Bezárja a Sega a San Franscisco-i stúdióját

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 3.
  • Gyászhír
Link másolása
Bezárja a Sega a több, mint tíz éves múlttal rendelkező San Franscisco-i stúdióját. A korábban Secret Level néven futó csapathoz fűződnek az Iron Man-játékok is.
Bezárja a Sega a több, mint tíz éves múlttal rendelkező San Franscisco-i stúdióját. A korábban Secret Level néven futó csapathoz fűződnek az Iron Man-játékok is.



Persze az Iron Man-adaptációk csak egy részét jelentik a munkásságuknak, elsősorban a hamarosan mozikba kerülő második film és a vele párhuzamosan megjelenő játék aktualitása miatt vettük előbbre a Vasembert. Bár a stúdiót tegnap bezárták, az Iron Man 2 megjelenését ez nem fogja befolyásolni, ugyanis a program fejlesztését már befejezték - csak halkan merünk szurkolni, hogy jobb legyen, mint az előző.

A csapat 1999-ben alakult Secret Level néven, ők készítették el az Altered Beast PlayStation 2-es remake-jét, illetve az ő nevükhöz fűződik a Golden Axe újgenerációs változata is. A stúdiót 2006-ban vásárolta fel a Sega, a mostani bezárás okára pedig csak tippelni tudunk: a Secret Level játékai nem sikerültek túl jól, valószínűleg inkább csak veszteséget termeltek a Segának.
7.
7.
sunstreaker
aki az 1.részben játszotta stark "ezredes" haverját, az már nem lesz benne a 2.részben, mivel tul sokat kért, ezrét elküldték.. és mást kerestek helyette a 2.részre... az "ezredes" - t azért írtam igy, mert nem ezredes a rangja... és mégis annak szólítják...
6.
6.
Slik
#5: lehet hogy Ő rontotta el :D
5.
5.
sunstreaker
a játék problémái : - a korhoz nem méltó grafikai megjelenés

- a történet nagyon gyenge

- az irányítás sem az igazi és túl bonyolult



a 2.mozifilmről pedig az hírlik, hogy nem lett vmi jó...

pedig a forgatókönyv írásába még maga Robert Downey Jr. is besegített!
4.
4.
Slik
A film tényleg remek volt, a játék viszont siralmas. :(
3.
3.
Maxxer
Típus: Gyászhír ASD:D:D::DXd Nemkár értük , első része nagyon jólnézett ki gépen ,csak kárhogy eltévedek ,és későn tudták meg hogy, nem ps1-es grafika a cél..
2.
2.
tronlegacy
Iron Man 2-től sokat várok, az első rész játéka nagyon szar volt, de a film viszont nagyon JÓ volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...