Folytatásokon gondolkodik a Sega

A Bayonettát, az Aliens vs. Predatort és az Alpha Protocolt is folytatná a Sega: a cég fejese egyúttal kijelentette, hogy muszáj lesz belehúzniuk X360 és PS3 fronton.
A Bayonettát, az Aliens vs. Predatort és az Alpha Protocolt is folytatná a Sega: a cég fejese egyúttal kijelentette, hogy muszáj lesz belehúzniuk X360 és PS3 fronton.Mike Hayes elnök áldását adná a Bayonetta, az Aliens vs. Predator és az Alpha Protocol folytatásaira, ami persze ebben a formában nem sokat jelent, mindenesetre biztató a rajongók számára, hogy nem az első ilyen kijelentést halljuk az utóbbi időben: a fent említett címek fejlesztői is említették már, hogy további részekkel kedveskednének a játékosoknak. A CVG-nek adott interjújában Hayes azt is elárulta, hogy arra is készen áll, hogy a Total War sorozatot egészen más irányba vigyék el.

A Sega az idei évben erősíteni akar PlayStation 3 és Xbox 360 fronton, tavaly ugyanis nem nagyon tudtak villantani. Az első negyedévet jól zárták, a Bayonetta és az Aliens vs. Predator hozták a kötelezőt, mindkettő toplistás játék volt, de még több ilyenre lenne szükség, a klasszikus címeik felelevenítésének tekintetében pedig muszáj lesz jól szerepelniük. Bár a Sega Rally nem volt rossz játék, a Golden Axe már csúfosan lebőgött, emlékeztetett Hayes. A jövőben több régi játékukat - mint a Streets of Rage vagy a Crazy Taxi - is előveszik majd, s megpróbálnak valami értékelhetőt kihozni belőlük a jelenlegi generáció gépeire. Egyúttal az is kiderült: a Segának van már játéka a Natalhoz, az E3-on fogják ők is bemutatni.
12 komment - szólj hozzá!