venni és nagyon fasza.
52.
52.
Samu
Itt tényleg mindenki csodát várt?Szánalom!Ha egy kicsit ismernétek a három faj küzdelmének hátterét,mondjuk könyvekből(nem a filmekből),akkor tudnátok:

-A Tengerészgyalogosok gyengék,de csapatban vannak és elég komoly a tűzerejük,véges lőszerrel

-Az Idegen lények,gyorsak,falra,szellőzőkbe másznak,árnyékként hátulról támadnak,viszont semmi fegyverük nincs csak a farok-karom-állkapocs kombó,igazi genyák :)

-A Vadászok rengeteg közelharc fegyverrel harcolnak,lőfegyver csak a vállfegyverük van szinte!

Na ha mindezt fontolóra vették a játékkészítők akkor elég jók,és kiegyenlítettek lehetnek a harcok!Sírás,hogy hátbatámadnak???Az MW2-ben nem ezt csinálja mindenki mindenki ellen multiban?Én nem értem ki mit várt?Amíg az egyik kivégez addig a másik sorszámot húz és vár?Nekem eddig tetszik a játék(x360-on),de nagyon várom a véglegest változatot is!Ne tegyétok olyan magasra a lécet és akkor jó lesz!A Sega ennyit tud egyelőre!
51.
51.
ultradani
Na ma érkezett meg a store-ba töltögetem azt majd meglátom :(
50.
50.
gergely6
Egy nagy bénaság az egész játék..tényleg nem vesztett semmit aki nem talált szervert...
48.
48.
Attelee
Nem tudom mégis mit vártatok a SEGA-tól!?Csodát?
46.
46.
ultradani
én US vok idahot irtam be remélem ott nincs betiltva
44.
44.
kratos83
Én feladom néha kiirja hogy találta valamit utána meg keres tovább.Már egy orája megy folyamatosan.
44.
44.
MadDragon
Meg sztem Predator huntba külön felerősítik a predatort. Amúgy azt mondják, hogy ez a demó 10 hónapos, és valami baj van a keresővel a Rebellion szerint, azért lassú a match találó.
42.
42.
renato999
#29: THX a tippet de mikor harcolok egy kis köcsög alienel nem érek rá 2 irányba figyelni!!!
40.
40.
zoli12i
#39: őőőőőő EU-s vagy US vagy? én Eu-s és én úgy töltötem , de szerintem ez nem számít, akkor nem tok segíteni, nekem úgy volt hogy avp MP demo..... :-(
40.
40.
TOMCAT 84HUN
34 REGGEL KERESD ot lesz nekem is késik egy napot minden
39.
39.
ultradani
#37: hát én feladom vagy nem frissit a gépem vagy nem tudom én már irtam be mindent de semmi nincs a storeba
38.
38.
ultradani
#37: ja mert én a demok között néztem
37.
37.
zoli12i
#34: keresésbe írd be hogy alien! de komolyan
36.
36.
zoli12i
érdekes lett. apám hogy mennyit vártam hogy belépjek egy szervere (ps3-n). 10 percet :-( elég fos hogy a predator láthatatlansága szart sem ér + az emberek olyan lazán kinyírják a predatorokat!
34.
34.
ultradani
Sziasztok nekem ps3-am van de nincs fenn a store-ban a demo már 3 órája egyfolytában keresem valami tanács??
33.
33.
jookrisztian
Az a baj, hogy sok játéknál már túl nagyok az elvárásaink nekünk játékosoknak! És erről az a sok "renderelt" kép, és videó, na meg ígéretekkel teli cikk tehet amivel bombáznak minket a játék készítők, és kiadók! Szerintem evvel a játékkal is ez a helyzet, túl sokat vártunk tőle!!! De szerintem ettől függetlenűl ez egész jó lett, főleg a hangok!!!!



Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...