Starcraft 2 zárt béta még ebben a hónapban

  • Írta: InGen
  • 2010. február 11.
  • Hír
Link másolása
Lezajlott az Activision-Blizzard 2009. negyedik negyedéves üzleti konferenciabeszélgetése, ahol a cégvezérek beszéltek a jelenről és a jövőről is.
Nem sokkal ezelőtt fejeződött be az Activision-Blizzard üzleti negyedéves beszámoló jellegű konferenciabeszélgetése, ahol a cégvezetők értékelték az elmúlt pár hónapot, s beszéltek kicsit a jövőről is.


A legfontosabb információ, hogy a Starcraft 2 béta készen áll az új battle.net 2.0 béta-változatával egyetemben, így még ebben a hónapban elindulhat a zárt tesztelés a kiválasztottak számára. A Gamekapocs már tavaly tavasszal (eredetileg ugye nyár körül indult volna a béta) leadta jelentkezését, így ha minden jól megy, akkor első kézből számolunk majd be az évtized egyik leginkább várt játékáról.

További érdekesség, hogy a World of Warcraft előfizetői bázisa most éppen stagnál 11,5 millió játékos környékén, körülbelül annyian kezdik el, mint amennyien befejezik. Jelenleg a növekedés útjában a Wrath of the Lich King kínai bevezetése elé gördülő hatalmas sziklák állnak, melyeket igyekeznek minél hamarabb elhordani.

Mike Morhaime kiemelte, 12 év óta először fog előfordulni, hogy idén két nagy Blizzard cím is a piacra kerül: a Starcraft 2 és a World of Warcraft: Cataclysm.
7.
7.
princeps27
#2 ha Korea nem az elsők között lesz aki megkapja, akkor lázadás lesz



#6 pedig a battle reaportokat elnézve már egyben van a játék
6.
6.
HomoLudens
#5: SC II még kb 1év de simán lehet több is ahogy ezek a nyomorúltak dolgoznak. (BLizzard minőség ide vagy oda ez már azért a ló másik oldala... .) A diabló III-ról nem is beszélve....
5.
5.
Ecneb
Hát ideje lenne, hogy elkezdődjön már és mondjuk ki is adhatnák lassan... kezd duke nukem-es "fííílingem" lenni!
3.
3.
FeroxX
basszus akkor kell gépet újítanom :SSS
3.
3.
FeroxX
ez az egyetlen játék amiért megfogadtam hogy még fogok kiadni gépre nagyobb összeget.. para xD
2.
2.
MadDragon
Remélem azóta változtattak a béta kezdésen, mert úgy tervezték először csak Amerika, Ausztrália, Új-Zéland, majd Ázsia és végül Európa kapja utolsónak a meghívásokat.
1.
1.
wildláma
wáó, remélem megkapjátok a bétát :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...