Facebookra költözhet a Madden NFL

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Peter Moore szerint az Electronic Arts határozottan fontolgatja, hogy a közösségi weboldalon is elérhetővé teszi amerikai focis sorozatának egy egyszerűbb változatát.
Peter Moore szerint az Electronic Arts határozottan fontolgatja, hogy a közösségi weboldalon is elérhetővé teszi amerikai focis sorozatának egy egyszerűbb változatát.



A játék nyilván nem lesz olyan összetett, mint az évente boltokba kerülő részek, viszont legalább ingyenesen hozzáférhető bárkinek, s a barátaink számára is pihentetőbb, ha Mafia Wars-os és a FarmVille-es felhívások helyett sporthírekkel árasztjuk el őket. Egy Facebook-os Madden NFL-re Peter Moore, EA Sports elnök szerint reális esély mutatkozik, s miután az óriáskiadó potom 300 millióért már felvásárolta az efféle játékokra szakosodott Playfisht, az sem kérdéses, hogy ki kapná meg a feladatot. Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést!

Ugrás a galériához

További érdekesség, hogy az Electronic Arts ismét - immáron hatodszorra - helyesen jósolta meg a Super Bowl győztesét. A cég hét éve játssza le az amerikai focis nagydöntőt a saját sorozatában (nyilván nem a hírverést meglovagolva), s az ott kapott eredményt évről-évre közzéteszi. Az itteni idő szerint hajnalban megrendezett sporteseményt 10-0-ról fordítva az esélytelenebbnek tartott New Orleans Saints nyerte 31-17-re, pont úgy, ahogy azt az EA megjósolta, igaz, némileg más végeredménnyel.
3.
3.
SLi
A madden 2008 volt az utolsó ami kijött pc-re
2.
2.
Ányy
Ez a madden sorozat van PC-re?
1.
1.
huszti
úgytűnik, hogy akik a madden sorozatot csinálják értenek is az amerikai focihoz (lásd hír vége), nem úgy mint a fifa részleg..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...