XP-támogatás nélkül érkezik a Just Cause 2

Link másolása
Fény derült a Just Cause 2 minimális és ajánlott rendszerigényére: vigyázat, az új rész nem fogja támogatni a DirectX 9-et és a Windows XP-t sem!
Fény derült a Just Cause 2 minimális és ajánlott rendszerigényére: vigyázat, az új rész nem fogja támogatni a DirectX 9-et és a Windows XP-t sem!



Minimális gépigény:
  • Windows Vista vagy Windows 7
  • Kétmagos processzor (3 Ghz-es Pentium D vagy Athlon 64 X2 4200)
  • DirectX 10-kompatibilis, 256 megás videokártya (GeForce 8800 vagy Radeon HD 2600 Pro)
  • 2 GB RAM
  • DirectX 10
  • 10 GB szabad hely a merevlemezen
  • DVD-meghajtó
  • DirectX 10-kompatibilis hangkártya
  • Internetkapcsolat az aktiváláshoz
  • Egér, billentyűzet, esetleg X360-as kontroller
Ajánlott gépigény:
  • 2.6 Ghz-es Core 2 Duo vagy 2.4 Ghz-es Phenom X3 processzor
  • 512 megabájt memóriával felszerelet videokártya (GeForce GTS 250 vagy Radeon HD 5750)
  • 3 GB RAM
  • DirectX 10.1 és SP1 a Vistához
  • A többi komponens változatlan
61.
61.
kukac450
#52: meg az apád ******!!! a Win7 qrva jó, jobb mint az XP...a Vista..az meg valóban rossz...vszínüleg te leragadtál XP-nél, és csak a hírek alapján kommentálod a Win7-et...erről ennyit%
60.
60.
budai612
Nyugi ez nem nagy konfig a metro jétékhoz képest ez elmegy.Csekkoljátok meg a metro2013 játéknak az ajánlott konfigját az keményebb mint ez.Szerintem
59.
59.
fabre
#58: jahh bocs osszekevertelek valakivel .... ne vedd magadra !! :D
58.
58.
fabre
#25: :D most nem nagyon értelek egyszer azt írod hogy az XBOX360-nat jobban megéri megvenni mint újítgatni a PC-t ..... máskor meg azt hogy mind1 mert az xbox játék drágább mint a pc-s és így marad az újításra is !
57.
57.
hedzsooo
#51: OK, bocsesz ! ;)



Mindig ez tortenik velem, mikor tobb oldalt is probalok 1Xszerre atbongeszni. XD



Maxxer, nyugi, csak 1 fikcio volt reszemrol, irtam is. ;)



Lehet, h mas formaban fog megjelenni a W8-al az a valtozas ami miatt uj vasra lesz szuksegunk megint, ez meg ugye a jovo zeneje.

Azert 1ebkent meg ne vegyel ra merget, h nem lesz dX12 a jovoben. XD
56.
56.
OldM4n
#33: Nagyot az szív, akinek nincs meg otthon a "Magyar Helyesírás Szabályai" című örökzöld. Viszont még mindig él az az algoritmus, hogy a helyesírási hibáid száma egyenlő a mondataidban szereplő szavak száma mínusz eggyel... engem bizonyára zavarna. Most menj, vágd fel az ereidet.
55.
55.
Maxxer
48# nemlesz DX 12 !!!!!!!4 fogja már fel mindenki aki ezt hajtogatja ,olvasgasson neten ,vagy nézzen jövőképet.... istenem
54.
54.
monster000
Ajjajjj fel kell dobnom a 7-est látom ...XD De amúgy ideje már...
53.
53.
Még jó, hogy nem támogatnak egy 10 éves oprendszert! Főleg a mai lépcsőző bolha szerű technológiával... Meg aztán nagyon kevés gamer használ olyan gépet ami nem képes dx10-re és a win7 futtatására...
52.
52.
pi3c3
Valahogy nem tudom megérteni azokat, akik ragaszkodnak egy döglődő operációs rendszerhezs és csak dacból maradnak XP mellett és a win 7 vagy vista kb. volt 1 hetet a gépükön...



Indokolatlan köpködés egy 100x jobban működő OS ellen, mint az XP.



Már Vista-val is ötöd annyi probléma volt mint XP-vel. Win7-nek meg szintén ötöd annyi mint Vista-nak.



Azokat meg végképp nem értem, akik leragadtak a Win Me mellett... Merthogy már találkoztam olyannal is. Nonsence...
51.
51.
tjames
a multipostolást kéretik befejezn!
50.
50.
hedzsooo
Ja, es mindezeket irtam ugy, h van 1 elegge durva, nem hetkoznapi vasam. Am, veled ellentetben nem tojom le azokat, akiknek XP-je van meg, "kedves" ATi0021".



+nezheted a vasamat magadnak itt: www.gepigeny.hu



hedzsooo nev alatt
49.
49.
hedzsooo
Na, elozo kommentem utan ra is kerestem a google-on.



Ezt taliztam elsore rola, magyar-oldalon:



http://www.gamestar.hu/jovo-nyaron-erkezhet-a-windows-8.html




Szerintem ez igenis igazsagtalan es gyomorforgato.
48.
48.
hedzsooo
#44: Bocs, de en nem azt irtam, h te warez-olsz. ;)



Arra akartam kilyukadni, h vannak akik szeretnek a kedvenc jatekaikat megvenni eredetiben, sot talan meg az OP-rendszeruket is. Am, ha folyamatosan kell ilyen utemben vasat fejleszteni hozza, meg folyamatosan kell uj es uj OP-renszert venni, mert az 1ik OP-rendszer ugye ( Vista ) mar a kezdetektol bena, akkor az azert elegge gaz.



Szerintem is kell a fejlodes, de ertelmesen, meggondoltan es nem ugy, h kozben jol lehuzzuk csak a felhasznalokat es cserebe az araert meg nem kapunk semmi normalisat. Persze a W7 ellentetben a Vista-val tenyleg egeszen jo, de en ugy olvastam kulfoldi kosza hirekben, h a Windows-8 sokkal jobb lesz meg az eddigieknel is, tehat a W7-nel is. Megjelenese pedig allitolag 2011-2012 kozott varhato. Szerinted ez normalis, h a W7-et most dobtak piacra nem sokkal a Vista utan es szinte mar megint jonnek 1 uj OP-rel ? Amiben meg "remelhetoleg" mar lesz dX12, igy majd a VGA-gyartok is jol jarnak megint, csak eppen a korabbi technologia nem lesz kiaknazva rendesen, meg mi kolthetjuk a sporolt penzunket szepen megint, mert majd eppenseggel akkor meg majd annak jon el az ideje, h a dX11-re / W7-re nem lesznek hajlandoak jatekot irni, csak dX12-re es W8-ra ( a dX12 csak 1 altalam kitalalt FIKCIO, 1 szerintem lehetseges pl.-kent).



Sz'al szerintem tovabbra is igazsagtalansag, h XP-re NEM jelenik meg ez a jatek es nem tamogatja a dX9-et, de lehet, h tevedek, en megis igy erzem jelenleg.
46.
46.
ATi0021
# 45 - Esetleg kompatibilitás mód, vagy XP mód segíthet ebben. :)
45.
45.
Raziel 88
Csak az a baj hogy a windows 7-en nem mindegyik régi játék fut rendesen.



Vélemény?
44.
44.
ATi0021
#40 - Nem tudom miből veszed, hogy én mindent csak lewarezolok. Tudtommal azoknak találtak ki ezt az iparágat akiknek van pénze megfizetni. Nem vagyok gazdag, de akkor is sikerül egy közepes gépet összehoznom 3 évente, spórolásból. Nem kötelező 500 ezerből venni gépet. És kérlek enged meg, hogy ha már fizetek egy jobb gépért, akkor ne keljen régi technológiára hagyatkoznom azért, mert XYnak nincs pénze jobbat venni. Főleg, ha az a technológia pl egy Crysisnál borzalmasan magas gépigényt idéz elő. És ez csak egy cím.



Nem hiszem el, hogy 20 ezer forint egy jobb DX10-es VGAért sok. Nem kell egyből atomerőművet venni., hogy 500 fpsed legyen. Mostanra szerintem a DX10 igazán minimum lett. Akinek meg nem tetszik, hogy 2-3 évente fejleszteni kell, annak ott a konzol...



Sokkal jobban meglehet oldani az erőforrás igényt DX10-ben. De sajnos ebből addig nem lesz semmi se, amíg a játék 90%-a DX9-es részekből épül fel. És csak nyomokban jelenik meg a DX10/11, akkor is csak PR célokból, hogy a dobozra rálehessen írni.



Igen elismerem a DX11 elég új a felhasználóknak. Hardvert is csak az ATi árusít. De azért gondolom a játék gyártók, kiadók már jóval korábban megkapták a szükséges developer kitet. Szólva igazán illene elsajátítaniuk és használniuk.
43.
43.
menjapipaba
naa nekem nincs ilyen bajom!:P pénzem sincs ezért vettem xbox-ot mert az annyi hogy ki flesh-elet aztán csókolom! sztem ti is jobban járnátok MONDJUK sokkal jobb gépen online fps-játékkokkal játszani
42.
42.
elite_hun
#34: Mért nem mersz a kalóz verzióval próbálkozni? Szinte az összes imserősömnek az van és semmi baj nincs vele.
41.
41.
triplet
Hát elmehetnek a....oda ahova gondolom. Most raktam vissza az XP-t mert a 2 éves gépem nem épp a win7 futtatására való, szarakodott tőle, egyfolytában lefagyott stb. Most meg kiderül hogy lassan oda jutunk hogy az XP-t elfelejtheti mindenki?

Na szép. Még jó hogy van X360-om.
40.
40.
hedzsooo
#39: Szerintem + kurtara NEM jart azert meg le a dX9 kora. Szerintem legalabbis a dX10-bol nem sok mindent tudtak kihozni, a dX11 meg + csak most jelent meg es ahogyan mar masok is irtak ( csak ezt te gondolom letojod ) , nem mindenki teheti meg h vegyen 1 eleg eros vasat az uj op-rendszerhez, plussz nem mindenkinek van zsetonja 1 op.-rendszerre, ill. 1mas utan kettore, mivel lehet, h a Vista-t megvette, aztan azota is sziv vele....JA, kepzeld vannak akik megveszik az op-rendszert, sot meg a kedvenc jatekait is. Mar ha van eleg penze ra.
39.
39.
ATi0021
Nagyon helyes, végre valaki bevállalja, hogy lejárt a DX9 kora. Nem hiszem el, hogy 3 alatt aki PC játszik nem tudott beszerezni egy DX10et tudó kártyát. DX11-esből is van már aránylag olcsó.



#31: A Halo 2 csak PR DX10-es volt. De ha ez valóban DX10-es kóddal lett írva elejétől a végéig, akkor nincs mit tenni váltani kell oprendszert.
38.
38.
hedzsooo
#37: XD



Csak az a szomoru, h igaza van...bar lehet, h lesz ra majd +oldas, ahogyan Bledzer is irta.
37.
37.
bitbandita
#33: igazán intelligens komment... és empatikus. főleg empatikus. a "szivot" meg minden mást elárul eme érzelmi nyomoronc értelmi képességeiről.
36.
36.
bledzer
35 Már most win7 el operálok:D Viszont akinek gyengucabb gépe van s xp párti max pár hónapon belül biztos lessz megoldás:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...