Facebookra költözhet a Madden NFL

Peter Moore szerint az Electronic Arts határozottan fontolgatja, hogy a közösségi weboldalon is elérhetővé teszi amerikai focis sorozatának egy egyszerűbb változatát.
Peter Moore szerint az Electronic Arts határozottan fontolgatja, hogy a közösségi weboldalon is elérhetővé teszi amerikai focis sorozatának egy egyszerűbb változatát.A játék nyilván nem lesz olyan összetett, mint az évente boltokba kerülő részek, viszont legalább ingyenesen hozzáférhető bárkinek, s a barátaink számára is pihentetőbb, ha Mafia Wars-os és a FarmVille-es felhívások helyett sporthírekkel árasztjuk el őket. Egy Facebook-os Madden NFL-re Peter Moore, EA Sports elnök szerint reális esély mutatkozik, s miután az óriáskiadó potom 300 millióért már felvásárolta az efféle játékokra szakosodott Playfisht, az sem kérdéses, hogy ki kapná meg a feladatot. Kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést!

Ugrás a galériához

További érdekesség, hogy az Electronic Arts ismét - immáron hatodszorra - helyesen jósolta meg a Super Bowl győztesét. A cég hét éve játssza le az amerikai focis nagydöntőt a saját sorozatában (nyilván nem a hírverést meglovagolva), s az ott kapott eredményt évről-évre közzéteszi. Az itteni idő szerint hajnalban megrendezett sporteseményt 10-0-ról fordítva az esélytelenebbnek tartott New Orleans Saints nyerte 31-17-re, pont úgy, ahogy azt az EA megjósolta, igaz, némileg más végeredménnyel.
3 komment - szólj hozzá!