Transformers: War for Cybetron előzetes

  • Írta: InGen
  • 2010. február 27.
  • Videó
Link másolása
Befutott az első játékmenet trailer a Transformers: War for Cybetronból. Amennyire szkeptikusan álltunk hozzá, annyira kellemes csalódást okoznak az első pillanatok.
Befutott az első játékmenet trailer az Activision felügyelete alatt a High Moon Studios által készített Transformers: War for Cybetronból. Nem sokat foglalkoztunk eddig a játékkal itt a Gamekapocs berkein belül, de ezt lassan kezdem hibaként elkönyvelni, mert jelenlegi állapotában az anyag egyáltalán nem fest rosszul.

23.
23.
hedzsooo
#22: Pedig remeltem, hogy a kepregenybol lesznek atultetve a fobb elemek... 'szal ez abszolult nem is adaptacio lesz ?!



Teljesen uj vilaggal es Transformers-szekkel fog rendelkezni, v. hogy kell ertenem, amit irtal ??? Az azert erdekes lenne, nekem a viidikbol eddig nem az jott le....
22.
22.
ying
Ez egy olyan transformers lesz ahol a háttér sztori nagyon bő és részletes kiderülnek olyan dolgok amik eddig csak fanatik képregény olvasó berkekben voltak alap dolgok,pl mért is lett rossz a rossz mit akar egyáltalán elérni + nem adaptáció szal tuti ütős lesz ki az aki nem szereti a transformers-t XD hát nem?!
21.
21.
hedzsooo
#18: En is ugy gondoltam az adaptaciora, mint kepregnyes-adaptacio... a Spider-Man: Web of Shadows is lenyegeben a kepregeny beli vilagara epult szerencsere es nem a filmesre. :)
20.
20.
Nesquik
Hát ez eléggé büntet. :) A filmes adaptációk... hát nem is tudom. Elég laposra sikerültek. Volt egy film ami elég nagy sikert ért el és gyorsan dobjunk rá össze egy játékot is. Nekem egyáltalán nem tetszettek... De ez, ez büntetni fog. Legalábbis a videó alapján. :)
19.
19.
wildláma
azért se lesz belőle film ,mert nincs benne ember, szóval értitek, színészek nélkül nincs film.
18.
18.
Optimus Prime
#17: Csak hogy ezúttal nem adaptáció lesz, legalábbis nem a szó szoros értelmében. A Hasbro új vonalat hoz létre a játék alapján, természetesen lesznek figurák is meg egy előzmény regény is, stb. Viszont kétségtelenül az eredeti G1 világot idézi nem a mozis szörnyűséget.
17.
17.
hedzsooo
Latvanyos, na majd kiderul, talan ez vegre 1 tenyleg jo adaptacio lesz.



Nekem eddig adaptaciok kozul a PC-es Spider-Man: Web of Shadows tetszett.
15.
15.
moto666
Ez Q-R-V jó lesz! Kb Gears Of War meg God of War Transformerekkel!!! :D Nagyon király hogy a robotok feje nem a mozifilmes ocsmányság hanem a képregény világát idézi! :)))
14.
14.
X360_FaNbOy
nálam az 1 az tarolt :D emlékszem mekkora jó volt amikor az új videokártyámmal (7300 GT-ha jól emlékszek) elindult a játék..sajnos 1 hétre rá megsütöttem az alaplapot egy USB csatlakozó miatt..elől ráléptem a kábelre ami bevolt dugva..nem tudták megcsinálni és azóta van ez a PC-m
13.
13.
tomi07
Hát nekem se jött be az 1 meg a 2 remélem ez már jobb lessz!
12.
12.
Takuma Sato
Hát nem tünik rosznak, de idáig akárhány Transzformersz játékot probáltam ki egyik sem volt jó, legalább is nekem nem tetszett, de ha lesz rá alkalmam akkor ezt is kiprobálom.
9.
9.
Andor90
tuti, hogy unreal engine hajtja. :D
8.
8.
menjapipaba
de aztán lehet hogy amikor kipróbálom be fog jönni. mert nekem az 1 nagyon tetszett
7.
7.
menjapipaba
nekem nem tetszik :$ nekem ilyen túl nem is tudom. mind1 az 1 jobb volt mert az a földön és ebben az időben játszódott . lehet hogy épp emiatt nem tetszett a mass efect 2 sem :/

6.
6.
X360_FaNbOy
Valóban nagyon jók, szépek a gameplay jelenetek, ha tényleg azok. :)
5.
5.
dudeface
Jól néz ki, de épp az a lényege, hogy elnyerje a tetszésedet.
4.
4.
ZERO88
Ez nagyon nagy! Kell nekem!!!!!!
3.
3.
Giga0509
Ez állati jól néz ki :D
2.
2.
brolin10
Jóó úgy is kellene már egy normális next gen transformers game. :D
1.
1.
Mathia$
Ha ez többnyire in-game akkor tényleg jól néz ki, nem is kicsit!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...