A Rebellion folytatná az Aliens vs. Predatort

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Folytatná a Rebellion az Aliens vs. Predatort, jövőbeli lehetőségeikről már a Segával is tárgyalnak. Érzésük szerint mindent elértek az új játékkal, amit szerettek volna.
Folytatná a Rebellion az Aliens vs. Predatort, jövőbeli lehetőségeikről már a Segával is tárgyalnak. Érzésük szerint mindent elértek az új játékkal, amit szerettek volna.



Üzleti és kritikai sikert remélt a Rebellion az Aliens vs. Predatortól, s elmondásuk szerint nem is alaptalanul. Jason Kingsley, a Rebellion vezérigazgatója úgy gondolja, az új rész elsöprő sikert aratott. "Leszámítva azt a három lehúzó amerikai tesztet (a GameSpot derék 5.5 pontot adott a játéknak - a szerk.), magas értékeléseket kapott az Aliens vs. Predator" - mondta, amire csak csóválni tudjuk a fejünket, hiszen a tesztek végén átlagosan 6-7 pontot lehetett látni. A játék megosztotta a közönséget is, viszont ennek ellenére veszik a játékot (nyilván maga a név is nagy szerepet játszik ebben), a Steam és a britek toplistáját is vezeti az új Aliens. Kingsley elárulta, hogy mindenképpen folytatnák a sorozatot, jelenleg is tárgyalnak a kiadóval a jövőbeli lehetőségeikről.
35.
35.
CsocseX
Számomra egy szánalom volt az egész game. Erősen felejtős... A folytatásról pedig nem is szeretnék tudomást sem venni.
34.
34.
Dollface
#32:



Hmmm,érdekes vélemény annyi szent...



A pisztoly tök felesleges lenne mert ott a shoulder cannon.Bőven elég egy távolról használható lőfegyver.Ami ráadásul halál pontos,fröccsen minden szanaszét akit csak eltalál.Az általad említett semmire sem használható dárda azonnal leterít mindenkit aki csak az útjába kerül,szóval brutál jó fegyver.



Mi bajod a Marine küldetéssel?Szerintem izgalmas,látványos és pörgős.Egyszer lassan lopakodsz előre a Ruins pályán miközben csak a lámpád fénye adhat egy aprócska biztonságot,közben az alienek lopakodnak a sötétben.Para a hangulat nagyon. Máskor csapatostul támadnak a dögök,azt sem tudod merre az arra,jönnek mindenhonnan,te pedig csak irtasz,fröcsög a sav mindenhol,szakadnak a lábak,loccsanak a fejek.



A hangokról pedig nem is érdemes beszélni mert egyszerűen annyira tökéletesek hogy az már fáj.A fegyverek hangja telitalálat,a predi és az alien is maximálisan azokat a hangokat hallatja amiket a filmekben is.



Mekkora már az amikor a halott társát szomorúan végigsímogatja a robbantás előtt...és az ahogy beadja magának az "injekciót" és egy pillanatra behomályosofik a kép a fájdalomtól....amikor a káromkodásokat utánozva elcsalja a katonákat egy félreeső helyre...amikor egy mozdulattal tépi le a fejét a katonának,utánna végigsímogatja a véres gerincét...amikor lazán eltöri a gerincét az élesen visító aliennek...amikor alulról átszúrja a fejét a pengéjével...Nekem sokkal nagyobb élvezetet hozott mint például az érdemtelenül agyonhájpolt COD MW2.Ötlettelen,monoton,elcsépelt,tele van klisékkel és ráadásul még ronda is...Az AVP ezeknek pont az ellenkezője.A Marine kampány egy sima FPS,de annak nagyon jó.A predi szakaszai pedig....BRUTÁL!

Az alien kampányt fogd fel búnusznak ;)



Ez a játék egy majdnem tökéletes remake,nálam lazán 9 pontos.

Aki ezt kihagyja magára vessen...
33.
33.
klemid
#32: Ez nem PRADATOR hanem AVP. Multi szempontjából kiegyensúlyozottnak kell lennie. Így is elég erős a pred.
32.
32.
Giga0509
#32: Nem tudom hol lett neked pontatlan a shoulder cannon,én mindig eltalálom vele azt akit akarom.A másik meg miaz hogy használhatatlan a dárda? 1 k.rva dobás kell MINDENKIBE és meghal.Pisztoly? minek? ott a shoulder cannon meg a dárda,hálóvető megintcsak minek? előző részekben sem ért semmit,pillanatok alatt kiszabadultak az Alienek és támadtak tovább...
31.
31.
OldM4n
Inkább ne! Sok gagyi játékkal játszottam, de az, amit művelni merészeltek az AVP-vel, az év egyik legnagyobb szégyene. És hogy mi az öreg FAN véleménye?

Alien: Az ereje a sebességben, és az egyetlen csapásos ölésben (hit-and-run) rejlik, illetve a mozgás teljes szabadságában. Ezek a szerencsétlenek az Alien-nyugdíjasotthon lakói lehetnek, az Alzheimer-osztályról, ráadásul kínosan vigyáznak, nehogy egynél több támadjon egyszerre. Morbid.

Predator: Hova lettek a fegyverei??? Elvesztek? A bot! A pisztoly! A hálóvető! Miért nem ugorhatok nagyot ott, ahol éppen eszembe jut? (Használnám közelharcnál pl... hit-and-run! ) Mitől lett ilyen pontatlan a shoulder-cannon? A legrinyásabb tudós is elSÉTÁL előle.. szánalom. A dárda közelharcra való, nem dobálni (film!).. de persze arra sem jó.

Marine: Utálom, egyszer sem vittem végig egyik AVP-ben sem. Ágyútöltelékek, ráadásul tróger "pos" amerikai majmok... Az egyetlen, ami tetszett, az a kivégzések. De az meg önmagában nem menti meg a játékot. Szerintem 44%... és bünti a kihagyott ziccer miatt.
30.
30.
hedzsooo
#28: Nekem tetszett es johet a folytatasa is.
29.
29.
klemid
#29: Mert nem a játék hosszától függ a mérete... :)
28.
28.
Ecneb
Am azt nem értem, hogy ha ez aj áték ilyen rövid, akkor miért 16 gb nagyságú?
27.
27.
bledzer
róóókabőőőőr.... fúújj fúúj, tovább ne tessék a döglött vagy döglő félben lévő lovat rugódni...
26.
26.
klemid
#25: Pedig nemvolt nehéz. Kiis adtam amugy egy javított verziót.
25.
25.
tronlegacy
hát a sztori tény és való mindegyik féllel befejezetlen.
24.
24.
TOMCAT 84HUN
kár hogy nem mükődőt a demoja ps-en vártam vagy fél orát de nem talált elenfeleket
23.
23.
klemid
#23: Jaja azért adja el mindenki... AvP-nek jobb a multia.- ezt egy vérbeli COD-os mondja.
22.
22.
monster000
#22: Hát mert Mw2nek mindent vivő multija van :p
21.
21.
megalonagyix
jó de az indok hogy rövid volt.. kemény 10 órás volt: Bioshock 2 is annyi volt... Sőt Modern Warfare 2 feleannyi volt, mégis mindenhol 90% fölött kapott.
19.
19.
Maxxer
wááá ,rosszhírhez írtam :D:D
19.
19.
Gaben X
nem volt rossz de én nem estem szét tőle.
18.
18.
Maxxer
Ha felrakom ,akkor törli a fentlevő játékokat? mert egy gta4-et nem túl szerencsés újra leszedni 120kb/s-el
17.
17.
klemid
#16: Talán egy kicsit hosszabb.



Ahoz képest mien kritikát kapott elég(nagyon) sokan megvették.
16.
16.
trulyxy
van az több is.

persze nem easyn meg normalon kell nyomni hanem hardon.
15.
15.
Tilla25
Mennyi az a rövid idö? 7-8 óra?
14.
14.
MadDragon
Számomra még mindig a 2. rész az etalon. A rövidebb és kevésbé izgalmasabb sztori és az opciók csökkenése miatt, nekem csak a középmezőnybe foglal helyet a játék. De ha kivételesen megerőltetik magukat, akkor esetleg kijöhet egy jobb program.
13.
13.
joati
#12: Az az igazság hogy szerintem sokan a játék múltja és multija miatt vették meg , abban reménykedve hogy megmaradt a játék magas szinvonala. A régebbi Pc -és részek nagyon parásak voltak.
12.
12.
joati
Nem rossz a game , csak valahogy nem igazán fog meg , azt hiszem el is cserélem majd valamire.
11.
11.
megalonagyix
nem hülyeségből vette meg ennyi ember.. olyan pedig NINCS aki előtte ne nézne utána milyen a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...