Így játszanak menet közben az NBA sztárok

  • Írta: InGen
  • 2010. február 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Számos előnye van annak, ha valaki nagy sztár a sportban. Amerikában pedig még annál is több, hiszen az NBA sztárjai számos ajándékot kapnak, teljesen ingyen. Játékokat is.
Számos előnye van annak, ha valaki nagy sztár a sportban. Amerikában pedig még annál is több, hiszen az NBA sztárjai számos ajándékot kapnak, teljesen ingyen. Folyamatosan érkeznek nekik az egyéni, személyre szabott PSP-k, Xbox-ok, de mégsem ezek a legkirályabb dolgok, amiket sztárként kapni lehet.


A Bentleyket leszámítva a második legfrankóbb dolog, ami egy sztár markát ütheti, azok ezek a hordozható játékdobozok, amiket a fenti képen is láthattok. Így a sztárok sosincsenek egy méternél messzebb a legújabb NBA játéktól, így saját maguk digitális másától sem.
5.
5.
Arniii
hát én elég sok vidit láttam ahol kobe v épp d rose meg talán durant játszanak azt közbe flesselgetnek a játékbeli másukon
4.
4.
Capo
hát ez elég komoly, de nem tudom elképzelni, amint Kobe Bryant, vagy Lebron James meccs előtt nyomnak egy gyors meccseket.mondjuk attól még über faja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...