Ezek a játékok támogatják a PS mozgásérzékelőt

  • Írta: Daks
  • 2010. március 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Kezdetben egy tucat játék se támogatja majd a Playstation Move mozgásérzékelős kontrollert, de most legalább már tudjuk, hogy pontosan milyen címekből áll a lista!
Kezdetben egy tucat játék se támogatja majd a Playstation Move mozgásérzékelős kontrollert, de most legalább már tudjuk, hogy pontosan milyen címekből áll a lista!

Ugrás a galériához

A Sony az amerikai PS oldalon tette közzé a Move kontrollerrel használható játékok felsorolását, a felhozatal pedig már csak azért is igen meglepő, mert nem csak casual címek szerepelnek benne. A Move Party, a TV Superstars, a Sports Champions, a The Shoot és a Motion Fighter kifezetetten a vibrátor formájú kontrollerhez készült, meglepő viszont, hogy a SOCOM 4, a Gran Turismo 5, a Modmation Racers, az EyePet és a Split/Second is megtalálható benne, pedig mindegyik hardcore anyag. Ebből is látszik tehát, hogy nem csak a Wii tulajokat akarja magához csábítani a japán kiadó, hanem a keményebb mag számára is bevezetné a tévé előtti hadonászást, ami valljuk be, nehéz de kifizetődő feladat lesz!
40.
40.
Sir-Vival
Ez a lista szerintem őszig - de az E3-ra is - szépen bővülni fog. A támogató cégek listája érdekesebb, csak kettőt emelnék ki: Activision, Electronic Arts.
39.
39.
Beczy
Csak azt tudnám, hogy a miért kellet volna már megjelennie a GT5-nek?

Egy hivatalos bejelentés volt. Az e havi Japán, azt tolták el eddig. Más bejelentés nem volt. Ez a mostani is pletyka szinten mozog.
38.
38.
X360_FaNbOy
#37: ja mikor megb.sz az áram úgy főldhöz basz.d a Movet h darabokra törik, és veheted a következőt xD...és még a M$ csalja a pénzt ^^
37.
37.
bledzer
lessz ott csuklóficam meg minden, a socom 4 hez már a mellény is kellene ami megb*sz árammal ha eltalálnak:D eszeveszettül hadonászol, füstöének a füleid égnek áll a hajad és köben bevizelsz:D Socom 4 rullez:))
36.
36.
benõmenõ
Már látom is a SOCOM 4-ben ahogy anyáznak a move-osokra, mert valszínüleg gyorsabban célra lehet rántani vele, minta joy-jal :D
35.
35.
Batri
#34: Akkor ne igérgessenek mindent. Már másfél éve mondják, hogy 90% készvan a játékból, azóta se láttunk semmit. Ahogy Daks is irta, a nyitócimek között kellett volna lennie, vagy max 1-1,5 évet késsen. Az előző generációkban miért tudták előbb megcsinálni a részeket? Pedig már azok is majdhogynem tökéletesek voltak...

De mind1, nem fogom tovább magyarázni, mert úgysem értik itt egyesek. OFF END
34.
34.
klemid
#30: Mi a baj azzal ha késöbb jön egy cucc? Nem értem, én tudok várni már mért nem? Sőt még volt Prolouge is. Jah és nem nagyon értem honnan tudod mikor van kész egy cucc ha már egy éve játszani kellene vele.
32.
32.
Bins
#31: Hát én spec pont ezt tudom csak elképzelni, mivel a többit nem ismerem:D Jó Gt5-öt igen de azt meg nemtudom elképzelni.... De ez kábé úgy lehet h úgy fogod majd a két vibrátort a kezedben mintha egy képzeletbeli gépfegyvert fognál, a gombokkal mész, meg lősz meg minden egyéb azt kész.. de h egy autós játékot hogy oldanak meg ezzel azt nemtudom elképzelni, csak nagyon viccesen:D Vagy inkább szánalmasan:/:)
31.
31.
Victoorius
#16: Hát, elnézve ezt a trailert, nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen játékot jó lesz ezzel játszani!



http://www.konzolcenter.hu/index.php/az-oesszes-video/292-socom-4-trailer.html
30.
30.
Batri
#28: GRATULÁLOK! komolyan, ezt sikerült leszűrnöd az egészből? és ha igy, akkor szted mégis mire fanboykodok?
29.
29.
tommy93
Vicces ahogy Bencsi meg Batri összeveszekednek. :D
28.
28.
bencsizy
#27: Na látod pont erröl beszélek...

Te meg csak folytasd a fanboykodást...
27.
27.
Batri
#19: magyarázkodj csak magadnak, ezt már 1 éve tolnunk kellene...



22: annak én is örülnék, mert eléggé szánalmas, hogy a ps2-n több tucat jrpg volt, ps3-on pedig csak 2 emlitésre méltó van, amik amúgy elmaradnak a régi részektől. Wii-re pedig jönnek ki a jobbnál jobb játékok...
25.
25.
klemid
#24: Azt azért írtam mert idén jön a 3D TV és hozzá a KZ3 állítólag.
24.
24.
Beau
#23: És mozgásérzékelőt is mondtak hozzá.
23.
23.
klemid
#14: A KZ3-at a 3D-hez igérték.
22.
22.
thelegendary
nyujják már le a WII exlúziv címeket nekünk!!! :D

Resident, Ju-On......
21.
21.
bencsizy
#20: :D

Esti boksz meccsek jók lennének! :D
20.
20.
elite_hun
#11: Annál fent áll az a veszély hogy a végén egymást ütitek XD
19.
19.
bencsizy
#17: Igen, jobban tették volna, ha kiadnak egy félkész xart...

Csak ha ennyire várjátok, akkor nem értem mi a francért fikázzátok sokan agyba-föbe?

Szeretitek, ha van min csámcsogni, mi? :)



Én várok türelmesen és nem fikázom a játékot...

Engem nem érdekel mit csináltok, én nem fogok se jobb, se rosszabb élményben részesülni...

Ti csak nyomjátok a fikát ezerrel, én majd jót játszok vele! ;)
17.
17.
Batri
#10: te lehet, hogy leszarod, de sokan(nagyon sokan) nem. A GT5-nek már rég kint kellene lennie, ez tény és erre nincs mentség!



15: igen Gran Turismo 6. james ezzel arra akart utalni, hogy túlságosan előre gondolkodsz. Mivel még be sincs jelentve a KZ3, ezért max csak pletyka lehet, amit néhány oldal inditott.
16.
16.
ThomasKoller
EyePet az hol hardcore?? :D És nekem ne mondja senki, hogy ezzel a bottal jó lesz majd irányítani a GT5-öt... Vagy esetleg a SOCOM4-et (elég illúzió romboló lenne egy vibrátorral lövöldözni:D:D:D:D, bár lehet valaki bele tudná élni magát...)
15.
15.
Beau
#14: Most lehet hogy hülyének tűnök de mi az a GT6?

Talán a Gran Turismo 6?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...