Nintendo: mindenki Mario-filmet akar csinálni

Reggie Fils-Aime, a Nintendo amerikai részlegének elnöke szerint folyamatosan kapják a megkereséseket a cég játékainak megfilmesítése kapcsán.
Reggie Fils-Aime, a Nintendo amerikai részlegének elnöke szerint folyamatosan kapják a megkereséseket a cég játékainak megfilmesítése kapcsán.Fils-Aime szerint a legtöbb megkeresés után általában csupán megköszönik az érdeklődést, és csak kevés filmessel kezdenek komolyabb tárgyalásokba. Mint elmondta, a Nintendo olyan szenvedéllyel törődik a címeivel, mintha azok a gyermekei lennének, s csak nagyon ritkán lát rá lehetőséget, hogy azok más formában is bemutatkozzanak a nagyközönség előtt.

Tulajdonképpen ez a hozzáállás szimpatikus, de nem árt tudni, hogy a nagy óvatosság mögött valószínűleg a legendásan bénára sikerült és hatalmasat bukott Super Mario Bros. film áll. Az 1993-as moziban Bob Hoskins Mariót, John Leguizamo Luigit, míg Dennis Hooper Bowsert alakította. A Super Mario Bros. adaptációja jelenleg 3.8 ponton áll az IMDb-n, s 11 százalékon a Rotten Tomatoes oldalán.
5 komment - szólj hozzá!