Megérkeztek az első látnivalók az új Pókemberről

Link másolása
Megérkeztek az első látnivalók a készülő Spider-Man: Shattered Dimensionsről, melyben Pókember több különböző dimenzióban teszi próbára magát.
Megérkeztek az első látnivalók a készülő Spider-Man: Shattered Dimensionsről, melyben Pókember több különböző dimenzióban teszi próbára magát.


Az Activision vezetősége már hónapok óta híreszteli, hogy egy ütős Spider-Man-játékon dolgoznak: erre szükség is volna, mert már évek óta nem játszottunk jól sikerült Pókember-programmal. A megjelent videó elég hangulatosra sikerült, és a Shattered Dimensions valóban jónak ígérkezik. Ami viszont rögtön szembe tűnik, hogy a srácok az Activisionnél tutira mennek, minden idők legjobb szuperhősös játékából a Batman: Arkham Asylumból rengeteget merítettek – főleg a stealth-akciók nagyon ismerősek. Ha képesek lesznek ezt a stílust egy jó kis történettel párosítani, akkor hosszú idő után végre újra kellemesen csalódhatunk egy Spider-Man-játékban.

39.
39.
Lenny
tudtam h az activision ráharap a batman sikerére és megpróbálja lemásolni azt egy pókemberrel. sztem szar lesz, éspedig azért mert ez a sötétes hangulat a batmanra vall nem a pókemberre.
38.
38.
hakydakillah
36. aláirom tévedtem . Újranéztem a videot, és a Noir történetet irtát picit át, és ehez kérték a Marvel áldását és segitségét... Sok Pókember képregényem maradt fenn még gyerekkoromból, de ezzel a Noir sorozattal még nem találkoztam. Majd utána nézek, mert érdekesnek tűnik :-)
37.
37.
lebron james
Szerintem nagyon szar. Főleg amikor piros ruhában van akkor az a rajzfilmszerű grafika rohadtul szar
35.
35.
hakydakillah
32. én irtam a hírt, szóval azért képben vagyok.



Én a Dark szót úgy értettem, hogy sötét világ, sötét ruha, amit ők találtak ki, a Marvel univerzumban nem létezik, de engedélyt kért az Activision tőlük, hogy használhassák, ha nem hiszel nekem,és tudsz angolul, akkor itt az interjú :

http://www.youtube.com/watch?v=bBVZvN1jr48


A grafika bolondoknak meg annyit, hogy egy TBA kiadású projektről van szó, szóval még messze nincs kész. Az első God of War3 demó grafikáját hogy lemondta a nép, aztán hogyan feltuningolták az utolsó pár hónapban :-) Ez történik most a Gran Turismo-val, és ez a játék is ezerszer szebb lesz...
34.
34.
The Lone Drow
#23: És szerinted mi köze van az emonak a darkossághoz? :)
33.
33.
demon68
eddig is képben voltunk, benne van a videoban, a spidey noir-t is ismerem (és nem szeretem)
32.
32.
JcGross
#26, #29: Mindegyikőtök rohadtul el van tévedve. Még ha tudnátok, hogy miről van szó... A Noir egy marvel univerzum, mint az Ultimate meg a többi (http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Noir). TÉNYLEG VAN NOIR SPIDER-MAN, nem ők találták ki. Meg attól, hogy lopakodós, attól még nem Darkos! A Splinter Cell sem darkos, mégis lopakodós.

Továbbá azoknak akik nem olvasnak vissza: LESZ MÉG 2 UNIVERZUM, AMIKNEK MÁS LESZ A GRAFIKÁJA ÉS A JÁTÉKMENETE IS!

Remélem mostmár mindenki képben van. Köszönöm!

(A nagybetűt nem kiabálásnak szánom, csak figyelemfelkeltő célból írtam így)
31.
31.
demon68
30.
30.
Beau
Lehet hogy velem van a baj de ez kurva szar.
29.
29.
hakydakillah
26. A Pókember gyalázásról csak annyit, hogy egy interjúban az Activision elmondta, hogy felkeresték a Marvelt, és előálltak nekik ezzel a Dark-os stilussal, hogy mi az elképzelésük, megmutatták nekik a ruhát, és totál oda voltak érte, és áldásukat adták rá.... :-)
28.
28.
mnmn1
#27: és még 2 másik is lesz
27.
27.
Scoo
#26: Szerintem meg nagyon ígéretes, pedig utálom az ö9sszes Pókember játékot, de ez eddig biztató. Szerintem félreértettél valamit. A játék két dimenzióban játszódik. Az egyik a normális Pókember, a másik pedig egy másik világban, egy noir világban. Nekem ez a noir megközelítés nagyon tetszik.
26.
26.
HallowX
kövezzetek meg. Abszolút nem tetszik. Hülyeség. Nem kell ebből is rajzolt grafika, Dolgozzanak többet vele... a Batman is normális nem ilyen szutyok. Hülyeség, hogy két féle ruhája van, ráadásul a másik tiszta szar. Nyomi ez a film noir-os hülyeség. Semmi normális ötlet. Abszolút nem dolgoztak vele..és itt nem csak az elkészítési, hanem a kitalálási fázisra gondolok. Ha ez nekik az ütős, akkor asszem maradok az Ultimate Spiderman-nél. Annál még tetszik is a rajzolt, képregényes világ. Nem játszottam sajnos még az újabb Pókemberekkel, de az igazat megvallva a videók alapján, százszor jobb, mint ez...Activision is kezd lecsúszni a szemembe...az EA után szabadon. És még Pókember is meggyalázzák ezzel, hogy kihoznak minden szutykot a neve alatt. Miért nem tudja a Batmant fejlesztő csapat csinálni ezt is??? na akkor nem lenne para
25.
25.
Takuma Sato
Nah ez tök jól néz ki. De van belöle egy kis x-men wolverine, egy kis a már említett batman arkham asylum. Nos, ha jól össze dobják, és a videó alapján nagyon ugy néz ki, akkor tuti vétel. Mostnantól ezt a játékot is szemmel tartom. :)

Am de rég láttam Már a Kalapácsfejet, no ha tényleg az volt és jól is láttam. Sok lehetöséget rejt a Pókember, hisz rengeteg rész készült belöle.

Na majd meglátjuk.
24.
24.
T-bag
Hát.ha hozza azt a színvonalat,amit Batman nyújtott játékélmény terén,akkor szuper lesz.A videó alapján úgy tűnt igen,a graf meg rendben van így is.
23.
23.
demon68
én szeretem a rajzfilm grafikát de ez ocsmány. másrészt meg nem érdekel, hogy divat az emo, spider-man figuráját nem kéne dark-osra venni, ő az egyik legviccesebb, nagyon laza stílusú képregényhős.
22.
22.
Nesquik
Szerintem nincs a grafikával semmi gond. Ez a rajzolt grafika is azt mutatja hogy valahol mégis egy képregényben vagyunk ahonnan az egész Pókember story elindult, igazuk van az előttem szólóknak nem kell mindennek Crysisnak lenni.
20.
20.
Doc.
Érdekes ötlet,van benne fantázia hátha lesz is belöle valami.
19.
19.
hakydakillah
5. ki akartam egésziteni a híremet, de te ezt tökéletesen megtetted :-) Ahogy mondod, jelenleg két univerzumot lepleztek le, a 2ik kettő még várat magára.

Ha az összes univerzumnak más-más játék stilusa és grafikája lesz, az lesz az igazán ütős, olyan mintha 4 Pókember játékot nyomnál :-) Nekem grafikailag is bejön, és ha ezeket a világokat jól összekötik majd, talán még jól is elsülhet.
18.
18.
Ecneb
Érdekesnek érdekes, de szerintem ugyanúgy rossz lesz mint a többi?
17.
17.
Slik
Elég lenne a darkos pókember :/
16.
16.
a3a
szerintem sincs gond a grafikával, söt a screenshotokat elnézve ez egy jól sikerült cell-shaded grafika. Nem kell mindennek Crysisnak lennie.

15.
15.
gyonax
nem értem mit sírtok grafika miatt.. biztos fognak ezen még dolgozni.. amúgy is sztem nem gáz a grafikája ha meg téged csak az érdekel.. akkor megvan a véleményem:D
13.
13.
Maxxer
na megjött ám ,a sok grafika buzi is .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...