Még mindig a Mass Effect 2 vezeti a toplistákat

A nyugati országokhoz hasonlóan hazánkban is töretlen a népszerűsége a Mass Effect folytatásának: a Bioware új játéka mindkét célplatformon és így összesítésben is az első.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#26
#21: IGEN, azt irtad, h szar. :)
Mondjuk szerintem is arrol lehet szo, h NEM a Te mufajod ez a jatek, mivel itt fontos, h beszelj mindenkivel, mielott barmit is tennel/dontest hoznal, elvegre is ez 1 RPG (szerepjatek), +ha picit a butitott RPG-verziobol is...Nem baj 1ebkent, h nem tetszik, de ezt szebben is irhattad volna, v. inkabb NE irtal volna semmit sem. ;)
#25
#25: Haaat, ez van itt, sajna eleg gyakran, inkabb a cikkhez/temahoz szolnanak vmi erdekeset/ertelmeset.

Nekem tetszik a jatek, a graf., a zene, a kuldik, a tortenet, az uj szereplok, sz'al eddig minden bejon, 1edul a bolygo-scan nem jott be annyira szamomra. A veget sajnos meg nem ismerem, de mar 7csapattagot osszegyujtottem es ketto lojalis is mar. :)
#24
#21: "ne én ebbe nem értek egyet! Szerintem nagyon szar."

Ez volt a legelső hozzászólásod a hírhez, szóval buktad. Nincs azzal semmi baj, ha nem tetszik, elfogadjuk, de a szarozással csak felhergeled a fanokat, aminek úgy is anyázás lesz a vége és blablabla. Nem kell részleteznem sztem;-)
#23
#23: há me mé ne?
#22
én csak az 1-el játszok de az is fasza mellesleg ki veszi meg boxon (aki tud angolul annak nem szól) ha nem magyar és ha már pc-n magyar boxon miért nem?
#21
de az elje ( 1 óra játszásig ) nagyon tetszett
#20
baazdmeg. azt irtam h szar? akkor valaki felbaszta az egyem nem vágom mert nem azt akartam irni. csak nem értem. mert nekem minden játék szinte bejön és ami szar azzal is játszok kurva sokat de ennél 1 óra után nem tudtam többet. és ezt nem értem h miért mondjátok h enyire jó? mert én úgy vettem meg hogy ezzaz végre megvan biztos K*rva jó aztán 1 óra után így nem tudom nekem 1 csalódás volt. de másnak biztos tetszik annak jó.
#19
#18: azért vannak kitalálva , de akkor se kell itt leszarozni a jó kis játékot , ha annyit irsz hogy neked nem tetszik mindenki megfogja érteni enyiiiiiii
#18
ja és a hozzászólások nem azért vannak kitalálva hogy megosszuk a véleményünket?
#17
Ja,az más.
#16
csak pc-re.
#15
14: A mass effect 2 magyar feliratos??Én azt hittem,hogy nem.
#14
#12: A Mass Effect 2-ön van magyar felirat;-)
De ha másik játékra gondoltál, akkor sorry:-D
#13
#11: Szerintem ezzel jobban jársz :)
#12
Én csak akkor tolnám vele ha magyar lenne.
Nem mintha nem tudnék angolul eléggé, de egy ilyen játékot minimum magyar felirattal kéne csinálni.
#11
Nagy a kísértés,hogy megvegyem,de inkább megvárom a Red Dead Redemption-t. :D
#10
Nagyon jól megcsinálták,nem csodálkozok az elért eredményen.
#8
Amúgy, ha lehetne már most Előrendelném a 3.-adik rész Collectorját.Egyszerűen zseniális ,igaz mégcsak 1 végigjátszásom van benne + az eddigi Dlc-k .De eddig ez a legjobb játékvételem.
#7
#2: Ez egy ilyen stílusú játék ember, ami úgy látszik nem a te műfajod. Nem halunk bele, ha neked nem tetszik, szóval pá;-)