2016-ig biztosított a LEGO-játékok utánpótlása

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A Traveller's Tales újabb hat évre írt alá a LEGO-val; megállapodásuk szerint a cég 2016-ig onthatja magából az újabb multiplatform akció-kalandjátékokat.
A Traveller's Tales újabb hat évre írt alá a LEGO-val; megállapodásuk szerint a cég 2016-ig onthatja magából az újabb multiplatform akció-kalandjátékokat.



Aki tehát eddig őszintén remélte, hogy a Star Wars, a Batman és az Indiana Jones feldolgozása után vége szakad a LEGO-játékok áradatának, csalódni fog, mert látszólag a Traveller's Talest semmi sem állíthatja meg, hogy annyi bőrt nyúzzon le arról a bizonyos rókáról, amennyi fizikailag lehetséges. Tudomásunk szerint jelenleg két játékon dolgoznak a cégnél: az egyik a Harry Potter első négy iskolai évéről szóló rész lesz, a másikban pedig a Star Wars-saga klónháborúiba csöppenünk majd néhány óra erejéig. További tervekről nincs hír, de mondjuk egy LEGO Prince of Persiának nagyon örülnénk, ha már a játékboltokban úgyis kapni ilyet.
13.
13.
soren ktp123
én egy LEGO mártix-ot is eltudnék képzelni xD:D az még egész jó is lenne
12.
12.
Extol
#8: Én is játszottam Lego racers-el régen habár csak a demo volt meg. Akkor jó buli volt, egyébként ezeket a játékokat valószínűleg inkább a kisebb gyerekeknek csinálják, hogy ne csak a vérengzéssel legyenek elfoglalva. Énis legóztam anno míg kisebb voltam, bár én valódi legóval játszottam annak jobb volt a grafikája :D
11.
11.
TryGun
Mondjuk egy lego Naruto vagy egy lego gta 4 milyen gagyi lenne már felrobbantaná valamikt és repülnének a legók össze vissza.XD :)
10.
10.
mnmn1
mondjuk egy lego spidermant nem bírnék elképzelni .........
8.
8.
Oliver S96
mondjuk bármiből lehet LEGO-t csinálni...

#4: XD na ez fájt
6.
6.
bzsp
zsír, nekem bejönnek a lego játékok, a lego indi a kedvencem.

a HP-t pedig rögtön megveszem, amint kijön:D
5.
5.
Mathia$
Én mindet kivittem, a Batman,Indy első része meg a SW: Complete Saga a legjobbak.



#2: az 5 (complete sagaval együtt 6) eddig mejelent játékból több mint 50 milliót adtak el ami arra utal hogy elég nagyot alkottak :)
4.
4.
Maxxer
Szerintem is jó kis játékok ,jelenleg lego indiana jones 2 -t nyüstölöm ,egész kellemes.viszont a batman-es nemtetszett:(
2.
2.
naruto88
nekem sajnos nem, inkább összedobnák az erre szánt pénzt és valami nagyot alkotnának
1.
1.
Jocilus
Én örülök neki.Nekem tetszenek ezek a játékok. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...