Ezek a játékok támogatják a PS mozgásérzékelőt

Kezdetben egy tucat játék se támogatja majd a Playstation Move mozgásérzékelős kontrollert, de most legalább már tudjuk, hogy pontosan milyen címekből áll a lista!
  • Írta: Daks

Kommentek

#40
Ez a lista szerintem őszig - de az E3-ra is - szépen bővülni fog. A támogató cégek listája érdekesebb, csak kettőt emelnék ki: Activision, Electronic Arts.
#39
Csak azt tudnám, hogy a miért kellet volna már megjelennie a GT5-nek?
Egy hivatalos bejelentés volt. Az e havi Japán, azt tolták el eddig. Más bejelentés nem volt. Ez a mostani is pletyka szinten mozog.
#38
#37: ja mikor megb.sz az áram úgy főldhöz basz.d a Movet h darabokra törik, és veheted a következőt xD...és még a M$ csalja a pénzt ^^
#37
lessz ott csuklóficam meg minden, a socom 4 hez már a mellény is kellene ami megb*sz árammal ha eltalálnak:D eszeveszettül hadonászol, füstöének a füleid égnek áll a hajad és köben bevizelsz:D Socom 4 rullez:))
#36
Már látom is a SOCOM 4-ben ahogy anyáznak a move-osokra, mert valszínüleg gyorsabban célra lehet rántani vele, minta joy-jal :D
#35
#34: Akkor ne igérgessenek mindent. Már másfél éve mondják, hogy 90% készvan a játékból, azóta se láttunk semmit. Ahogy Daks is irta, a nyitócimek között kellett volna lennie, vagy max 1-1,5 évet késsen. Az előző generációkban miért tudták előbb megcsinálni a részeket? Pedig már azok is majdhogynem tökéletesek voltak...
De mind1, nem fogom tovább magyarázni, mert úgysem értik itt egyesek. OFF END
#34
#30: Mi a baj azzal ha késöbb jön egy cucc? Nem értem, én tudok várni már mért nem? Sőt még volt Prolouge is. Jah és nem nagyon értem honnan tudod mikor van kész egy cucc ha már egy éve játszani kellene vele.
#33
jó ez a kis cuc
#32
#31: Hát én spec pont ezt tudom csak elképzelni, mivel a többit nem ismerem:D Jó Gt5-öt igen de azt meg nemtudom elképzelni.... De ez kábé úgy lehet h úgy fogod majd a két vibrátort a kezedben mintha egy képzeletbeli gépfegyvert fognál, a gombokkal mész, meg lősz meg minden egyéb azt kész.. de h egy autós játékot hogy oldanak meg ezzel azt nemtudom elképzelni, csak nagyon viccesen:D Vagy inkább szánalmasan:/:)
#31
#16: Hát, elnézve ezt a trailert, nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen játékot jó lesz ezzel játszani!

http://www.konzolcenter.hu/index.php/az-oesszes-video/292-socom-4-trailer.html
#30
#28: GRATULÁLOK! komolyan, ezt sikerült leszűrnöd az egészből? és ha igy, akkor szted mégis mire fanboykodok?
#29
Vicces ahogy Bencsi meg Batri összeveszekednek. :D
#28
#27: Na látod pont erröl beszélek...
Te meg csak folytasd a fanboykodást...
#27
#19: magyarázkodj csak magadnak, ezt már 1 éve tolnunk kellene...

22: annak én is örülnék, mert eléggé szánalmas, hogy a ps2-n több tucat jrpg volt, ps3-on pedig csak 2 emlitésre méltó van, amik amúgy elmaradnak a régi részektől. Wii-re pedig jönnek ki a jobbnál jobb játékok...
#26
#25: Értem
#25
#24: Azt azért írtam mert idén jön a 3D TV és hozzá a KZ3 állítólag.
#24
#23: És mozgásérzékelőt is mondtak hozzá.
#23
#14: A KZ3-at a 3D-hez igérték.
#22
nyujják már le a WII exlúziv címeket nekünk!!! :D
Resident, Ju-On......
#21
#20: :D
Esti boksz meccsek jók lennének! :D