55 milliós fordulaton jár a Gran Turismo-széria

A világ legsikeresebb autósjáték-sorozata átlépte az 55 millió eladott példányszámot, pedig az ötödik rész megjelenése egyelőre még a közelben sincs.
  • Írta: InGen

Kommentek

#18
Nekem a PSP-s változat is tetszik sőt a GT5 Prologue PS3-as változatot imádom. Remélem, hogy a GT5 hatalmas dobás lesz.
#17
nálam is a GT2 volt Best OFF,nekem a GT3 nem jött be...
próbáltam Prologuet,de valahogy nemfogott meg.Nálam egyértelmüen a Forza3 vezet.
#16
Emlékszem, mikor még amiga 500-am volt, egy ilyen jpg kép kb 2 perc alatt jelent meg, nemhogy megmozduljon...
#13
#16: remélem annyit kitalálnak belőle még a gyengébbek is hogy ezzel arra céloztam hogy sikeres lehet a játék a maga nevében, és arányilag a konzolhoz számított eladásokban, de 100% hogy nem szárnyalja túl mondjuk a 5-6 milliós határt olyan rövid idő alatt mint az eddigi részek.
#12
#15: nyílván nem lesz annyira sikeres mint az előző részek mive lényegesen kevesebb ps3at adtak el mint ps1(102milla) vagy ps2(142milla csak a slim(!)).

#14: úgy lesz, ez biztos ;)
#11
OFF:
#13:
Majd én is mindig figyelmeztetlek ha egy cseppnyit is eltérsz a hírtől, ami igen gyakran lesz, mert csak másokat szoktál kritizálni :P de hagyjuk sztm..

ON:

Ami érdekes az az hogy pl nekem a GT4 sokkal jobban bejött mint a 3, ami viszont sikeresebb eladásokba. Nem tudom nem e látja kárát az 5. rész ennek a borzalomnak ami körülötte megy, pl egyik ismerősöm megvette mindet ami GT-vel kapcsolatos PS3-ra, és azt mondja már annyit játszott velük hogy meg is unta, nem fogja megvenni az 5. részt, már 1 éve vár rá demokkal játszott köszöni elég volt.
#10
Szép eredmény! :)


Remélem az összes kétkedö pofára fog esni ezzel a "Bukás" elmélettel...
#8
#10: kivételesen most igaza van... vicc ami az ötödik rész körül megy, az előző generációkban ilyenkor már rég a második részt vártuk...
#7
#7: Semmi csak a jelek szerint jól megy neki a szövegértés...
#6
#7:
Jézusom ezt is megéltük igazad van valamibe, és még vállalható hangnembe produkáltad ki magadból, de be is ismerem tényleg félre olvastam. Viszont nagyon nem lőttem mellé mert 55 milkára emlékeztem mint fejlesztési költségnek, és kb annyi is.
Mondadóm lényege, ez már túl sok pénz, idő, ígérgetés, átverés ami a game körül megy, és nagyon kár érte...
#5
Biztosan meg fog jelenni, a baj az ahogyan teszi azt, szánalmas 5-6. igéret de semmi nem lett megjelenésekből, folyamatosan fárasztanak minket psp-s, pályaszerkeztős funciókkal, miközbe nem képesek kiadni, ezek mind mind nem kellenek az ember csak játszani szeretne már, ha meg annyira fontos utólag DLC-be.

Egy Gow, meg egy COD okkal kevesebből kihozható mint 55 millio, és sokkal nagyobb is rajta haszon, ez már nevetséges amit ráköltenek.
#4
Igaza van "4"-nek .. Simán ki lehet olvasni hogy mit akar.. Mondjuk lehet azért tűnik nekem simán kiolvashatónak, mert sokat beszéltem Pezsivel :D
#3
2*
Ez soha nemfog megjelenni.De nemtom mér kel leírni hogy ,,magyarul''mikor te is tudod mit akart mondani....Szerintem a 3 volt az eddigi legjobb Gt :)
#2
#2: :D


hát még ha kijön az 5! sztem abból is elkel néhány milla:)
#1
ez soha se fig man megjeleni