Nagy bulit tart a Nintendo a hónap végén

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Talán az X10 körüli felhajtást irigyelte meg a Nintendo, a hónap végén ugyanis ők is egésznapos sajtóösszejövetelt rendeznek, szintén San Fransiscóban.
Talán az X10 körüli felhajtást irigyelte meg a Nintendo, a hónap végén ugyanis ők is egésznapos sajtóösszejövetelt rendeznek, szintén San Fransiscóban.

A Nintendo Media Summit február 24-én kerül megrendezésre, s mint azt a neve is mutatja, ide nem várnak külsős látogatókat, inkább a sajtónak fog szólni a buli. Annyi biztos, hogy az egésznapos rendezvény során több bemutatóra is számíthatunk, az új játékok pedig ki is próbálhatók majd, konkrét címeket viszont nem nevezett meg a konzolgyártó.

Pedig nem egy nagy Nintendo-név visszatérésére számítunk az idén: a tervek szerint hamarosan bemutatják az új Zeldát, a Super Mario Galaxy folytatását és a Metroid: Other M megjelenése is közeleg már. Kíváncsiak vagyunk a Vitality Sensorra, de érdekelne a Nintendo új Wii-je és DS-e is - a pletykák szerint ugyanis, már nem kell sokat várnunk a cég újgenerációs gépeire.
20.
20.
Mathia$
#19: nem nincs igaza. rámondja hogy boxra csak 2 érdekes játék lesz az évben(nem azt mondta hogy őt ez a 2 érdekli) tehát nyílvánvalóan hülyeség. (ezzel gondolom te is egyet értesz....)

Engem nem érdekel ki kinek ad igazat, de akkor már ne gyere ilyen nagy arccal (ahogy általában szoktál) hogy eldöntsd a témát.
19.
19.
Batri
#18: hát ilyen kommentre nem is lehet nagyon...

legalább belátnád, hogy tévedtél és kussban maradnál... de nem, te inkább elkezdesz sarat dobálni. Áruld el nekem miért vagyok seggnyaló? mert igazat adtam egy embertársamnak? szánalom...
18.
18.
Mathia$
#17: nem is vártam a véleményed erre. (gondoltam amúgyse tudsz semmi értelmeset írni :)
17.
17.
Batri
16.
16.
Mathia$
#13: hogy jössz te most az egészhez? seggnyaló.

#14: látom nem értetted amit írtam, mind1 bánom is én...
15.
15.
zola2000
Ami engem tényleg igazán érdekel az a square-enixtől a level5 fejlesztőcsapat játékai, idén jön az inazuma (valamikor a foci vb környékén), és a dq9 (valamikor nyáron), de sok ps3 játék is érdekelne de azok kimaradnak, a nálam a platformsorrend: ds (a sok klasszikusabb stílusú rpg miatt)- wii- és sajnos egyre kevésbé a box.



Hogy a hírhez is szóljak: asszem hogy egy amerikai nintendo rendezvényen sajnos biztos nem az rpgket fogja nagyban prezentálni a nintendo, hanem biztos bemutat valami wiifit nonplusultrát, meg valami pokemon heart gold/soul silvert, amerikában csak olyanok fogynak jól Nre.
14.
14.
fojesz
#10: Ha neki az a két játszik tetszik, akkor szíve joga eldönteni, hogy Wii felhozatala tetszik jobban. Ennyit erről.
13.
13.
Batri
#10: felesleges a vergődésed, igazuk van...
11.
11.
SWBF2
Szerintem a jővőre kiadott játékok vonzósága nálam paltformra bontva:

PS3, Wii (ha elkúrnak pár PS címet, cserélődhet, mert az SMG Zelda Metroid trió nem LEHET szar) és Xbox.
10.
10.
Mathia$
#9: ok meglátjuk mennyire örülnél ha én mondanék rólad magánvéleményt :) (persze nem mondok, mivel nem is ismerlek ezért nem is tudnék...)

Az hogy boxra semmi sem érdekes csak az a két játék érdekes, ezzel te is tisztában lehetsz hogy hülyeség.. na ennyit részemről.

Ja és én egy szóval nem mondtam soha hogy szar lenne a wii vagy a ds. mert nem vagyok az az ember aki felkelti a fanatikusok figyelmét.



Témához szólva: Játékokban igen gazdag és erős év elé néz a nintendo, de a konzoljainak eladása folyamatosan csökken az előző 2 év eladásaihoz mérve, köszönhető ez szerintem a sony sikereinek. Az xbox úgy néz ki szintén tovább gyengül tavalyhoz képest, nekik is eddig a 2008as év volt a legjobb akárcsak a nintendonak.

A Sonynak sikerült a ps3 eladási rekordjait megdöntenie 2009ben és most is folyamatos 30-60%-os növekedést mutat az elmúlt év ilyen időszakához. Erős konzolgeneráció a mostani, sok az eladás, szoros a verseny. Mind3 fél próbálkozik a lehető legtöbbet adni, amiből csak mi járunk jól. Az pedig hogy kinek mi kell, mi az érdekes vagy mi a jó, nyugodtan beírhatja a kommentjébe a "szerintem" vagy "nekem" szócskát. na csumi.
9.
9.
fojesz
#8: Zola magánvéleményt mondott, illene tudomásul venni, ahelyett, hogy rászállna mindenki és elkezdene óvodát játszani.
8.
8.
Mathia$
#6: 1, mert egy csomó jó játék jön boxra ami exklúzív.

2, mert nem játszom HD-n, mert gépen is rengeteg szarral játszom. Na erre varjál gombot!



fojesz, azt reméltem belőled több telik mint, hogy magyarázkodnom kell...
7.
7.
zola2000
Ami idén érdekel boxra: final fantasy 13, blue dragon 2, fable 3, resonnante of fate (?), esetleg az új dynasty warriors (?) (a nier nem annyira, de pl a bayonetta már megvolt) más nem jut eszembe, akármennyire is nézegetem a www.vgreleases.comot, wiire érdekel az új zelda (?), a galaxy 2, a sin and punishment 2, sengoku basara 3, samurai warriors 3, a muscle march ^_^ az arc rise fantasya (?), a monster hunter 3, a sakura wars (a metroid other m az nem valószínű bár team ninja, tehát lehet) Dsre a ragnarok online, a golden sun ds, a dragon quest Vi remake, a final fantasy V remake, a Dragon Quest IX (számomra év játéka esélyes ha még idén jön), és az inazuma eleven.



Remélem így már érthető miért tartom jobbnak a nintendo gépeket mint a boxot, még ha egyeseknek ez "szentségtörésnek" hangzik.
6.
6.
fojesz
#2: Miért mondott hülyeséget?

#5: Miért mondott hülyeséget?
5.
5.
Mathia$
#3: megint hülyeséget mondtál.
4.
4.
Scoo
Szerintem is hülyeséget mondasz (nekem mindkét féle konzolom van) :)
3.
3.
zola2000
Mondja ezt egy fanatikus "csakHDnjónyomni" ember...
2.
2.
Mathia$
#1: megint hülyeséget mondtál, ahogy megszokhattuk...(De persze mit is várnánk egy fanatikus only nintendo gamertől...)

Mielőtt hozzászólsz egy hírhez, gondolkozz.
1.
1.
zola2000
Elég erős év lesz ez nintendo részéről, az mstől talán csak a fable3 és a blue dragon 2 érdekes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...