Jamie Foxx lesz Lynch a Kane & Lynch filmben

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Jamie Foxx lesz Bruce Willis párja a Kane & Lynch filmben, árulta el a mozi forgatókönyvírója - a választás meglepő, Mr. Foxx ugyanis kicsit sem hasonlít Lynchre.
Jamie Foxx lesz Bruce Willis párja a Kane & Lynch filmben, árulta el a mozi forgatókönyvírója - a választás meglepő, Mr. Foxx ugyanis kicsit sem hasonlít Lynchre.



Számos pletykát hallottunk Billy Bob Thornton szerepeltetéséről, a Prison Break sztárja, Peter Stormare pedig kiköpött Lynch, azonban a választás mégis Foxxra esett, aki történetesen még fekete is. Persze távol álljon tőlünk mindennemű megkülönböztetés és Foxx színészi képességeit sem vitatjuk, viszont Kyle Ward forgatókönyvíró bejelentése alaposan meglepett bennünket.

A Kane & Lynch filmváltozatában Foxx a pszichopata Lynchet fogja alakítani, míg Kane szerepébe Bruce Willis bújik majd, aki korábban állítólag azt mondta: az elmúlt 20 évben nem találkozott ilyen jó forgatókönyvvel. A PC-re, PS3-ra és X360-ra megjelent játék folytatása, a Dog Days augusztus végén fog megjelenni - a film bemutatásának tervezett időpontját egyelőre - és valószínűleg még egy jó ideig - homály fedi.
22.
22.
Samu
Bocs,de ez nekem új volt!És én sem értem,annyi jó karakterszinész lehetett volna...Akkor már inkább játszanák fordítva,Foxx lenne Kane(a sok ragtapasztól,meg sebtól alig látszana az arca),Willis meg lehetne Lynch hosszú hajjal körszakállal meg valami béna napszemüveggel...na úgy már érthetőbb lenne a leosztás,de így...?!?
21.
21.
K.G.
Talán az lesz mint Downey Jr. a Trópusi Viharban, csak most fordítva.
20.
20.
ingyenfilmletoltes.info
Eltudom képzelni a szerepben.

De a cikkben emlitett másik két szinész jobb választás lett volna.

19.
19.
Darth Genyláda
#13: Én a Májkell Gyekszont tenném be.
18.
18.
Darth Genyláda
#6: #6maxgraham tegnap, 21:30

de mér van 2 feka a főszerepben mikor Kane és Lynch fehérek oO





Szinte sejtettem,hogy Bús Villisz is nigger!
17.
17.
klemid
Az elnök bejött akkor Lynch is. XD
16.
16.
brolin10
???De miééért :( Nem baj majd Bruce bácsi megoldja. xD
15.
15.
felegyi
#13: Ez is a megkülönböztetések miatt van, hogy ne sírjon a szájuk... én ezzel tisztában vagyok és megértem, de mi a fasznak kell ide berakni egy afro ninját, ha lenne a helyére egy olyan karakter akiről azt is elmerem mondani hogy róla mintázták Linchet!

14.
14.
McDuff
pffffff...nálam így már alapból csak 10/5-ös lehet a film...remélem azért Willis felhozza!ő jó választás volt,nem tom h emezt miért kellett ien amatőr módon elkúrni...
13.
13.
amd33
Ez azért van mert minden amerikai filmbe tesznek legalább 1 jó afroamerikait.Ez nem baj csak hát ha a sztori szerint köze nincs a kinézethez az már gáz...
10.
10.
Batri
#6: Bruce Willis mióta fekete?
9.
9.
SamS
lehet hogy a forgatókönyv jó de a producer / rendező nagyon buta...

jólenne ha valaki elmondaná nekik hogy hello...a játékba nincs feka főszereplő :D
8.
8.
Sogi
pedig stormare tökéletes lett volna. szökéses karaktere egy az egybe áthúzható lett volna ide, pszihopata arc beteges humorral. ez így nemlesz jó...
7.
7.
ez most komoly? mer állítólag amerika kapitánynak is Will Smith-t akarták XD komolyan hogy lehet így elszarni a filmet... de ki tudja lehet nem lesz olyan rossz.. bár Lynch akkor sem egy Dzsémi fox
5.
5.
klemid
Nicolas Cage nem jött szóba?
4.
4.
Jery
Ebbol a filmbol akcio-parodia lesz ezek szerint! XD
3.
3.
klemid
Hát nemtudom erre mit lehet mondani... Ennyi erővel Johhny Depp is lehetne.
2.
2.
Batri
lolwut? najólvan, no comment...
1.
1.
zoenn
Na ez akkora blódség, hogy hanyatt vágtam magamat. Peter Stormare pedig jobb és olcsóbb lett volna. Ez most olyan, hogy az Ali életrajzi filmeben Eminem lenne a főszereplő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...