Ingyenesen tölthető a Warhammer Online kliense

  • Írta: fojesz
  • 2010. március 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A Mythic foggal-körömmel küzd a Warhammer Online felhasználókért: most épp ingyenessé tette magát a játékot, így csak a havidíjat kell kifizetniük a játékosoknak.
A Mythic foggal-körömmel küzd a Warhammer Online felhasználókért: most épp ingyenessé tette magát a játékot, így csak a havidíjat kell kifizetniük a játékosoknak.

Ugrás a galériához

És ez már a sokadik próbálkozása a csapatnak. A World of Warcraft és az új trónkövetelők mellett nehéz megtartani a játékosokat, így a készítőknek muszáj időnként valamilyen akcióval előrukkolniuk, ha nem szeretnék, hogy a Warhammer Online eltűnjön a süllyesztőben. Ingyenes kiegészítőkből már sok van, olyanra is akadt példa, hogy a veterán játékosok számára ingyenessé tették a játékot, ráadásul többféle próbalehetőség közül választhat az, aki úgy dönt: ad az MMORPG-nek egy esélyt.

A legújabb ajánlat szerint magát a játékot már nem kell megvenni a boltban, a játékosok ingyenesen tölthetik le a hivatalos honlapról a szükséges klienst, s csak a 15 dolláros havidíjat kell fizetniük. Mindez jól hangzik, viszont ha valaki biztosra akar menni, mindenképpen a próbaverziókkal kezdje kalandjait: ezekből van 10 napi ingyenes játékot biztosító változat, egy másik alternatíva pedig időben nem korlátozza a játékosokat, viszont ez esetben a karakterek nem fejlődhetnek tovább a tizedik szintnél.

10.
10.
adikas
Már 10. szint előtt is fizetni kell?
9.
9.
Terawatt
Szerintem ez egy jó kis játék volt, sajnos eleinte elég sok textura bug volt el lehetett akadni eggyes dolgokba meg lagg volt de ezt már orvosolták, aki szeret pvpzni annak erősen ajánlom ha sikerül elmerülnie a játékban akkor sok szép élményt hozhat :)
8.
8.
adikas
Na sikerült minden,de nem enged be,de

"6" nem ugy volt hogy 10 szintig ingyenes???
7.
7.
Davidhux
Fos XD. Ragnarök fiam. Énis játszotam Ragnarokkal szerintem az a legjobb MMO
6.
6.
HomoLudens
#5: A játék szoftvere ingyenes, de maga az előfizetés még nem az, akor enged be és akkor kapsz jelszót ha előfizetsz. Ezért em egy nagy akció ez mert az MMO-k ban nem a játék a drága.
5.
5.
adikas
Na sikerült belejönnöm,leszedtem feltettem,már csak regizni kéne valaki nem tudna adni egy felhasználót vagy helyetem regisztrálni az olah15@freemail.hu cimre mert már irtam vagy 1000 jelszot de egyet se fogad el,Előre is köszönöm.
4.
4.
Ragnarök
#2: Nem sokban hasonlít a MoC-ra... az egy RTS, ez meg MMORPG, ahol 1 karaktert irányítasz sokféle képességgel.



Ha valaki kipróbálná, ajánlom a Chaos Marauder karaktert. ;)
3.
3.
Mortician
2.
2.
adikas
Szerintem a Mark of Chaosra hasonlít nagyon bár még nem toltam,de kipróbálom mert az iszonyat játék még ha ez más műfaj is.Am valaki nem tudja nem fogják a MoC folytatni?(A BM kieg megvan)

Ja ezt honnan lehet leszedni hamár ingyen tölthető?
1.
1.
Sun9us
Azért sajnálom őket, de ki nem látta ezt előre??? (Kipróbálom, hamár havi díj sem lesz.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...