Jake Gyllenhaal akarta a Herceg szerepét

  • Írta: InGen
  • 2010. április 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Jake Gyllenhaal mindenképp szerette volna eljátszani a Herceg szerepét, a karakter ugyanis már az első pillanatban megtetszett neki. Mit látott benne a színész? Kiderül!
Jake Gyllenhaal mindenképp szerette volna eljátszani a Herceg szerepét, a karakter ugyanis már az első pillanatban megtetszett neki. De miért? Egy külföldi lapnak nyilatkozott a színész, amiből kiderül.


"A legfontosabb, amiért elvállaltam a Prince of Persia főszerepét, a karakter volt. Nálam egy-egy film kiválasztásánál a karakter a legfontosabb, s úgy láttam -legalábbis a forgatókönyv alapján-, hogy a Prince bohókás, vicces és jól érzi magát a bőrében, de ugyanakkor szét tudja rúgni mindenki hátsóját." -mondta a színész. Gyllenhaal számára vonzóan hatott az is, hogy olyan dologba vágtak bele, amibe korábban sokan belebuktak: ez pedig egy jó film elkészítése, egy jó játékból.
20.
20.
Macifasz
#17: Neked mindegy, de mi fanok azért húzzuk a szánkat.;-)
19.
19.
Macifasz
#16: Az egyetlen dolog, amiért reménykedem, hogy az írta forgatókönyvet, aki kiötlötte a Persia Hercegét, és aki a The Sands of Time trilógia történetét is írta...csak nem baszta el akkor...
17.
17.
shane27
nekem szinte mind1 h a filmben poénkodik-e, vagy nem
17.
17.
shane27
16.
16.
caleb007
#15: Lehet akkor rosszul emlékszem, nem tudom. De arra emlékszem, hogy a Warrior Withinnel játszottam először a trilógiából, és csak később sikerült megszereznem a Sands of Time-ot. Nekem fura volt, hogy ez egy jókedvű, viccelődő karakter volt, nem úgy mint a Warrior Withinben.

Bár mindegy is, hogy milyen az eredeti karakter, szerintem a stáb úgyis megpróbál családi kalandfilmet faragni a sztoriból. Végül is Disney.... Na mindegy, a moziba elmegyek az biztos. Csak nehogy elrontsák.
15.
15.
Macifasz
#13: Egyátalán nem ilyen a karaktere, tévedésben élsz. A Sands of Timeban és a The Two Thronesban poénkodott az igaz, de nem ilyen idétlen, hülyegyerek módjára, mint itt a film trailereiben. Az új 2008-as PoP-ban már igen, na de annak semmi köze a SoT trilógiához. Szóval nem fűzök sok reményt, mert a látványt tuti visszaadják, de a PoP érzést már nehezebben...
13.
13.
caleb007
Ezen a viccelődős jellemen sztem azok lepődtek meg akik csak a WW-nel játszottak. Hát igen, abban nem poénkodott. Nem is volt kivel, meg amúgy is el volt keseredve. De a többi részben tényleg ilyen a karaktere. A trailerek alapján nagyon tetszett egyébként, kíváncsian várom.

Egyébként játékból filmet csinálni (és fordítva) azért szoktak szerintem, mert egy bejáratott címre ráharapnak az emberek, akármilyen szar is a végeredmény. Úgy is sokan el fognak menni a moziba. Pénzügyi szempontból majdnem elhanyagolható az a szempont, hogy a néző elégedett volt-e. Mert a jegyet már megvette. Szóval szerintem ezért is nem szokták magukat megerőltetni.
12.
12.
Mathia$
#10: mert szted előbb volt ezekből film, vagy ami film készült beőlük az jó lett???
11.
11.
Timi_22
Ha szánnak rá egy kis időt akkor baj nem lehet belőle... De ez egy elég nagy biznisz... Nézzük csak az avatart.. Megnézték a filmet és aztán görcsöltek hogy mikor jön a játék... Nos igen... ilyenkor megveszik, tele reményekkel és elképzelésekkel.. aztán... hát.. véleményem szerintem a játék egy rakás szar volt... Amúgy az Alone in the Dark game sokkal de sokkal előbb volt mint a film... Kis 2D-s játékok voltak az elsők... :D ( Fainak voltak )
10.
10.
FonixShield
"Olyan dologba vágtak bele, amibe korábban sokan belebuktak"

Kik? Resident Evil? Alone in the Dark? :) (A fordítottjába buktak bele sokan. Filmből játék.)
9.
9.
Mathia$
Én nem bírom ezt a színészt amióta tudom hogy jokerrel dugott.(aki nem hiszi járjon utána)



A filmet megnézem, biztos jó lesz, de sztem hamar elfelejtik.
8.
8.
Macifasz
#2: A trailer alapján pont, hogy egy CGI látványorgiának látszik, semmi másnak. Engem nem igazán járt át a PoP érzése a trailrek alat, remélem pozitívan csalódok majd a filmben.

A poén részét illetően pedig messze nem volt olyan vicces, mint a filmbeli éne lesz. Az új, 2008-as PoP az volt, de a régi max 1-2 poént hintett el, de nem bolondozott folyamatosan. A látvány első osztályú lesz, de eleve nem értem, ha Sands of Time, minek kell belekeverni a másik két részt is...hümmögve várom, mint fan...
7.
7.
Slik
Épp ez az tele van humorral, még a legújabb PoP-ban is már a legelején amikor a csaj kérdez a "barátnőjéről' és kiderül, hogy szamár :D
6.
6.
K.G.
Nem játszottatok a játékkal? Tele volt poénokkal. A WW nem annyira, de az első és harmadik rész hercege igen is vicces volt, nem is kicsit.
5.
5.
adam183
"Prince bohókás, vicces és jól érzi magát a bőrében, de ugyanakkor szét tudja rúgni mindenki hátsóját."



Hát épp ez a baj... Semmi helye viccnek a PoP-ban.. Egyszerűen nem illik a stílusba és úgy az egészbe..
3.
3.
galmat
"a Prince bohókás, vicces és jól érzi magát a bőrében"



:O:O Tessék?? Remélem a film nem valami idétlenkedés lesz, tele CGI-vel. Bár ez inkább amolyan Transformers 2 beütésű kezd lenni, ami látvány terén nagyon rendben volt, de valami mégis hiányzott...
1.
1.
K.G.
Csak legyen igaza. Legyen jó az a film...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...