Megérkezett a Yakuza 3 demója

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 19.
  • Letöltés
Link másolása
A legutóbbi PlayStation Store frissítés alkalmával elérhetővé vált a Yakuza harmadik részének kipróbálható változata - a hír mellé egy új trailer is érkezett.
A legutóbbi PlayStation Store frissítés alkalmával elérhetővé vált a Yakuza harmadik részének kipróbálható változata - a hír mellé egy új trailer is érkezett.



Jóval a japán megjelenés után, de hamarosan végre az európai és az amerikai játékosok is kezükbe vehetik a Yakuza harmadik részét, igaz, angol szinkron nélkül, felirattal. A teljes játék boltokba kerüléséig márciusig kell várni, azonban a türelmetlenebbek már most letölthetik a PlayStation Store-ról a kipróbálható változatot. A jó hír mellé egy új trailert is kiadtak a fejlesztők, amely a főszereplőket mutatja be szűk két percben.
5.
5.
hakydakillah
4. Hát nekem a mai nap dupla Sega pofon, először a Sega Superstars Racing aztán meg ez :-)

Sokat vártam a játéktól, mégis csak egy évet késett, de ahogy te is irtad, fura az egész. A háttér zene a legélvezhetetlenebb, tipikus japános. Imádom az ilyen verekedős játékokat, de ez nem nagyon jött be, max a története néz ki érdekesnek. A grafikával talán nincs gond, nem tudom, Uncharted 2 után picit csunyácska volt :-)
4.
4.
Krekk
Úgy egy öt perc erejéig próbáltam. Előzményként nem árt tudni, hogy nagyon vártam már a játékot, és igazán már nagyjából megvolt a fejemben, hogy milyen lesz. Az a kép és amit láttam nem egyezett, ezért a csalódottságom emiatt megpróbálom félre tenni és objektív szemszögből nézni. Grafika szo-szó (de akár a kissé steril-kaksi jellemzővel is illethetném) tokyo feeling egész jó. Párbeszédek egy része eléb béna, hisz nem beszélnek, csak felirat van (mintha a fallout 3at tolnád, csak épp beszéd nélkül), de ez szerencsére nincs mindenhol így. A harc kicsit nekem olyan tekkenesen árcádos, nem igazán valós (pláne a színes aurák miatt), de ez csak megszokás kérdése lesz szerintem. Mindezek ellenére kíváncsian várom a teljest, de azt már nem mint királyt, hanem mint játékot. A fő gondom a játékkal az az, hogy olyan Segára jellemzően egyszerű a menü és valahogy a kép is.
3.
3.
Mathia$
hmmm.. írjátok meg hogy milyen! :)
2.
2.
Shadi
Már töltöm is;) Kösz az infót!
1.
1.
DonCougar
Én már lekaptam, már csak ki kéne próbálni.:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...