GDC 10: Készül a Jagged Alliance 3

  • Írta: InGen
  • 2010. március 11.
  • Hír
Link másolása
A legújabb STALKER epizódért is felelős német kiadó, a bitComposer Games megvásárolta a Jagged Alliance jogait, s azonnal neki is láttak a harmadik rész fejlesztésének.
A legújabb STALKER epizódért és a The Voidért is felelős német kiadó, a bitComposer Games megvásárolta a Jagged Alliance jogait a Strategy Fisttől, akik az utóbbi tíz évben gyakorlatilag semmit nem kezdtek az egykor szebb napokat is megélt címmel.

A bitComposer Games szerint -és szerintünk is- a Jagged Alliance a mai napig egyedülállóan és tökéletesen keverte a stratégiát a szerepjátszással, s még mindig népes rajongótábort tudhat magáénak.

A sorozat 1994-ben indult, s azóta számos díjat és elismerést bezsebelt, amit csak tovább fokozott az 1999-es második epizód. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a kiadó ezt belsős projectként indította el, vagy valamilyen külső fejlesztő kezébe adta a játék elkészítését, mint ahogy nem tudunk sem megjelenési dátumról, s a becélzott platformokról sem.
6.
6.
SLi
#5: a kotor 1-2 viszont nagyon jó volt konzolon is, szóval meg lehet ezt oldani, ha akarják, szerintem igény is lenne rá, részemről biztosan.
5.
5.
mephi
Nagyon szerettem anno a JA-t. Sajnos a mai trend azonban az, hogy csak a grafikára figyelnek. A körökre osztott taktikai játékok szinte kivétel nélkül buknak. A játékos társadalom igénytelensége miatt most az a jó ha csillog, és nem kell benne taktikázni. ha jól emlékszem így hívják ezt: "Folyamatos akció!"

Nehezen tudom elképzelni, hogy egy olyan csata rendszer, amelyik megállítható, vagy körökre osztott, sikeres lenne konzolon. Elég csak megnézni milyen rossz lett ilyen szempontból a Dragon Age konzolon...
4.
4.
Csabb
#3 Teljesen egyetértek, ha elővennék az alapot és mai köntösben kiadnák, azonnal beszerezném. Azon felül, hogy baromi idegesítőek voltak a bogarak benne (melyik állatnak jutott ez eszébe?), baromi vicces volt és őrült taktika kellett néha. Imádtam !
3.
3.
LtGlove
Ha a JA2-t megcsinálják mai grafikával, nekem már az is jó lenne. De remélem, hogy annál csak jobb lesz és nem bonyolítják túl, de nem gagyizzák el és hűek maradnak a Jagged Alliance névhez.
2.
2.
mephi
Mivel ez a játék észt is kívánt, manapság ezért nem lehet sikeres játék...
1.
1.
Bloodrose
Készült már többször is, de mindig kuka lett a vége. mondjuk nem csodálom, a kettőt nehéz lesz megközelíteniük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...