Leborotválta bajuszát a Final Fantasy atyja?

Hironobu Sakaguchi, a Final Fantasy teremtője leborotválta volna bajuszát, melyet már születése óta hord? A twitter csatornáján feltűnő kép alapján megijedtünk.
Hironobu Sakaguchi egy legenda. A Final Fantasy teremtőjeként vonult be a történelembe, újabban pedig a Mistwalker ügyvezető igazgatójaként olyan játékokért volt felelős, mint a Blue Dragon, vagy a Lost Odyssey. Legújabb twitteres üzenetével azonban halálra rémítette rajongóit: a linkelt kép alapján úgy tűnt, leborotválta bajuszát, melyet már születése óta hordott, sőt valószínűleg még magzatként növesztett.

A fotón Sakaguchi-san így nézett ki.


A kép pillanatok alatt elterjedt az interneten, és masszív közfelháborodást váltott ki. A sokktól többen elájultak, néhányan beszüntették a munkát, mások egyperces néma vigyázállással búcsúztak a Mester arcszőrzetétől.

A káoszt és kétségbeesést látva Sakaguchi gyorsan reagált, és lecsillapította a kedélyeket: csak az iPhone új szakáll-eltávolító szoftverével,  az Apple's Aperture 3-mal kísérletezett. Ami azt jelenti, hogy mindenki őszinte örömére még mindig flamboyance-os bajuszával hódít:

38 komment - szólj hozzá!