Utcatáblára kerül Lara Croft neve

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Derby városának lakói közel 90 százalékos többséggel szavazták meg, hogy utat nevezzenek el a helyi fejlesztésű Tomb Raider főhősnőjéről, Lara Croftról.
Derby városának lakói közel 90 százalékos többséggel szavazták meg, hogy utat nevezzenek el a helyi fejlesztésű Tomb Raider főhősnőjéről, Lara Croftról.



Bár a város élén álló Lucy Care nem ért a játékokhoz, a 89 százalékos többség annyira meggyőző volt számára is, hogy azonnal áldását adta a Lara Croft Way elnevezésre. A rajongás nem véletlen, a játékot fejlesztő Core Design Derbyből indította útjára a népszerű sorozatot - bár a Tomb Raider azóta a Crystal Dinamicshoz került, úgy tűnik, a város közössége még mindig emlékszik az 1996-os kezdetekre.
13.
13.
Terawatt
Age of Conan utcáról se feletkezzünk meg ahol bármikor megtámadhatnak a barbárok és levághatják a fejed jobbik esetbe rabszolgának adnak el
9.
9.
K2 The Highest
A Metal Gear úton egy bazi nagy konzervdoboz rohangál és egy vénember szalad utána, kinek a haja lóg...
7.
7.
bledzer
A Capital wasteland kerületbe menni értelmetlen... ki lootoltam:)
6.
6.
Giga0509
...Firenzében egy fehér csuklyás alak szúr le mindenkit pengéjével.Az "ölés" zónában (Killzone) még mindig tart a háború :) A Lula kerületet ellepték a prostituáltak.A Need For Speed kerületben feltuningolt kocsik száguldoznak az utcákon,illegálisan.A Heavy Rain utcában nehéz eső esik :D a Counter-Strike utcában ellenséges csapásokat mérnek egymásra a Terroristák és az Anti-Terroristák.San Andreasban folyton bandaháború van.A Tekken utcában halomra verik egymást az emberek.
4.
4.
demon68
a Rapture-kerület eléggé lepukkadt mostanában, a Kratos és a Marcus Phoenix utca sarkán meg mindig rohadt nagy bunyó van, de a Crysis-közben legalább szépen süt a nap
2.
2.
Iwashi
Nálunk meg lehetne Artúr király út XD Vagy Dante Johnson körút (Imperium Galactica)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...