Red Dead Redemption - bemutatkozik a multi

  • Írta: mnmn1
  • 2010. április 9.
  • Hír
Link másolása
Végre megérkezett a várva-várt, új Red Dead Redemption gameplay videó, melyben bemutatkozik a játék többjátékos módja - ütős lesz, nézd meg Te is!
Végre  megérkezett a várva-várt, új Red Dead Redemption gameplay videó, melyben bemutatkozik a játék többjátékos módja - ütős lesz, nézd meg Te is!



Megleshetjük a Free Roamot, de betekintést nyerhetünk a Deatmatchbe is. Eszméletlen hangulata lesz annak, amikor megyünk a haverokkal vadászni vagy csak felfedezni az óriási környezetet - nagyon kidolgozott munka, az egyszer biztos! A Red Dead Redemption május 21-én jelenik meg Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.
31.
31.
daneelolivaw
kár, hogy május 23-án jön ki... lostzáró előtt 2 nappal, teljes letargiában nem sok kedvem lesz játszani...
30.
30.
deviques
Késik. Tudták, hogy a jóemberek még nem fogják április végére a God of War 3-t meg a Final Fantasy XIII-t befejezni.
29.
29.
HorvathD
http://www.youtube.com/watch?v=hj_cKIMrkUY&NR=1


ebbe a videóba azt írják a végén hogy április 27...előrébb hozták vagy késik?
28.
28.
Icedax
#29:

deviques neked tejlesen igazad van,mert én is mikor meglátom a dobozt és én bontom ki na az jó érzés(de persze ilyen ritkán van)
27.
27.
deviques
Nem beszélve arról, hogy milyen szépen mutat már a polcon miután végigjátszottad.



Régebben én is mindent letöltöttem, természetesen. Egyetemista voltam, annyi pénzem nem volt, hogy hétvégén 2 sört igyak ne csak egyet.



Amióta dolgozom, megvan a PS3, megveszem a játékokat. Aki megteheti vegye meg, ne ezen akarjon spórolni, aki meg nem engedheti meg magának az töltse le.



Öcsémnek vettem karácsonyra egy Xbox-ot, mert tudtam, hogy ő eredeti játékokat úgysem tudna venni. Most is tölti ezerrel a játékokat, de tudom azt, hogy ha lenne pénze rá ő is megvenné. A múltkor amikor kapott tőlem egy Lost Odyssey-t eredetiben, neki is megdobbant a szive a csomagolás láttán.



Így van ez, ezen úgysem változtat senki, én is töltném, ha nem engedhetném meg magamnak. Töltse is mindenki aki tényleg rászorul.



És a kiadók gondolkozzanak inkább valami tuti kis cuccon amivel díjazzák azokat, akik tényleg megveszik eredetiben, mert eddig minden intézkedésük arra ment ki, hogy megszivatták a szegény embert!
26.
26.
Icedax
Én is töltöttem már le játékot, és csippeltettem ki consolt ,hogy olcsobban megusszam,de ha megvan rá a pénzem,mert valahonnan összekapartam akkor eggyértelmű hogy már megveszem eredetibe,mert szerintem ma már szinte mindenki az olcsobbra megy mert nem igazán van lóvé, de aki megteheti az szerintem az igenis mennyen és vegye meg...
25.
25.
Hunszi
#26: azért a kettő nem épp egy kategóriába tartozik, mert a plazma TV-t nem lehet a netről leszedni a torrentezést valami olyasmihez lehetne hasonlítani mint ha egy alma fáról leszednél almát annyi külömbséggel h te leszeded és megosztod más emberekkel ingyen míg a fa tulajdonosa leszedi és eladja pénzért ami persze lopásnak számít de azért mégsem épp olyan szint mintha a vető gépet vagy a traktort lopna el az illető(ebben az esetben ez a Plazma TV)



HorvathD az pedig, hogy akinek van pénze jó gépre miért nincs játékra is az pedig csak annak tudható be, hogy nem országok szerinti árazás van hanem mindenhol ugyanannyi a játék amennyit megszab a kiadó függetlenül attól, hogy valaki 1000eurót keres vagy csak éppen 100at pl nálunk mert nem magyarországon lakom annyi most h feljött példanak egy COD MW2 megjelenésekor annyi volt szinte mint egy 9600GT s akkor a szegény srác aki alig tud venni egy kis fejlesztést a gépebe egyértelmű, hogy a videokártyát fogja választani és a torrentet nem a játékot azért a pár hétért ameddig játszik vele
24.
24.
sgabo09
#23: Ha jól értem akkor ha nincs pénzem plazma TV-re akkor lopjak egyet? Mert ugyan az. Ha nincs pénzed játékra ,akkor nem veszed meg ,vagy spórolsz rá pár hónapot és máris sokkal nagyobb élvezet vele játszani ,mintha 1 klikkel letöltenéd :)
23.
23.
HorvathD
A másik meg.Ha valakinek csúcsszuper gépe van amivel az MW2-őt vagy egy GTA IV-et max grafikával tud játszani és olyan erős az internete,hogy pikkpakk lehúzza a játékot netről,akkor szerintem az nem kispénzű ember.

És bocs,nem kötekedni akarok csak válaszoltam.
22.
22.
HorvathD
Egyáltalán nem töltök le semmilyen filmet,mert nagyon gyenge a netem,nem töltök le játékot mert a gépem annyira szar,hogyha rámegyek az IGN.com-ra lefagy aztán kikapcsol a gépem.Egy age of empires 2-őt nem tudok játszani mert nem bírja el.

Tudom milyen amikor "nincs miből" mert nekem sincs miből,de ha van lóvém akkor annak a pénznek egy részét félrerakom a szórakozásomra.

Az Xboxomat nem én vettem,hanem külföldön élő pénzes családtag vette,mert tudta hogy nem volt.

A zenei CD-ket és a játékokat pénzből veszem.

És én nem abba kötöttem bele,hogyha valakinek nincs pénze ne vegye meg,hanem azokba akik úgy gondolják,hogy mi a f*sznak vegyem meg a játékot pénzért,ha ingyen van.Akár a Rockstar akár az Infinity Ward abból a pénzből készíti és adja ki a játékot,amiből mi megvesszük.És szerintem ha valaki letölti a játékot ingyen,akkor az magyarul meglopja a kiadót.
21.
21.
Hunszi
#22: azt ne mond h te mindent megveszel s életedben nem szedtél le még soha egy filmet vagy játékot vagy barmit torrentről mert ha szedtél akkor én ilyesmiket a helyedben nem írnek :P ha meg tényleg minden megveszel akkor örülj neki h nem születtél vagy élsz úgy, hogy megérezd milyen amikor a szemed folyik ki valami után de egyszerűen ha fejre állsz se tudod megvenni én megveszem őket de ezért nem ítélem el a torrentezőket mindenki megvenné csak a többségnek egyszerűen nincs miből s erre joggal mondják egyesek h akkor ne játszon ha nincs pénze megvenni, de nem hinnem h ha neked nem lenne pénzed megvenni te is nem tennél meg valamit, ellene h kipróbáld jelen esetben a torrentezést
20.
20.
HorvathD
Mert a sok k*csög torrentes letölti ingyen,és ha a PC-ek 70% letölti a másik 20% átmásolja a haver gépéről akkor maradt 10% vásárló,ami már nem éri meg.

Másodsorban Aszta k*baszott k*rva életbe!Ez nagyon keményen néz ki!

Hétfőn megyek előrendelni :)
19.
19.
Hunszi
#20: igen, szerinted ha nem érné meg akkor kiadnák? egyáltalán nem amugy a GTA PC-n is rekordot tart eladásban ami nem épp ilyen 50-100milló dollárnak fele meg
18.
18.
pepsus
14: "másodsorban pedig egy ilyen játékkal óriási pénzt tudnak kaszálni még +1 platformon való megjelenítéssel" :D:D haha , biztos hogy te a PC-röl beszelsz ?:D
17.
17.
pepsus
Az , hogy jön PC-re meg nem is peltyka szintu dolog csak playerek talalgatnak. GTA IV is utan jött pc-re nemtudom mar mennyi idö utan, lehet ez is fogj jönni bar a elözö Red dead revolver nem jött pc-re (vagy csak en tudom rosszul) lehet az nem volt akkora nagy nevu jatek vagy nemtudom es azert nem jött. (bar ha jött pcre akkor nem szoltam semmit se :D )
16.
16.
mnmn1
#16: nekem meg a szülinapom előtt kettő nappal :D
15.
15.
Icedax
Igen május 21 pont a szülinapom elött egy nappal...:D
14.
14.
daneelolivaw
magyarországi megjelenésről mit tudunk? az is május 21?
13.
13.
Hunszi
jönni fog PC-re szerintem még ha nincs is semmi hír róla már azért is mert a Rockstar eddigi nagy cimei és nagy sikert arató játékai közül az összes kijött eddig PC-re és másodsorban pedig egy ilyen játékkal óriási pénzt tudnak kaszálni még +1 platformon való megjelenítéssel
12.
12.
renato999
EZ OLYAN JÓ LESZ NEM BÍROK MÉG 1 HÓNAPOT VÁRNI !!!
10.
10.
pjoco
Állati jó az állam leesett! :D Multiban meg biztos zsír lehet együtt bandázni! :D
8.
8.
mnmn1
A grafika egyszerűen döbbenetes!

Csak remélem minden téren (nem csak a grafika) ilyen minőségű lesz!

Rockstar Rules!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...