Lezajlott a Nintendo Media Summit - összefoglaló

Befejeződött a Nintendo Media Summit, amely bár nem sokkolta brutális bejelentésekkel újságíró közönségét, a konzolgyártó összes komolyabb címét felvonultatta.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
ScooModerátor
Super Mario Galaxy 2, Zelda, Metroid: Other M. Ez a három cím garanciák arra, hogy 2010 jó év legyen a wii játékosoknak (és a cégnek, mert tuti megugrasszák megint az eladásokat). De ahogy zola mondta elég sokminden fog még ezeken kivül is kellemes perceket szerezni.
#8
#2: Látom igazán otthon vagy a konzolok világában, hiszen azok a híres sárga kazettás gépek nem a Nintendo termékei voltak, hanem hamisítványok, ezért a rajtuk futó mario sem az igazi Super Mario sorozat tagja volt.
#7
Oké ha idei wii exkluzív címekről van szó nem kellett volna kihagynom a sin and punishment 2t, meg a tatsunoko vs capcomot, esetleg az epic mickeyt, meg a muscle marchot (de biztos valaki kijavít hogy még mit nem kellett volna kihagyni és ez csak 2010 :) van elég jó játék wiire is ráadásul exkluzívan csak magyarországon kevés a wiis ezért errefelé nincsenek annyira hájpolva.
#6
Hát a monster hunter 3 egy igazi naaagy cím wiire, és az új metroid stílusa sem a megszokott, és team ninja, tehát biztos jó lesz, a zelda mindig hatalmas játék gondolom most sem lesz ez másként, azonkívül jön néhány jrpg is (fragile, tales of graces, sakura taisen), jön még szokásos wiis horror (calling), szokásos keménykedős cuccok (gladiator ad, grinder) hentjáték (no more heroes 2, sengoku basara 3), azért el lehet lenni wiivel idén is (bár a gladiator, a grinder, engem hidegen hagy, de a többi több mint elég).
#5
akkor milyen mh 3-as remake lett bejelenve psp-re ?
#4
Nah a PoP kicsit szebb mostmár, elérte a God of War II SD szintjét, remélhetőleg még szépül is, épül is.

A Monster Hunter biztos sokakank tetszeni fog főleg japánban.
Bár szerintem még mindig hiányzik a megszokott mario stb. kívül egy igazi nagy cím wii-re.
#2

Én nem hittem volna,hogy a mario ilyen pályát hosszú és siekres pályát fut be nintendo gépeken kb a sárgakazattánál már leírtam :D.
#2
(Mé nem lehet szerkeszteni ?:D)
#1
:O A prince of persia már-már olyan mint egy pc-s játék. kihoztak belőle mindent amit csak lehetett :/
Meg ezt a Metroid: Other M-et nem ismerem de ez is szépnek tűnik... fejlődik a Nintendo társadalom :D