GDC 10: Újabb ingyenes MMO-k a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nexon jóvoltából két új MMORPG érkezik a nyugati országokba: a Dragon Nest és a Vindictus Koreában már bizonyítottak, ráadásul teljesen ingyenesek!
A Nexon jóvoltából két új MMORPG érkezik a nyugati országokba: a Dragon Nest és a Vindictus Koreában már bizonyítottak, ráadásul teljesen ingyenesek!

Ugrás a galériához

A Mabinogi Heroes néven is ismert Vindictus egyik legfontosabb ismérve, hogy a Valve Source engine-je hajtja, amihez a fejlesztők a Counter-Strike koreai bemutatkozása révén jutottak hozzá. A látvány tényleg pazar, állítólag pont azért volt szükség erre a motorra, hogy bármit lerombolhassunk a csaták közben - a Vindictusban ugyanis kell majd harcolni, nem is keveset. A készítők a 300-hoz hasonlítják a játék stílusát, mely játékmenetében egyébként az átlagos MMORPG-k bevált rendszerét idézik - megjelenése idén ősszel várható.

Ugrás a galériához

A jövőre érkező Dragon Nest valamivel komolytalanabb lesz, már ami a külsőségeket illeti - leginkább a Final Fantasy: The Crystal Chronicles sorozat jut róla eszükbe. Színesebb, elnagyoltabb, rajzfilmesebb, s játékmenetében is egyszerűbb, aminek egyébként ugyanúgy megvan a maga varázsa, és nyilván a kisebbeknek ajánlják majd elsősorban.

A Nexon egyébként azt is elárulta, hogy hosszú távon az a céljuk, hogy egyetlen kalap alá gyűjtsék össze a Facebook-játékok rajongóit és az MMORPG-k fanatikusait, ugyanakkor pedig meg vannak győződve róla - igaz, erre még várni kell -, hogy az ingyenes online játékoké a jövő, ahol kisebb összegekért juthatnának különféle extrákhoz a játékosok.

5.
5.
minkomisu
Vindictus jonak igérkező mmorpg game legalább nem havidijas lesz:)CPU: Intel Pentium3 800MHz CPU: Intel Pentium4 1.5GHz

RAM: 256 MB RAM: 512+ MB

VGA: NVidia-Geforce2MX or ATI Radeon 7000 or similar DirectX 9.0c or later VGA: NVidia-Geforce4, ATI Radeon 9000 or similar DirectX 9.0c or later

DX: DirectX 9.0c DX: DirectX 9.0c

OS: Windows 98ME/2K/XP OS: Windows 98ME/2K/XP

HDD: 800 MB HDD: 2+ GB

Hang: N/A Hang: 16bit Sound Card





3.
3.
Ragnarök
Ez a Vindictus fincsinek néz ki. :)
2.
2.
dareal
mabinogi, jó lehetne, de egy merő bug. speciel annyira bugos, hogy 2 haveromnál és nálam el sem indul, star game gombra klikk és client.exe működése leállt. support oldalon nem válaszolnak, csak más játékosok is írják, hogy náluk is ez a hiba.

nexon-al vigyázzatok, kókler cég (aki vásárolt náluk, az nagy eséllyel meg sem kapta, de a pénzt levonták. support fórumot ajánlom figyelmetekbe!)
1.
1.
Optimus Prime
Egy játék, ami a Source-re épül? Must have!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...