Még két kulcsember hagyta ott az Infinity Wardot

  • Írta: InGen
  • 2010. április 6.
  • Hír
Link másolása
Miután múlt hónapban Bobby Kotick, az Activison ügyvezető igazgatója kidobatta az Infinity Ward két alapítóját, több munkatárs is elhagyta a sikerstúdiót.
Miután múlt hónapban Bobby Kotick, az Activison ügyvezető igazgatója kidobatta az Infinity Ward két alapítóját, Jason Westet és Vince Zampella-t, várható volt, hogy több kulcsember is követni fogja őket.


A legutóbbi két áldozat Todd Alderman és Francesco Gigliotti. Alderman a Call of Duty-sorozat vezető designereként dolgozott, ő volt a felelős a játékmenetért, a történetért és a multiplayer legfontosabb részeiért, míg Gigliotti az Infinity Ward vezető szoftvermérnökeként többek között a játékmotorért és a programozás vezetéséért kapta a fizetését. Alderman nyolc évig, míg Gigliotti hét évig dolgozott az IW-nél, mielőtt úgy döntöttek, követik a két ex-stúdióvezetőt, és dobbantanak a cégtől.
42.
42.
HorvathD
A cod sorozatot átkéne vennie a pixarnak.

Vizipisztollyal lőnénk ilyen toy story figurákat :)
40.
40.
Mathia$
#44: treyarch meg az az úk csapat csinálja majd, remélhetőleg a modern warfare az övéjük marad és találnak egy jobb kiadót mint a szar activision.
39.
39.
dudeface
MI lesz a cod folytatásával így?
38.
38.
Horvi14
bakker a Zampella a COD2 is bennevolt XD
37.
37.
HorvathD
Jó az ha van egy fasza géped,mert tényleg az hasznos,de ha tényleg jókat szeretnél játszani érdemes venni egy Xboxot.(halo 3,gears 2)

+ kényelmesebb a joystick
36.
36.
HorvathD
#40: Hát ezaz.Részben ezért utálom is meg sajnálom is a PC-seket.Mert nagyon sokan nemveszik meg a játékot(magyarul meglopják az IW-t) és nagyon sok PC-s csávót nem a jó játék érdekel,hanem a csalás.És sajnos ez a baj a PC-vel.Idővel egyre több játék lesz már konzolos.

Nem szeretnélek kioktatni,meg az itthoni viszonyok nem kézen fekvőek,de megéri egy konzolt venni.
35.
35.
Csokolade
#37

én értelek de megvettem a cod6ot uu fasza lesz végre lesz eredeti game-em amivel warozhatok normálisan....erre tessék KAPUFA....volt értelme ? semmmi!

ez az végre nem lesznek csalók meg lvl hacerek jee 1 hét mind2 megvolt jeeee volt értelme? semmi

igenis azt kéne lelőni aki kitalálta ezt a szennyt

msot ivssza mentem warozgatni cod4re éretlme? semmi mert nincs meg eredetibe én nekem meg nincs feles pézem eredetire.. :(
34.
34.
HorvathD
#32: A medal of honort már szerintem nagyon régen utolérték a Call of dutys fiúk.A cod már az első résszel nagyot csinált,míg a medal of honor mindig ugyanazt a formát hozta fel.
33.
33.
frankek
hmm tökös srácok az IW-sek sztem nem kell sok idő és alapítanak egy független stúdiót :D Neo Infinity Ward? :D



szval sztem nem kell őket félteni :D talán az activison még szivességet is tett nekik



az activison meg kapja be a ló nemes szervét xD
32.
32.
CJgabor
#31: true, but what if there wont be good call of duties any more?

gondolj bele.. ok h. IWnet meg minden, engem is zavar, sokszor laggol a szar host miatt. De a játékmenetnek nem kell cod5 szitűnek lennie ( a multiplayerre értem..)
31.
31.
CJgabor
Alderman volt a felelős a játékmenetért, a történetért és a multiplayer legfontosabb részeiért ???? Az Activisoin be van szívva? K** an*** kib*** f*kalap, RETARDÁLT G**I AKTIVIZILÓ! K**játok be a f*omat!
30.
30.
givi6
még mindig nem értem, kidobták a két alapítót, ez mire volt jó, azért ez várható volt, bár ilyen gépesek nem gondolnak arra, hogy mondjuk a barátik meg felmondanak, ez tök olyan mint a star wars, a birodalomból kiűzik a jediket, aztán mennek az emberek utánok, a lázadók!, végül az lesz, hogy alapítanak egy másik céget, ami szembeszál a Infinity Ward- al, csak hát így mi lesz a call of duty-val??...
29.
29.
szilex
Kidobjak az alapitokat......hat gyerekek nem semmi vilagban elunk
28.
28.
Mathia$
#30: ezt hol olvastad?

Remélem összedobnak valami új csúcs csapatot, és az EA vagy valaki felkarolja őket. :)
27.
27.
Maxxer
Remélem újraalakúlnak,egy másik csapatként. vagy EA-hoz ,elmennek .Ők úgyis kezdenek észheztérni, Vagy Vissza a Medal of Honor-os csapathoz. Fuck Activision.
26.
26.
Csokolade
had menjenek a népnek nem ilyen IWnet féle retek cod kell :(

we want dedicate servers :)
25.
25.
Beau
#29: De a jelenben is fog játszódni.
24.
24.
HorvathD
Azt írják vietnamba vog játszódni.Az ilyen múltbéli,történelmi háborúk inkább a Treyarch asztala(cod 3,cod 5)
23.
23.
mnmn1
#27: a 7-et nem az IW csinálja...
22.
22.
HorvathD
Azért kár lenne az infinity wardért.De azért a Treyarch se rossz fejlesztő,szóval van még remény.Persze,ez az eset után becsüljétek meg az MW2-őt mert lehet ez lesz az utolsó "normális" modern warfare.
21.
21.
Nesquik
Azthiszem ettől fogva a elkövetkező CoD vagy CoD-ok csak árnyékuk lesznek önmaguknak... Gyakorlatilag ezzel a 4 emberrel kitépték a szívét a játéknak.
20.
20.
K.G.
Érdekes lesz a kulcsemberek nélkül a következő CoD.
19.
19.
pjoco
Én most vettem meg a Modern Warfare 2-őt 6000Ft-ot megért szerintem! Jó multizni vele a feszültséget levezetni! :D
18.
18.
Ca$h
#21: Látom te egy ilyen nagyon magabiztos gyerek vagy, aki mindig tudja mit akar! Ha még erre se tudod a választ magadra vess! :))))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...