Bezárja a Sega a San Franscisco-i stúdióját

Bezárja a Sega a több, mint tíz éves múlttal rendelkező San Franscisco-i stúdióját. A korábban Secret Level néven futó csapathoz fűződnek az Iron Man-játékok is.
Bezárja a Sega a több, mint tíz éves múlttal rendelkező San Franscisco-i stúdióját. A korábban Secret Level néven futó csapathoz fűződnek az Iron Man-játékok is.Persze az Iron Man-adaptációk csak egy részét jelentik a munkásságuknak, elsősorban a hamarosan mozikba kerülő második film és a vele párhuzamosan megjelenő játék aktualitása miatt vettük előbbre a Vasembert. Bár a stúdiót tegnap bezárták, az Iron Man 2 megjelenését ez nem fogja befolyásolni, ugyanis a program fejlesztését már befejezték - csak halkan merünk szurkolni, hogy jobb legyen, mint az előző.

A csapat 1999-ben alakult Secret Level néven, ők készítették el az Altered Beast PlayStation 2-es remake-jét, illetve az ő nevükhöz fűződik a Golden Axe újgenerációs változata is. A stúdiót 2006-ban vásárolta fel a Sega, a mostani bezárás okára pedig csak tippelni tudunk: a Secret Level játékai nem sikerültek túl jól, valószínűleg inkább csak veszteséget termeltek a Segának.
7 komment - szólj hozzá!